Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Annisia, de cand incep sa latru la luna? Ca o fac si pe asta. Azi e innorat, nici nu se vede.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
pai pe mine nu m-a vazut din vinerea aia....de aia era vorba ca marti
Uff
m-am cam bosumflat.Cica vine bunicul de la Bacau la consult la ochi, si mama nu poate sa stea marti la mine.Pai si daca nu termina instalatorul treaba eu ratez controlul.plus sculatul devreme pt programare.
nici nu stiu ce sa fac sa ma duc abia joi?
.parca sunt bb mic, m-am suparat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, de cand incep sa latru la luna? Ca o fac si pe asta. Azi e innorat, nici nu se vede.
Da' baiatul ala cu telefonul ... nu mai functioneaza?
34+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Pai si daca nu termina instalatorul treaba
Pai te milogesti de el sa o termine... spui ca nu mai poti fara apa inca o zi . S-o indura si el de o
34+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Carpatina, nu cred ca functioneaza nimic. Nu stiu ce sa mai zic...Cand sa il pun pe ala sa sune? Maine nu sunt ai mei disponibili sa ia fata, marti dimineata nu sunt nici ai mei disponibili pentru fata, si nu este nici sotul meu pentru mine, miercuri este sotul plecat. Ia zii tu cand sa ma sune omu?
Sabina, roaga-l pe nea instalatorul sa termine treaba. Daca nu poate, asta e, vii joi cu mine si gata. Scapi si de fisa, ca trimit eu pe nenea sa le faca pe ambele. Daca nu aveai urgenta cu Badiu, nu era bai sa mai stai o zi jumatate.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
tomasa spune:
Vai, cat se scrie zilele astea. Ma bucur ca am citit numai vesti bune, am plecat de la PC cam ingrijorata pt. toate fetele, Annisia, Sim, Luy, Bernix. Offf, stresanta perioada.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
tomasa spune:
Voiam sa le mai spun celor ingrijorate ca vor confunda ruperea membranelor cu pipi-ul ca nu se poate confunda. Simti un "poc" si apoi curge cantitate mare de lichid, in valuri, la fiecare noua miscare cate un nou val. Si e incontrolabil, plus ca te usurezi, asa, se diminueaza presiunea din burtica. Mie mi-a dat o senzatie de bine, ma simteam usoara ca fulgul .
34+Maria
tomasa spune:
Rox, sunt ok , multumesc de intrebare. Cred ca era de la caldura, m-am mai racorit. Sunt ingrijorata de tine acum ca nu ai suportul familiei si te simt deprimata...
34+Maria
iuli8700 spune:
Buna seara si de la mine dupa o lunga perioada de absenta...motivata.
Vad ca v-ati pus pe nascut nu gluma ... s-a marit lista de inceput cu mamici si bebici ...asa ca le felicit pe toate care au nascut deja si le urez recuperare rapida si bebici linistiti, mancaciosi si sanatosi!
Eu mi-am permis o vacanta de o saptamana la socrii la 120km distanta de orasul unde stam noi intr-o zona de munte. Sotul a avut si el liber in perioada 13-19 august ca aici e sarbatoare mare pe 15(un fel de al 2-lea Paste) asa ca am tinut-o numai in vizite si mese intinse. Am ajuns acasa mai obositi decat plecasem . Si de cand ne-am intors am tinut-o numai intr-o curatenie ca sa fie casa curata cand soseste bebe. Aveam de gand sa o astept pe mama pe 3 septembrie cand vine sa ma ajute ea dar mi-a fost teama ca apare bebele pe nepusa masa ... ca am avut un episod in vacanta la socrii cu dureri(contractii probabil) si am zis ca nasc nu alta.
Acum totul e pregatit...casa luceste...si astept sa nasc...dar totusi as vrea sa vina si mama intai sa-i dau instructiunile de rigoare de sef la bucatarie si curatenie pentru o luna cat sta la mine si sa fie langa mine cand nasc.
Promit ca de acum o sa fiu si eu mai activa pe aici.
Iuli 37+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra