Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, vreau si eu sa nasc, in ciuda faptului ca niciunul din familion nu pare sa aiba timp de asa ceva. Ma rog... nu vreau sa revin cu subiectul, desi de abia m-am ciondanit cu mama la telefon. Astept cu nerabdare luna aia plina, desi sa stii ca fu si cu cateva zile inainte sa nasc zapacita asta care sare acum in toate directiile si nu s-a dat scoasa neiculita. In fine...inteleg ca ramane pe marti pentru mine, am ajuns sa ma rog de luna.

Dar cred ca treaba cu valul de nasteri de la caldura este adevarat. Ma uitam la gasca cealalta, de varsta fie-mii, si copiii s-au nascut chiar ianuarie-februarie, cred ca au fost maxim 3-4 in decembrie, si acelea la final de tot. Uite acum cate nasteri in august si inca mai e suficient timp pana la sfarsitul lunii.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor tre sa ne apucam sa latram la luna.... Auuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am zis la al meu de luna plina etc, da el nu se da dus de la Busteni
hm
Si eu care marti tre sa ajung la control, sa-mi fac fisa din aia la ora 7.
cam nasol.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, daca nasc exact atunci contez pe tine ca ma lasi sa bag capul sa ii zic lui Badiu sa nu patesc ca la Alex.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am pus cateva poze, ultimele 4 din album sunt de azi( dar nu am avut rabdare sa fac un alt album), asa sa ma laud si eu cu burtica mea in sapt 38 si 3zile.

http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Sabina, daca nasc exact atunci contez pe tine ca ma lasi sa bag capul sa ii zic lui Badiu sa nu patesc ca la Alex.

Rox 39+

io te las, draga mea, daca ajung marti la dr:))))

Cecilia, graviduta model!! Numa burta-i de tine!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Cecilia, arati foarte bine si burta este exact cum trebuie la varsta asta. Sa stii ca mie mi se pare mai coborata decat a mea.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Chiar asa Cecilia,numai burtica e de tine bravoo.Eu sunt o balenutza pe uscat

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, chiar crezi ca este coborata burtica mea, mie nu prea mi se pare, o simt doar ca ar fi mai jos.

Sabina

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Cecilia, nu mi se pare coborata, dar este in mod evident mai jos decat a mea. Oricum nu are relevanta, stai linistita. Nu vezi ca nasterilea astea sunt imprevizibile?

Sabina, eu zic asa, ori nasc maine, ori miercuri. Dar am eu asa un feeling ca va fi miercuri, fir-ar sa fie. Glumeam doar cu tine pentru ziua de marti. Pe mine de m-o fi chemat joi?

Rox 39+

Mergi la inceput