Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

quote:
Originally posted by Flavia_Hurducas

mamici si burtici!

Lipseste omul 2 sapt. si se umple lista de proaspete mamici. Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi!

Cne imi poate spune si mie ce analize trebuie facute la 32-33 sapt??? Dctorul meu de familie este plecat in concediu si asistenta lui este cam in ceata. Ma intreba pe mine ce analize sa imi dea.

Flavia 33 cu si Stefan

AMR 6 SAPT.

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Buna, hai sa-ti spun ce mi-au dat mie de facut:
hemoleucograma completa; glicemie, BUN;acid uric, creatinina;sideremie,magneziu, calciu(total si ionic)AST; AST si urina. Cam asta ar fi ce am facut eu la 32 sapt, dar poate te mai ajuta si fetele care au facut ceva in plus.
Multa sanatate

32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Mada28

Salutam toate fetele si toti bebicii!
Noi am fost astazi la Tutu, avem maine 36 de sapt (conform ecografului ar fi 37 si 5 zile) si 3088g. Ne-a dat o poza tare frumoasa. Colul e de 3.22 , inchis. Mi-a zis sa ne vede pe 11 septembrie, dupa ce vine el in tara. Ce credeti mai sta bebe pana atunci?
Mi-a zis sa-mi iau trusa de peridurala Braun. Stiti cumva unde gasesc?
Si o intrebare pentru fetele din Bucuresti? De unde pot lua si eu un cos pentru a-l transporta pe bebe (nu scaun de masin , un port-bebe)?
Va pup

35+ Luca Mihai

Eu am vazut port-bb in magazinul Titan, 60 ron. (la parter)

Eu ma chinui, de mai bine de o saptamana, sa recuperez cu cititul din urma...nu am nicio sansa. Ba citesc din prezent, ba din trecut ,...

Bernix...nastere usoara! Sper ca Dr. RADOI sa faca o tb f buna, si eu voi naste tot cu dumnealui.

Felicitari mamicilor care au nascut. Refacere rapida. Asteptam povestiri despre nastere si poze cu bebelusii.

Noi suntem bine, desi am intrat in sapt. 37 nu ma grabesc deloc sa nasc,parca tot nu sunt pregatita, desi s-ar putea sa nasc in max. 2 sapt. (e bebita maricel). La 36 sapt. avea 3200 gr deja.

Incerc sa mai citesc din urma sa vad ce a patit Bernix si de ce Annisia a fost suparata pe B. Sau poate ma lamuriti voi.

Eu transpir non-stop si de o sapt. mananc in continuu, nu stiu ce am, poate ca e cald, stau in casa si ma plictisesc. Vorba Annisiei, stau ca o besnita, nu fac nimic.

Vreau sa va intreb: cu ce pot dezinfecta patutul (gen tarc), caruciorul (ce nu se poate spala). Ceva care sa nu afecteze copilul.

Ce acte tb sa am cu mine cand ma apuca nasterea?

Cate grade tb sa fie in casa cand vine bb (22 grade?) si cate la baita (38)?. Multumesc.

Cam atat,..ma duc sa mai citesc.

Va pup.

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carpatina hhhh-ptiu.... Uratooooo!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Carpatina hhhh-ptiu.... Uratooooo!!!!!

Nu m-ai nimeriittt! Nu m-ai nimeriittt! Sic, sic, sic .. ca Nu m-ai nimeriittt!

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Urmy, la ce pagina eram fata suparata pe B? Ca iti raspund eu!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anisia.
Sa stii ca si la mine face la fel Razvan. Se rasuceste de-acum, ce sa mai dea din picioruse, de zici ca o sa imi plezneasca burta din secunda in secunda. Nu mai spun ca ma doare de mor. Eu mereu zic ca sigur a gasit o minge si face tumbe ca la circ cu ea.
Asa o fi spre finalul sarcinii ca altfel nu-mi explic.

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Carpatino, stai sa treaca vantishelul aista si sa vezi dumneata duduca ce te palesc...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Nanita, tu cum te mai simti, ca parca nu mai esti asa activa ca altadata???!!! Doar doua mesaje amarate pe zi? Vrem mai multa implicare din partea ta, da?!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Vezi ca io's nascuta martea !

Gata, imi iau jucariile si ma duc spre casa... sa nu scrieti prea mult, ca v-am zis ca saptamana asta nu prea am timp sa citesc... bineee?!

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Voi stiti ce face copilul meu acum??? Se intoarce de pe o parte pe alta ca nebunu... Eu zic sa imi bag si o masinuta in fund, poate s-a plictisit baiatul acolo singur....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Annisia, sunt de acord cu masinuta, cred ca este o idee buna...ar trebui sa fie albastra si cu motoras. Dar de ce sa ti-o bagi in fund, acolo ti-a plantat copilul?

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput