Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 30
Annisia spune:
Da Urmy, ce tie nu-ti place sexul anal??? Sau vroiai sa zic pe fata unde sa-mi bag masinuta... Nebunooo, tu ma vrei iar avertizata... Mai bine spune unde eram eu certata cu B...olovanul meu...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Urmy, la ce pagina eram fata suparata pe B? Ca iti raspund eu!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
nu stiu ca tot ziceau fetele sa il ierti, dar eu citesc de la sfarsit spre inceput si nu am ajuns la pagina cu pricina. Poate mai stiu fetele.
urmychance37baietelul nostru
valentina_22 spune:
quote:
Originally posted by bernix
Buna fetelor. Sunt Bobo, sotul lui Bernix.
Am vrut sa-mi fac un cont separat, dar sunt prea pe fuga sa mai astept e-mailul adminilor.
Este programata pentru cezariana diseara pe la 20:30.
Desi se pare ca e cea mai buna solutie, inca nu prea s-a impacat cu ideea. Eu am venit acasa sa fac bagajul si ma duc repede inapoi. Am intrat doar sa va rog sa-i da-ti un sms de incurajare pentru ca - prin prisma informatiilor pe care i le-ati oferit si prin felul vostru - are mult mai multa incredere in voi decat in toti doctorii.
Multumesc si voi incerca sa va tin eu la curent
Bobo
Bernix 34+
Buna Bernix si cazul sus ca nu-i mare bai. Iti vb una dintre cele cu taietura pe burtica. Intri in sala in costumul Evei te asezi frumusel pe masa si acum depinde de doctor, daca iti face totala sau in coloana. Pana la operatia propriu-zisa ai parte de muzica buna(de obicei clasica) si de glume. Apoi te leaga la niste fire -chestii de genul, care iti monitorizeaza tensiunea, iti dau niste glucoza(buna de altfel).Daca te adorm de tot te trezesti frumusel in salon la terapie , ma rog in fc de politica clinicii ,fara durere, iar daca te sacaie ceva iti dau calmante si nu simti nimic. Cel mai important este sa te dai cat mai repede jos din pat, chiar de a doua zi daca se poate, o sa te refaci incredibil de repede.
Cam asta este, in mare nu ai de ce sa te temi, e cam ca o operatie de apendicita doar ca putin mai mare si in alt loc.Multa bafta norocoaso si te asteptam cu vesti.
32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Vezi ca io's nascuta martea !
Si io vinerea. Care-i treaba? Vrei sa ne duelam? Jap-jap!
Si ai dreptate, nu pot naste azi, pentru ca mi-au aparut doua bubite pe nas ceea ce este inadmisibil pentru mine. Cum sa ma gaseasca Yannis in halul asta? Va fi socat toata viata. Nuuuu, eu asa ceva nu fac, ca sa stii! Poti sa te si rogi de mine, ca azi nu pot sa nasc, n-am cum...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
afibebe spune:
ei bine acum s-a potolit si Cristisor si vreau doar sa va spun ca noi suntem bine.
ingerasul meu este tare frumos si cumintel.
nasterea a fost usoara.ma asteptam la ceva mult mai dureros si mult mai greu.
intr-adevar durerea a fost pe masura insa nici nu am crezut sa treaca asa usor la intalnirea cu bebe iubit.
ingerasul meu a avut 3560 gr si 54 cm.scor apgar 10 si e o minunatie de bebelas.
papacios e nevoie mare.insa mergem pe formula pentru ca laptele nu a venit iar sanii mei sunt bombarati.noroc cu garmastanul.
operatia inca doare.
Betty cum te simti dupa operatie???
te mai doare?
te-a durut cand ti-au scos atele?
pfiii plange ingerasul va mai scriu si mai pe seara o sa va pun pe mailul comun si pozele.
dar o sa va anunt inaite.
AFIBEBE SI MINUNEA EI
tomasa spune:
Afibebe, bine ai revenit. Si pari foarte vesela, inseamna ca e totul in regula, ma bucur mult.
Betty, faza cu sangeratul buricului, desi neplacuta, e foarte comuna sa stii. Si lui Tudor i-a sangerat mult timp chiar. El a avut si un buric foarte gros, s-a vindecat greu. Tu nu-i face nimic, trebuie doar sa stergi energic acolo cu alcool alb, sau chiar spirt normal daca nu ai din asta de 90 grade. Si lasa locul cat mai la aer, indoaie pampersul sau taie-l in zona buricului. Si mie mi se pare ca medicul care ti-a spus de cusut e un , pe bune. Eu am intrebat la Municipal in repetate randuri despre chestia asta, fiindca si pe mine ma stresa subiectul chiar peste masura de mult si absolut toata lumea (de la asistentele neonato pana la Dr. Culcer) mi-a spus ca e normal, ca se intampla destul de des.
Doar daca secretia devine purulenta sau incepe sa miroasa urat e o problema. Atata timp cat vezi doar pete de sange maroniu, uscat sau chiar rosu nu-ti face probleme. Curata insa energic mereu, cu spirt, desi stiu ca ti-e mila. Si inca ceva important, nu pune sub nici o forma pudra de Baneocin sau ungunet acolo, chiar daca astea contin antibiotic, vor intretine zemuirea plagii si nu vor lasa locul aerisit ca sa se vindece bine.
Nana, si mie mi-a spus la fel, ca e mai usor pt. tipele mai slabute, fac fata mai bine efortului. Dar sigur nu e regula.
Urmy, si fost super tare . De fapt toate ati avut astazi umor, a fost super atmosfera, daca nu era faza cu Bernix as fi zis ca asa zi vesela aici pe forum n-am mai avut demult.
Mada, truse pt. epidurala se gasesc la farmacii. Eu pe a mea am cumparat-o de la farmacia din spit. Municipal, dar nu stiu ce marca era. Port bebe sigur gasesti in magazinele Happy Baby, e unul la Piata Gemeni, altul in Pantelimon, altul langa intrarea in Stadionul National.
Vesti de la Sim si Luy? Se inbtorc maine acasa?
Mai sunt ingrijorata pt. Myral. Sa nu stim noi nimic de ea atata timp...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
prisi spune:
quote:
Originally posted by Mada28
Salutam toate fetele si toti bebicii!
Noi am fost astazi la Tutu, avem maine 36 de sapt (conform ecografului ar fi 37 si 5 zile) si 3088g. Ne-a dat o poza tare frumoasa. Colul e de 3.22 , inchis. Mi-a zis sa ne vede pe 11 septembrie, dupa ce vine el in tara. Ce credeti mai sta bebe pana atunci?
Mi-a zis sa-mi iau trusa de peridurala Braun. Stiti cumva unde gasesc?
Si o intrebare pentru fetele din Bucuresti? De unde pot lua si eu un cos pentru a-l transporta pe bebe (nu scaun de masin , un port-bebe)?
Va pup
35+ Luca Mihai
trusa cu cateter Braun gasesti la farmacia 2NA de la Sf Vineri si costa 80 ron
poze
39+ Miruna