Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 28
Annisia spune:
Roxana, o poti lasa pe Alex joi cu mine si oricand ai nevoie. Par eu zuzica rau, dar sunt om calumea... Desi, dupa simptomele tale cred ca nu mai apuci tu controlul de joi. Poate doar sa vada cand sa te trimita acasa... Si unde mai pui ca s-ar putea sa dormim impreuna deseara... Si eu sunt in aceeasi stare, numai ca pe moale.... Hihihihihihi...
PS - Daca imi mai puneti parlitele alea de majorete, va scuip!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
tomasa spune:
Mie mi-e clar ca ceva e in neregula cu sarcina lui Bernix , nimeni nu lua asa o decizie de nebun, iar Radoi chiar nu e genul nasterii inainte de termen. Sunt cam ingrijorata pt. ele...dar sigur va fi totul bine. Sunt pe maini bune, eu asa cred cel putin. As sper. Doamne ajuta!
Rox, are dreptate Carpatina. Eu toata noaptea inainte sa nasc am mers la baie .
Carpatina, multzu! I-am dat mesaj, ma suna ea daca are chef de mine. Fetita din poze e o iubire de-a mea. Eu si mama ei am fost colege la prima odisee si ne-am apropiat foarte mult, eram cam pe aceeasi lungime de unda. Desi eu trebuia sa nasc in ian si ea in feb, Eleonora s-a nascut prematur, la 8 luni si e mai mare ca Tudor cu 4 zile. Am pastrat mereu legatura, desi ea nu mai scrie pe forum fiindca a avut probleme cu fetita. Special am facut poza aia fiindca si mie mi se pare ca-mi seamana, de fapt ei doi, Nora si Tudor seamana un pic..
Nana, cu asa "prietene" cine mai are nevoie de dusmani? Offff. Tu vei naste usor, macar asa, de faza.
Sabina, luna plina de luna viitoare e miercuri, pe 26 sept. adica, nu mai cade chiar ca acum.
Mandarinutza, si pe tine. Sper sa-i pot fi de folos, macar cu incurajari.
Bernix, Devylla
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
tomasa spune:
Bobo, daca ne mai citesti, spune-i te rog lui Bernix ca-i suntem alaturi si ca poate conta pe noi. Eu imi las telefonul deschis la noapte, ma poate suna oricand, i-am dat mesaj in sensul asta.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
PS - Daca imi mai puneti parlitele alea de majorete, va scuip!!!!
Pai nici nu ti se potrivesc majoretele tie... Mai degraba astia sunt pentru tine
Da' io tot zic ca n-a venit inca timpul tau!
34+ cu Ioana
Happiness_4_us spune:
Bey, ce-i aici? Iar s-au agitat apele?
Ma dusei si eu sa dorm 2 ore si cand ma intorc vad mesajul de la Bobo. F frumos din partea lui ca ne-a mai adus vesti. Multumim.
Bernix, fii tare iubita, ca DD are grija de noi toate si va fi totul bine! O sa vezi. Cand o sa-l vezi pe o sa uiti de tot si de toate!
Deci la treaba fetelor!
Mandarinutza, zici ca e mica bubulina la 3200? Hihi. Inseamna ca nu numai eu am problema asta. La mine nu l-a masurat niciodata pe bb, ptr ca n-am mai facut ecograf din sapt 19. SI cum am burtica mica, nu f mare, ma gandesc ca sigur bb o sa fie mic ca si greutate. Offf. De parca asta ar conta. Important este sa fie sanatos ca ii facem noi mari.
Mai am si eu o nelamurire: e adevarat ca cele care ua luat putine kg nasc mai usor si cele care au luat mai multe nasc mai greu? Doar asa ptr curiozitatea mea, desi cred ca n-are nici o legatura. Sau daca da, care o fi explicatia logica?
Roxali, Tomasa
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
betty78 spune:
RoxanaG merci frumos. As vrea sa stiu si eu in cat timp s-a vindecat chestia aia de la buricul Alexandrei? Parca ai spus ca la ea nu a sangerat.... La min e sangereaza, iar de fiecare data cand schimb copilul si vad petele de sange mi se strange sufletul. oricum am mers la 2 doctori..iar primul mi-a spus ca este nevoie sa il cosin caz ca nu se rezolva iar cel de-al 2-lea mi-a spus ca ala care mi-a spus sa il cos este un tampit si ca ar trebui ar cu o picatura de nitrat de argint...asa ca sunt lamurita bustean...
Problema este ca la mine tinand cont ca sangeareaza este posibil sa faca infectie, asa ca stresul creste.
Pentru constipatie poti sa in cerci si Herbolax ....eu l-am folosit cu succes toata sarcina.... si apropo de durerile date de constipatie, eu am ajuns la spital...pentru ca aveam o durere surda care nu trecea la nimic timp de cateva zile si care era localizata undeva deasupra taliei in partea stanga...asa ca in cele din urma m-am dus la doctor, iar dupa o eco doctorul m-a trimis acasa
Bernix nastere usoara
betty78 cu Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Piciulika spune:
Am revenit de la dr. Control scurt, doar col (+ secretie & eco ultra-scurta la BB.) Clar, prizonierul mai ramane o vreme acolo!!! Yeeah! Oricum, a zis ca de acum nici injectie de maturarea plamanilor nu s-ar mai face, dar el vrea sa-l mai coacem vreo 2-3 sapt.
Yupeee! Sunt super-happy. Intr-o sapt. avem controlul adevarat.
Gabriela, ce super sunt pozele - ce burtiiica lunoasa si mumoasa! Iar tu esti radianta! Abia astept sa vad ce Sara dulce iese din asa Mamia!
Devylla, sa-ti traiasca nepotzica!
Carpatina am fost ca melcul "tzusti"! : la pas domol, la brazul taticului, nelipsit... sper sa nu-l dea afara de atatea vizite la gine
Yo nu fac cursuri de respiratzie ca aici zic ca pe urma mai mult te crispezi sa respiri 'corect', nu toate femeile functioneaza/nasc cu acelasi tip de respiratzie si ca instinctul te ajuta atunci. So...
Cecilia - poate ti-o fi tras un sut Cristian in stomac si ti-a dat un reflex de voma? Tu ma contractezi, eu te fredonez.
Dr meu zicea ca starea de greatza ocazionala poate veni de la cum impinge BB pe acolo, dar noi nu simtzim.
Piciulika 34+ Michael
Annisia spune:
Nana, in principiu e adevarat. Si eu am citit despre treaba asta. Rationamentul e simplu - un corp mai subtitre si mai usor rezista efortului mai bine decat unul gras si ingreunat in scurt timp...ca al meu...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Voi stiti ce face copilul meu acum??? Se intoarce de pe o parte pe alta ca nebunu... Eu zic sa imi bag si o masinuta in fund, poate s-a plictisit baiatul acolo singur....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare