Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 27
tomasa spune:
Carpatina, nu te induri tu de mine??? Intra tu si da-mi un PM cu nr, te rog.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Eu eram , scuze. Ma logasem asa ca sa-i caut nr. dar nu m-am descurcat. Blonda...
34+Maria
Eu nu mai stiu nici parola sa ma loghez, dar daca tot ai aflat tu nr, te rog da-mi si mie un PM. Multumesc.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Carpatina, nu te induri tu de mine??? Intra tu si da-mi un PM cu nr, te rog.
34+Maria
tocmai ce ti-am dat
34+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Eu nu mai stiu nici parola sa ma loghez, dar daca tot ai aflat tu nr, te rog da-mi si mie un PM. Multumesc.
si tie
34+ cu Ioana
cecilia L spune:
Roxana, durerea ta nu o fi de la constipatie? parca zicei ceva de treaba asta aseara, daca da, incerca un supozitor cu glicerina, te scoate afara, la mine functioneaza.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Carapatina, ce te-a apucat cu majoretele? Pe mine ma dor salele de mor si tu zici ca nasc? Pai nu trebuia sa ma doara si pe mine burta acolo? Ca doar nu vrea BB sa iasa pe fund. Eeee, nu imi da sperante desarte.
Bai cur sucit.. pana acum nu-mi dadeai prajitura ca nu te trecusem pe lista.. acu' ca te-am trecut nu-ti mai vine sa nasti!
Asa mi-a zis mie asistenta de la spital si aia de la respiratie.. ca inainte sa te apuce.. te doare spatele/noada.. ca bb apasa pe colon... si iti vine sa mergi la toaleta, sa faci treaba mare...
Si in plus, ma gandesc ca situatia de acum te coafeaza numai bine sa pleci sa nasti...
34+ cu Ioana
Annisia spune:
Carpatinooo, tradatoareoooo!!!! parca eu eram cur sucit si acum te dai la Roxana? Vezi ca am ochi de soacra... Cum ma face cineva pe la spate sunt ca un vultur!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Vaiii, ce m-a impresionat mesajul lui Bobo... Ati vazut mai fetelor!!!! Noi suntem cel mai bun pansament la rana....
Bernix, sa fii tare iubita!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Carpatinooo, tradatoareoooo!!!! parca eu eram cur sucit si acum te dai la Roxana? Vezi ca am ochi de soacra... Cum ma face cineva pe la spate sunt ca un vultur!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Pai vad ca a baut dupa tine.. ca o apuca si pe ea rasfatu' acu'
34+ cu Ioana
Gabriela77 spune:
Sintem alaturi de Bernix! Doamne ajuta!
Mandarinutza, cum adica e mica bebelina? Imi pare rau de problemele cu tensiunea…Curaj, va fi totul bine!
Roxana, durerile tale de sale imi miroase a nastere. Pun majoretele?
Gabriela 37+ Sara