Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 26
cecilia L spune:
Multumesc Carpatina, nu vazusem nr. lui Bernix.O sa-l iau de acolo.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
devylla spune:
Yo ma duc la nani...n-am aflat cum ii zice in engleza...adik am aflat ceva dar cand am dat cautare pe google...mi-au aparut niste site-uri pentru placeri sexuale...
Bagajul e pregatit...daca e ceva anunt...cu toate ca nu cred ca se va intampla prea curand,contractiile nu sunt regulate.
Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator
mandarinutza spune:
Carpatina, da imi monitorizez tensiunea, si chiar avusesem ok saptamana trecuta, de obicei 13 cu 5/6, am mai avut si 12 cu 5, a mai sarit si de 14 dar dupa cateva minute revenea la 13 si nu m-am ingrijorat. Acum nu stiu ce sa zic, dimineata aveam 13 cu 5 si la spital sarise la 14 cu 10(minima asta trebuie sa fie sub 5,6) si mi-au luat-o 2 doctori diferiti. Poate m-am stresat si cu nunta, de mancat sarat ma tot evitat.
Sabina, eu aveam DPN la ultima eco 29 august, si acum la eco de azi aveam DPN 9 august(DPN calendaristic 6 sept)- de asta zic ca au fost modificari in ritmul de crestere al bebelinei. Ma impac si cu cezarina, numai sa fie bebelina bine.
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze
mandarinutza spune:
O sa-i trimit si eu un mesaj de incurajare lui Bernix. Sper sa fie ok.
Sabina Y, pe mailul comun, la Info utile, era un mail cu dopul gelatinos - poate gasesti acolo ceva informatii in plus.
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze
andrruzza spune:
bernix, nashtere ushoara!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Mada28 spune:
Salutam toate fetele si toti bebicii!
Noi am fost astazi la Tutu, avem maine 36 de sapt (conform ecografului ar fi 37 si 5 zile) si 3088g. Ne-a dat o poza tare frumoasa. Colul e de 3.22 , inchis. Mi-a zis sa ne vede pe 11 septembrie, dupa ce vine el in tara. Ce credeti mai sta bebe pana atunci?
Mi-a zis sa-mi iau trusa de peridurala Braun. Stiti cumva unde gasesc?
Si o intrebare pentru fetele din Bucuresti? De unde pot lua si eu un cos pentru a-l transporta pe bebe (nu scaun de masin , un port-bebe)?
Va pup
35+ Luca Mihai
Roxana_G spune:
Bernix
Sabina, poate dai de ea sa vezi ce s-a intamplat. Lasa-i macar un mesaj.
Mandarinutza, BB e bine asa cum zici tu. Deci ramane pe joi.
Carapatina, ce te-a apucat cu majoretele? Pe mine ma dor salele de mor si tu zici ca nasc? Pai nu trebuia sa ma doara si pe mine burta acolo? Ca doar nu vrea BB sa iasa pe fund. Eeee, nu imi da sperante desarte.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
MamiciDe2007 spune:
Sabina, sau cine il are, vreau si eu nr. lui Bernix, pls. Va naste cu dr. meu si cred ca ii va face bine sa vb. putin inainte de operatie. Stiu ca si-a lasat tel pe mailul comun, dar nu ma descurc. Cine ma ajuta?
tomasa spune:
Eu eram , scuze. Ma logasem asa ca sa-i caut nr. dar nu m-am descurcat. Blonda...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
carpatina spune:
quote:
Originally posted by devylla
Yo ma duc la nani...n-am aflat cum ii zice in engleza...adik am aflat ceva dar cand am dat cautare pe google...
Uite aici " You may have a 'show'
While you are pregnant the narrow channel of the cervix is filled with a thick mucus plug that helps protect the baby from infection. Just before you go into labour the cervix gets softer and often this plug will come away. This is called a show. It looks like jelly and is often streaked with pink, or accompanied by some blood. You may not even be aware of it happening, but it is a sign that things are gradually getting underway. Labour could still be several days away so there is no need to contact your midwife immediately. "
http://www.babyworld.co.uk/information/birth/what_happen_labour/first_stage/first_signs.asp
34+ cu Ioana