Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 25
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
nu inteleg...a mai fost la a doua ecografie? a intervenit ceva nou????
Probabil ca da.. ca prea vorbeste Tomasa frumos despre Radoi ca sa credem ca a luat decizia doar pe baza unei singure pareri.
Poate o mai suni tu..
34+ cu Ioana
Sabina spune:
brnix nu-mi raspunde la telefon.
eu nu inteleg totusi...trebuia sa faca o eco in dupa amiaza asta la Adela Dinu.A mai facut-o?? dece s-a luat decizia acestei cezariene????
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
am sunat inca odata, mi-a inchis.
nu vreau s-o stresez.
Poate totusi viitorul tatic sa ne mai dea amanunte....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mandarinutza spune:
Am venit si eu de la dr. pe la 2, dar pe urma am mancat si am dormit nitel. Sunt cam plostitita,dar imi revin. Bebe e cam micut - 3260, arata de 38 sapt si 1zi, mai mic cu 3 zile, de unde pana acum era mai mare cu 1 saptamna sau mai mult. In plus, aveam tensiune 145 cu 10 si 14 cu 8 dupa alte 10 minute. Colul inchis in continuare. Miercuri ma internez pt analize si alta eco si probabil joi facem cezariana(voi avea 39 fix) - fiind riscuri de suferinta pt bebe din cauza tensiunii mele destul de mari, risc de preeclamsie. Imi doream o nastere naturala, dar bebe e cel mai important, asa ca merg pe cezariana.
Bernix ne gandim la tine si punem majoretele la treaba., sa fie totul bine.
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze
cecilia L spune:
Fetele, care aveti nr de tel a lui Bernix, poate o sunati, sunt sigura ca are nevoie de incurajarile noastre. Oricum eu pun majoretele la treaba.
Probabil, daca s-a ajuns la acesta solutie, cezariana, inseamna ca ceva nu merge bine,ma rog la DD sa fie bine si ea si bebe.
Bernix
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
Sabina spune:
3260 de grame micut?
haida deh:))
lasa poantele :))))
si sunt comvionsa ca o sa aiba 3.5 pe putin
tinem pumnii, sa nu mai faci tensiune.
cecilia L spune:
Mandarinuta, imi pare rau ca ai venit cu astfel de vesti, poate totusi nu o sa fie cazul de cezariana, isi mai revine si tensiunea, bebe nu mi se pare deloc mic, eu aveam la exact 38 sapt 2900, deci mult mai mic decat al tau.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
carpatina spune:
Mandarinutza, la 3260 eu zic ca e numai bine.. Nu-ti face griji. Cat despre tensiune.. parca ti-o monitorizai acasa?! si nu mai erau probleme. Poate sa fie emotiile de vina? Hai ca o sa fie bine!
34+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Fetele, care aveti nr de tel a lui Bernix, poate o sunati, sunt sigura ca are nevoie de incurajarile noastre.
Acum chiar ca e in lista de telefoane.. asa ca de avut numarul il avem cu toate
34+ cu Ioana
Sabina spune:
aranjat chiuveta, dush, tot.
mergh s ama spal si tzust la epilat, e vis-avis, deci ajung, m-as fi dus la fata recomandata de Sim, da era departe...
daca vb cu Bernixu, spuneti-i si de la mine ca ii tin pumnii.