Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Afibebe bine ai venit!
Nana mai lasale incolo de barfe prostesti...prima nastere nu poate fi usoara(adika cea naturala) decat cand nu realizezi ca totul depinde de tine... sa nu stai crispata, sa incerci sa-ti alegi o pozitie cat mai comoda, sa colaborezi cu moasa sai spui orice simti...sant sigura ca vei naste usor si din cauza ca nu te-ai ingrasat mult...tu vei avea posibilitatea sa fie si sotul cu tine, deci ai pe cine sa-ti versi necazul

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, stai linistita, ca tu nu nasti diseara.

Ali, pai e bine si joi sau vineri, dar mai bine nasc maine. Am vazut ca ai scris inainte dar cred ca am uitat sa raspund.

Fata mea a plecat cu bunicii pana maine seara sau miercuri, depinde cum vrea ea sa vina acasa. Asa ca sunt singura. Miercuri as prefera sa vina acasa cu tot cu mama, ca nu e nici sotul meu. Ma rog... mi s-au mai aranjat lucrurile.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Apropos de dureri de burta, eu ma vaicaresc in continuare ca am senzatia ca am nevoie la baie (nu ma refer la pipi, ala e ceva normal la o ora maxim 2) dar raman cu senzatia. Ca sa nu mai spun ca ma doare noada cu oarece reflexie pe picioare si sper sa nu fie de la cazatura pe scara. Atunci nu am lovit poponica, dar am dat putin cu noada de treapta.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna fetelor. Sunt Bobo, sotul lui Bernix.
Am vrut sa-mi fac un cont separat, dar sunt prea pe fuga sa mai astept e-mailul adminilor.
Este programata pentru cezariana diseara pe la 20:30.
Desi se pare ca e cea mai buna solutie, inca nu prea s-a impacat cu ideea. Eu am venit acasa sa fac bagajul si ma duc repede inapoi. Am intrat doar sa va rog sa-i da-ti un sms de incurajare pentru ca - prin prisma informatiilor pe care i le-ati oferit si prin felul vostru - are mult mai multa incredere in voi decat in toti doctorii.
Multumesc si voi incerca sa va tin eu la curent

Bobo

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor cum se zice la dopul gelatinos in engleza?
Incerc sa ii explic lui al meu,dar am impresia ca vorbim de lucruri diferite.
Adineauri la baie,am pierdut o bucata destul de maricica din dop,sa zic de 2 cm lungine si 1 cm latime.Dopul asta cat e de mult?
Contractiile au devenit mai dureroase,insa nu sunt f regulate+ dureri de spate...incep sa imi fac griji

Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Apropos de dureri de burta, eu ma vaicaresc in continuare ca am senzatia ca am nevoie la baie (nu ma refer la pipi, ala e ceva normal la o ora maxim 2) dar raman cu senzatia. Ca sa nu mai spun ca ma doare noada cu oarece reflexie pe picioare si sper sa nu fie de la cazatura pe scara. Atunci nu am lovit poponica, dar am dat putin cu noada de treapta.

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu inteleg...a mai fost la a doua ecografie? a intervenit ceva nou????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla
incep sa imi fac griji

Griji? Mai bine fa-ti bagajul!

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sabinutza...cred ca.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bernix

Buna fetelor. Sunt Bobo, sotul lui Bernix.
Este programata pentru cezariana diseara pe la 20:30.

Bernix

34+ cu Ioana

Mergi la inceput