Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 23
Annisia spune:
Aia cu coagularea trebuie neaparat facuta. Daca pana si zuzu de Nayel mi-a dat-o s-o fac... Si dr. Albu mi-a dat, de asemenea...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
ai timp sa faci asta la 36 de saptamani:)
tot atunci o sa faci si secretia si cultura vaginala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Piciulika spune:
Sunt mai in urma:papa-dush -fug la dr.
afibebe, bun venit acasa! Asteptam poe si povesti.
Rox, este in engleza: http://addwarehouse.com/shopsite_sc/store/html/every-child-can-learn-to-sleep.html
Un mic extras: http://www.woodland-bunkbeds.com/SCHLAF-TIPS.htm
Cere ceva disciplina din partea parintzilor, dar ceoi de aici toti jura pe ea ca pe Biblie. Doar Sabina imi baga indoiala in suflet!
Am fugiiit...
Piciulika 34+ Michael
Flavia_Hurducas spune:
Secretia si cultura vaginala mi-a spus dr. gin. ca o voi face la 36 sapt. Din cauza asta m-a si chemat la ultimul control in maternitate, ca sa le dea rapid la laboratr la ei.
Iar in ceea ce priveste coagulograma, daca imi amintesc bine am facut-o la prima sarcina cand ma pregateau pentru cezariana. Mi-au luat sange pt. analizele "de dimineata" si parca imi amintesc ceva si de coagulograma. O sa o intreb pe dr. mea. Daca face partedin pregatirea de operatie, atunci stau linistita.
Flavia 33 cu si Stefan
AMR 6 SAPT.
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Am fugiiit...
Mergi fata draga incet.. ca de la efort iar o sa te apuce contractiile
34+ cu Ioana
carpatina spune:
Face careva sedinte de kinesitherapie? - de alea prenatale unde te invata cum sa respiri?
34+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Annisia, eu vin aranjata, stai linistita. Dar mi-e mila de al tau, daca de astfel de filme are el parte, nu cred sa ii mai faci lui Yannis vreo sora sau vreun frate cu acelasi tata.
Nana, nu mai asculta toate prostiile. Uite aici la nascatoarele noastre, sa vezi ce curajoase sunt. Daca vorbesti cu Simona, te linistesti de tot.
Gabi, eu refuz povestirile de groaza cu nasteri si pozele cu gravide frumoase ca tine! Nah!
Carpatina, cica ii mai prind si maine pe ai mei. Apropos de respiratie, citisem intr-o carte inainte sa o nasc pe Alex cateva sfaturi interesante. Dar zau daca mai tin minte sa fi aplicat ceva special, desi cand impingeam mi-am amintit ce citisem.
Flavia, eu nu am facut analize la 32 de sapt, numai la 38 cand s-a intors doctorul si m-a luat la cearta ca nu le facusem. HLG, sumar urina, VDRL, glicemie, coagulograma. Secretia si cultura la 36 saptamani.
Sabina, munceste omul la instalat vad.
Piciulika, ia sa studiez si eu cartulia.
Eu ma simt franta, dar noroc ca Alex cica pleaca la bunici pana maine. Deci ii exploatam. Nasol ca joi cand merg la control trebuie sa ii gasim bona dimineata sau sa o las la mama soacra, dar e vorba numai de cateva ore. Daca nu nasc pana joi...Pfiii, ce bine mi-ar prinde sa nasc maine. Apropos de nascut, mama a fost socata cand m-a vazut azi, cica s-a coborat burta simtitor. Nu imi dau seama, degeaba ma uit in oglinda. Ramane sa isi faca luna treaba.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
cecilia L spune:
Mandarinuta, nici un semn de la dr,doar nu te-ai hotarat sa nasti si nu zici nimic .....sau iar e nebunie la Sp. daca ai stat asa mult, sau poate tu bantui prin oras......hihi.Iti trimit un PM.
Eu nu vreau sa nasc la noapte, deci nu ma vad cu nimeni la spital, daaaaaaaaaa.
Glumeam, daca DD o vrea sa nasc la noapte asta este, acolo ma gasiti.
Sa va spun ce am patit, am mancat si eu ca omul pe la 13,30 (cam asa), am luat Elevitul si cum ma cam durea burtica, asa ca la ciclu dar suportabil totusi, ma gandesc sa ma intind in pat sa ma odihnesc cica,dar in gandul meu hai sa iau un no-spa poate trece durerea, zis si facut, nu au trecut 2min si ma luptam cu ratele la baie.... a mai patit cineva asa ceva???am dat afara tot ce am mancat azi, mancare era proapata si nu era ceva care sa nu-mi placa sau ceva ce nu mai mancasem de mult, chiar am poftit zilele trecute si ieri mi-am facut.
gata merg sa ma odihnesc, poate imi trece starea aia de rau.....
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
Carmenita spune:
Cecilia si eu am vomitat de la no-spa ieri dimineata. Mancasem si niste tort, la nunta, dar nu aveam nimic, in schimb mi-era teama ca de la atata stat in picioare sa nu apara contractii, mai ales ca simteam burtica grea si tare. Asa ca am luat un no-spa. Si dupa am dat la rate. E posibil pentru faptul ca luasesi si elevitul si mancasesi sa fi fost prea mult pentru stomacelul tau. Stai linistita ca se mai intampla.
Carmen 33+ Andrei
Roxali spune:
Tomasa sa-ti traiasca finutul, grasunel foc!
Rox ziceam ca nasti pe la sfarsitul sapt
Cristina85 mai ai putin
Carpatina am facut si eu ceva cursuri prenatale...da si ne-a invatat si despre respiratie, incarcarea cu energie (cu ajutorul vocalelelor)
Ali31si Enrico 7ani
poze