Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
[Ana, ca sa ma lamuresc, se naste in timpul lunii pline, sau a doua zi? Sa stiu cum fac planul.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Rox, din experienta mea, dupa!
Afibebe, bine ai revenit acasa, cu bebe Cristian!
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Sabina spune:
atunci arunca niste noroc din asta si la mine, sa ma gaseasca bb macar cu chiuveta aia inlocuita si apa calda reparata
tot nu mi-ai zis, trebe buletinul original la ambulator, sau ajunge sa se duca cineva cu CNP-ul meu??
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
slippers76 spune:
Annisia, la mine s-au potrivit. Io-s nascuta martea si-s belicoasa rau
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Annisia spune:
Roxanoooo.... Hooo, nu da cu parul! Ai cerut un calendar din 1975 si eu te-am ajutat sa afli in ce zi ai aparut pe lume.. Acu eu ce vina am ca nu ti se potrivesc tie socotelile???
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
andrruzza spune:
afibebe, bun venit acasa! Asteptam sa ne povestesti.
rox, gata, te-ai hotarat?? facem galerie la noaptea?
Sabina, lasa mai ca nu se supara Geo ca nu-i chiuveta gata! O sa te inteleaga :))
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Annisia spune:
Gagici, mie asitenta de la Cf2 mi-a spus ca noptile cu luna plina sunt de groaza si toate asitentele fug de ele, ca e balmuc si vin gravidele cu tonele la nascut... Deci NOPTILE!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Sincer, eu nu cred in treaba asta sau nu contez pe luna plina. Nici nu simt ca as naste azi... Asa ca va las pe voi. Eu ma bag la aghioase nitelus... Pupici!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
danuta36 spune:
Tomasa frumosi nasi a-ti fost,dar si finutul!Tudor e un dragut si ii plac deja fetitele cu ochi albastri?
Cristina85ss ma bucur ca esti bine si ai terminat cu pregatirile pt. venirea lui bebe
Roxana iti tin pumnii,sa nasti de joi incolo...
Afibebe bine ai revenit!
Dana +34s
Sabina spune:
El nu se supara, da io DA!! ca vreau sa ma duc la spital dupa un dush luuung, nu spalata cu apa calda carat din bucatarie
annisia, da, si eu tot de noapte stiu.Numa ca de asta data nu se pupa si cu eclipsa, aia-i ziua
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Sabina, crezi ca si eclipsa asta parlita are efecte de nascare? Atunci tineti-va bine gagici, ca in noaptea asta si maine dimineata nastem jumatate dintre noi!!!!! HIhihihihihi!!!!
Sabina, spune-i instalatorului sa se grabeasca, ca te prinde luna plina fara buda...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare