Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, eu nu vreau inducere de nici un fel, dar decat cezariana...Cred ca e mai nasol sa si stii ce urmeaza. Iar eu stiu si mai bine. Asta e, am ramas codase. Dar hai, ca pana vineri avem si noi bebelusii sper.

Piciulika, asa e, uitasem de invidie. Nici eu nu am asa sentimente, de altfel eu sunt genul care nu se intereseaza de cum sunt altii si nici nu ma intereseaza parerea lor despre mine. Adica sigur ca ma intereseaza in masura in care ar fi ceva de remediat la mine, dar nu ma raportez la cei din afara. Deci...Cu norocul cum stai? Ia zii de cartea cu pricina, o gasesc si in engleza?

Ana, eu am scos-o pe asta cu inducerea fara epidurala, desi fetele spuneau ca se poate. Eu cunosc 3 persoane cu inducere si niciuna nu a pupat epidurala. Cica nu au mai apucat. Desi inteleg ca normal ar trebui sa iti faca epidurala inainte.

Annisia, ce link betooon cu imobiliarele. Ma amuz citind despre mine, mi se potriveste manusa. Cum ar fi sa ceara ai mei cumparatori numai in anumita zodie?

Lavinia, eu nu iau nici un No Spa si nu mai am nici contractii. Asta este. Herpesul oral nu are nici un risc pentru nastere, trebuie sa ai grija daca nu trece pana nasti sa nu atingi de BB.

Carpatina, iote ca pana la urma pot sa nasc si pana joi. Dar bona noaptea nu gasesti nenica, nu stau astea nici 8 ore. Acum nu stiu cum o fi BB2, dar Alex urla de la 6 seara pana la miez de noapte. In rest era cuminte foc, dormea si noptile. Acum va fi si mai greu daca BB are acelasi program, pentru ca exact atunci e si Alex acasa. Si sa stii ca nu te lasa inima sa ii lasi pe mana altcuiva. Uite, si cand mai venea mama sau mama soacra in vizita, o lasam acolo cateva minute sa ma calmez si cand auzeam ca plange eram repede inapoi. Cu tati era altceva, era miraculos, o tinea asa intinsa pe o mana, ii punea muzica, se uitau ei ochi in ochi, si in 3-5 min era liniste si era adormita. Zau daca pricep de ce nu functiona si la mine, cred ca eram prea incordata.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Afibebe, bine ai revenit.

Tomasa, superbe pozele, tu esti o draguta nici vorba sa fi grasa, iar Tudor e un dulce.

Ce aveti toate cu luna plina???????? chiar credeti ca se poate asa ceva, asta ar insemna vorba Anisiei( parca ea zicea) ca nastem jumatate, hihihi.... eu nu cred, dar sa fie cum ziceti voi, nu ma supar.

cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

credca daca-i zic de luna plina ma da la ziar nenea:))

i-am zis insaca la 5 fara un sfert tre sa plec de-acasa , si-a zis ca pana atunci crede ca=i gata, ba chiarmult mai devereme.
Sa dea Domnu.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, dar daca nastem toate in noaptea asta, ne vor caza la CF2... Si in sala de travaliu vom fi aliniate... Deci eu nasc cu chilotii pe mine, ca imi e rusine sa ma vada Roxana in bip-ul gol...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Piciulika
La spovedanie inainte de cununie, parintele ma intreaba de pacate. Eu ni stiam exact cum merge treaba, zic: Cum ar fi?

quote:
Originally posted by Piciulika
Ai suparat parintzii? Da. Ai injurat? Da. Ai mintzit? Da. (gata, ma vedeam la portzile iadului!) Ai pizmuit? (Eu stau sa ma gandesc ce exact e asta.) Continua: ai invidiat? NU. Niciodata? Nu, chiar nu!!

Bine ca n-ai stat sa negociezi raspunsurile
34+ cu Ioana

EXACT ASA A DECURS "INTERVIUL". Nu am scurtat nimic!
Nu m-a intrebat parintele prea multe, ca s-a lamurit.

In consecintza, la nunta ne vorbea: "Raducule (N.B. un munte de barbat, da-l stia de mic), sa fii asa si asa... Si tu mireasa,..."
De atunci am ramas "si tu mireasa" Ahhh, ce podoaba si-a luat Raducu!
...si ce fragezi eram... 23 si 25...jööööööh!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Afibebe, bine ai revenit, abia asteptam vesti.

Au venit ai mei in vizita, revin.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Deci Cecilia, ne vedem la noapte la Giulesti?

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

BIne ai revenit acasa,afibebe si te asteptam cu vesti!

Eu mi-s nascuta intr-o joi, la fel cu a mea sora, dar ani diferiti!
Si voi naste tot prin cezariana dar cu anestezie totala. Am incercat sa-l conving pe doc sa-mi faca rahie sau cum s-o numi chestia aia in coloana, dar cica exista riscul sa se intepe un vas de sange care nu se vede si la tombocitopenia mea nu vrea sa riste. Asta e, dorm si eu colo cateva ore. Sper doar sa fie exact ca la prima cezariana, sa nu ma doara nimic iar a doua zi sa ma dau jos din pat. Naspa e cand ma gandesc la soanda aia- urata senzatie iti da.
BB2 va dormi cu noi si Alex, la cate "camere" are garsoniera noastra nici nu as stii unde sa-l culc. Sper doar sa fie ca si Alexandra, un copil cuminte care nu a avut colici deloc, altfel risc sa raman in miez de noapte fara copil si barbat, care cica pleaca la masa daca nu poate sa doarma. Da s-o creada el!!

32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Bai, dar daca nastem toate in noaptea asta, ne vor caza la CF2... Si in sala de travaliu vom fi aliniate... Deci eu nasc cu chilotii pe mine, ca imi e rusine sa ma vada Roxana in bip-ul gol...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am vorbit cu Irina.C.
Se simte f bine, ar vrea sa se extermeze deja
:)
uite ca mamicile la bb 2 sunt curajoase.
Numa io nu...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput