Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
laviniaN spune:
FELICITARI!fetelor care-si tin bebelasii in brate...multa sanatate si refacere rapida.
Annisia scumpa stiu cum te-ai simtit cand nu l-ai simtit pe bubu,am avut si eu vreo 2 episoade identice de am crezut ca inebunesc,probabil ca dormea si el saracul la fel sa intamplat si la mine.
Roxana si eu sunt imensa ,nu pot dormi noaptea ma intorc greu in pat,abia astept sa scap si sa-mi vad fetita sanatoasa...dar uite ca se lasa asteptata...am incetat tratamentul cu no-spa e 2 saptamani si culmea nu mai am nici o durere,contractii destul de usoare.Noi cred ca avem acelasi DPN -2 septembrie.
Piciulika
Tomasa-frumoasa graviduta!sa va traiasca finutul!
Gabriella stai linistita nu te agita ca suntem altele la rand cu nascutul,care ne apropiem de termen tu ai numai 36 de saptamani.
Si taman peste pupaza sunt tare necajita mi-a aparut un herpes mic pe buza inferioara,cred ca de la ceva mancare,am mai patit de multe ori....stiu ca nu e voie sa ai probleme cand nasti cu acest virus ,dar cred ca se refera daca este genital.
nu am dormit aproape toata noaptea de suparata..acum sunt praf de obosita.
voi stiti ceva de acest virus cu localizare pe buze, daca are vreo influenta asupra copilului?
LAVINIA39+Miruna Antonia
carpatina spune:
Tomasa, ai o familie frumoasa! Sa-ti traiasca, atat ei cat si finul
Da' aia mica cu rochita rosie cine e.. ca asa seamana cu tine.. de n-as fi stiut ca Maria e inca in burtica as fi zis ca e ea!
Roxana, stai pe fundul tau.. pana joi nu-ti convine sa nasti.. asa ca nu te mai agita
Cat despre raspunsul la intrebarea "cui ii dau copilul urlator cand eu nu mai pot"... repet.. angajeaza-ti bona.. cauta un ajutor, poate asa cum zicea Sabina, o femeie de la biserica...
34+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
La spovedanie inainte de cununie, parintele ma intreaba de pacate. Eu ni stiam exact cum merge treaba, zic: Cum ar fi?
quote:
Originally posted by Piciulika
Ai suparat parintzii? Da. Ai injurat? Da. Ai mintzit? Da. (gata, ma vedeam la portzile iadului!) Ai pizmuit? (Eu stau sa ma gandesc ce exact e asta.) Continua: ai invidiat? NU. Niciodata? Nu, chiar nu!!
Bine ca n-ai stat sa negociezi raspunsurile
34+ cu Ioana
slippers76 spune:
Lavinia, stai linistita, ca e vorba de herpesul genital. Vezi ca sunt in farmacii niste plasturi speciali pentru herpes, ca sa stai linistita si sa eviti riscul de a infecta si alte zone. Eu am dat de ei cand mi-a facut Mirunica un herpes asta primavara. Sunt foarte scumpi, dar foarte buni.
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
afibebe spune:
yuhuuuuu
ne-am intors acasa
suntem bine
o sa intram ceva mai tatziu sa va povestim cate ceva despre noi.
AFIBEBE SI MINUNEA MEA DE INGERAS
Sabina spune:
afibebe, bine-ai venit acasa!!
odata cu lavoarul meu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
prisi spune:
Ana pai se bat cap in cap, inducerea accelereaza nastere, poti sa nasti si int-o ora, iar epidurala o incetineste si oricum risti sa nu apuce sa-ti puna epi sau sa-si faca efectul dupa ce ai nascut
poze
39+ Miruna
Roxana_G spune:
Sabina si Piciulika, vreau si eu cartea cu pricina, dar nu in limba germana.
Andruzza, nu iti face griji, o sa doarma si cu tati cat nu esti. Alex a mea nu adoarme fara mine daca ma stie acasa, daca nu, doarme cu oricine. Numai singura nu.
Annisia, m-am nascut sambata. Iote d-aia sunt eu asa trista si nesociabila.
Ana, ca sa ma lamuresc, se naste in timpul lunii pline, sau a doua zi? Sa stiu cum fac planul.
Apropos de planuri, m-a sunat mama. Terminasera in mare ce aveau de facut, evident ca dureaza cateva zile sa obtina actele alea, degeaba le-am zis eu, ca ei o tineau ca intr-o zi sunt gata. Pana la urma mai au sa ridice niste hartii diseara, si ceva maine dimineata, si actele se semneaza abia joi. Dar joi e ok, ca e sotiorul meu acasa. Uite asa m-am linistit si eu. Vedeti, asta da caracteristica de nascut sambata, norocul. Numai sa vina BB! Hai luna plina!
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
prisi spune:
Afibebe bine ai revenit, asteptam impresii proaspete si eventual pozici cu bb Cristian
poze
39+ Miruna