Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Fetelor, hai ca m-ati pus pe ganduri cu luna plina... Am verificat acum si cand s-a nascut Miruna a fost tot luna plina! Ba mai mult, a fost eclipsa de luna! Sa inteleg ca maine nasc?

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, eu cred catrebuie sa-l inveti pe tati sa doarma cu ea.Adica sa o adoarma.Ii spui pur si simplu ca asta e situatia, si va fi cam greu, 23 nopti, dar se va obisnui.Parol.La noi asa a fost!!!
uite, sotul meu ii spunea mai intai povestile(preluat obicei de la mine), si dupa aia adormea.Acuma a gasit alta solutie: numara 100 de oi.
Dupa care ii canta nanai nani puisor.In 15 minute e rezolvata treaba.Copil care a fost agitat la somn din ziua 1!!!
deci, implica-l de voie, de nevoie pe tati.Si asta curand. Si-asa, cand stai la spital...cine o adoarme???

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Sabina, Adica tot marti? Clar, fac un copil razboinic.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Dar ce e cu zilele de marti? Ca Alex e nascuta marti. De aici mi se trag mie perii albi?

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Piciulika, stiu si eu cartea.
la noi NU a functionat.
sincer, mie mi se pare prea...."germana".Si-am zis tot.

instalatorul a plecat sa ia lavoarul .Pana acu a adus piciorul chiuvetei si bateriile

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76

Fetelor, hai ca m-ati pus pe ganduri cu luna plina... Am verificat acum si cand s-a nascut Miruna a fost tot luna plina! Ba mai mult, a fost eclipsa de luna! Sa inteleg ca maine nasc?

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Ce as vrea sa insemne ca nasc eu!

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Si la noi tati a trebuit implicat pana in gat in procesul de imbaiere si adormire a copilului. Si asta de cand am aflat ca sunt insarcinata. Acum doarme cu tati fara probleme, dupa ce ii spune vreo trei povesti, dupa ce ii spune si ea lui tati una, dupa ce pune ceasul lui tati sub perna. Dar acum vrea musai sa doarma cu bebe in camera, (adica cu mine). Ei, o rezolvam noi si pe asta.

Si, pentru ca tot veni vorba de luna plina, la noapte e luna plina SI eclipsa totala de luna. Deci?
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Sabina, tati vine la ore nepotrivite acasa, nu pot sta dupa el. Recunosc ca acum am lasat-o sa isi faca de cap pana la miezul noptii si dupa, insa cand incepe gradi la 10 suntem in pat si la 10,30 trebuie sa doarma. Cel tarziu, ca altfel nu o pot trezi. Or la ora aia ia-l pe tati de unde nu e. In weekend o mai las cu el, mai ales cand eu pic de somn. Dar nu adoarme in pat daca e fara mine, o tine cu el in living si o duce in brate. Ieri a adormit la pranz la F1, insa cand a mutat-o s-a trezit si adio somn.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, uite aici:
http://www.astromax.ro/zodia2/ziua-de-nastere/marti.html

Cei nascuti martea, zi aflata sub patronajul zeului razboiului, Marte sunt mai... luptatori . Cred ca de acolo perii.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Tomasa, daaaa, pe Alex o recunosc. Insa eu m-am nascut sambata, poate bolnavicioasa sunt, desi nu mi se pare, dar trista si singuratica nuuuuu. Chestia cu norocul insa e valabila! Ma rog, mai caut, sa ma asigur ca era sambata. Unde gasesc un calendar din 1975?

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cum ma, in noaptea asta e luna plina? Si eclipsa????? Unde ma, unde scrie???? Puneti repede un link sa vaza si ochiul meu!!!!
Ahaaa, ia sa vedem care e treaba cu luna asta plina, mai fetelor!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput