Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, la voi cam asta e de fapt problema.Pai cum sa se culce linistit copilul cand nu e toata familia acasa?
cred ca asta ar trebui rezolvat in primul rand...nu se vine mai tarziu de ora 20 acasa...stiu ca pare ceva imposibil ....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Io-s nascuta Vinerea, da am si orgoliul celor de duminca

mai fetelor, eu nu vreau sa nasc maine.N-0are cine veni cu mine la spital!!! Iar eu bagajul nu mi-l car la Badiu, ca mnerg singurica pana acolo.
uaaa, uaaa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi! Greu mai e de dormit noaptea! Nici nu mai stiu de cand nu am mai dormit k lumea….Si vad ca azi iar e cald! Preferam ploaia, zau asa!

Ana, inca putin!
Roxana, nu mai zic nimik, k vad ca BB Andrei are personalitate nu gluma!
Sabina Y, punem majoretele?
Tomasa, ce frumoasa gravidutza esti! Sa stii, chiar nu te-ai ingrasat! Asa bine arati! Si Tudor e asa scump si dulce! Si finutul, un bebe mortal! Frumossssssssssss!!!
Annisia, e cuminte Yannis? Nici un semn?

Luna plina-neplina, mie de-abia mierucir imi vine dr, asa ca eu nu am de gand sa nasc!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Roxana, la voi cam asta e de fapt problema.Pai cum sa se culce linistit copilul cand nu e toata familia acasa?
cred ca asta ar trebui rezolvat in primul rand...nu se vine mai tarziu de ora 20 acasa...stiu ca pare ceva imposibil ....

Si cum ar trebui sa fac? Ca ma chinui de ani de zile cu chestia asta. Sa vezi ce greu va fi la BB2. La Alex era mai liber, tocmai facuse cabinetul si era in perioada in care nu mergea prea bine, asa ca avea timp. Dar acum...cui ii pasez eu copilul urland de colici cand simt ca nu mai pot?

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pfuuu, luna plina e la noapte? M-am scos! Daca imi cedati toate cele care nu vreti sa nasteti influentele nedorite ale lunii, zau imi faceti un bine.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Annisia, uite link:
http://www.acvaria.com/eclipse.htm Si spre stiinta ta, Miruna e nascuta pe 16 mai 2003.

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Piciulika, stiu si eu cartea.
la noi NU a functionat.
sincer, mie mi se pare prea...."germana".Si-am zis tot.

instalatorul a plecat sa ia lavoarul .Pana acu a adus piciorul chiuvetei si bateriile

Sabiiinaaaaa, nu-mi sfarma visul!!!!
Ei, ia sa se dea Michael un pic dupa teutoni si sa functzioneze! Pai ce, daca la copii astia functzioneaza asa, in masa, al meu e latino-style...? Pai cam o sa fie... UFFFFF! Imi bagi un cui.
(vb unei amice, romance, despre fica-sa la gradi aici: zice: "La copii astia nici cand plang nu-tzi dai seama: asa, o lacrimutza in colzul ochilor. A mea?!! Drama!!! Plansete, teatru, Lacul Lebedelor...! Mi-e si jena."

... mai, instalatorul ala isi cam face de lucru

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rox, ia de calculeaza in ce zi a saptamanii te-ai nascut...

http://www.eastrolog.ro/surprize/ziua.shtml

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Eu clar vreau sa dormim toti patru in dormitor la noi, Rares cu noi si Stefi langa, in patutz. Dar asta depinde doar de gaza mica, daca urla noaptea va trebui sa ma mut eu cu ea in camera lor si Rares sa ramana cu Bogdan. Problema e ca Rares seara adorme cu mine, insa cat voi sta in spital va trebui sa adorma cu Bogdan, ca vor ramane amandoi acasa, singurei. In situatia in care eu cu Stefi ma duc dincolo, Rares va ramane in dormitor fara mine? Cum va fi? Asa imi pun o mie de intrebari, cum sa le aranjez pe toate sa iasa cat mai bine. Ma tot gandesc de acum la noul program, pe care-l spalam primul, pe care-l adorm primul si tot asa. Intre timp tot citesc, poate mai fur idei de la voi Pana atunci imi pun toata increderea in strumfi, ca-si vor face impreuna cel mai fain program. Iluzii!Sau nu!?

Azi e cam liniste, nici o nastere! Sau e linistea dinaintea furtunii?? Cu luna asta plina, parca vad ca stam toata noaptea pe forum asteptand vesti, sms-uri.
Pentru cine asteapta noaptea sa vina , nashtre ushoara! Poate nu mai apucati sa ne anuntati ca va pregatiti de plecare la spital. Asha ca

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mamaaaa, ce tare!!!!! Dar eclipsele astea sunt rare. Eu crezui ca e mai deasa treaba... Deci e o noapte magica fetelor!!!!! Pe ea!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput