Salajence la apel!!![31]
Raspunsuri - Pagina 5
silvana_salajan spune:
Bia sa aveti vreme buna la Belis, si sa va recreati. Cand te intorci, poate iti cumperi fructe de padure pt dulceata (a se citi afine sau merisoare),ca acolo e tara lor. Acordeoanele se fac cat se poate de simplu, de taiat cartofii se taie intre 2 linguri de lemn (atunci nu tre sa masori cu sublerul
pana unde tre sa mergi cu lama cutitului) Daca nu te descurci vin cu poze.
Numa sa nu faci si tu greseala pe care am facut-o eu, adica sa pui o naspa de cascaval care sa se scurga din cartofi. Mai bine pui o branza sanatoasa de oaie decat toate stifturile care se numesc cascaval prin magazine....
Operatiunea de umplere e cat se poate de simpla....
merg sa trimit un fax de undeva ca si-a uitat colegu acasa o hartie importanta....![]()
Bimilit spune:
oti,baga poze, ca nu inteleg.cum intre 2 linguri de lemn?
si eu sper sa gasesc afine.da io nu fac dulceata, ca-s antitalent
/o sa le pun in pungi in congelator.repede si usor.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
giulia71 spune:
Saltare!
Ce credeati ca ati scapat de mine?
Nici vorba...sunt cu fii-mio la internet cafe in oras
, e terasa aproape deci...suntem bine!
O sa dau si io niste foi inapoi sa citesc cu ce v-ati mai delectat papilele gustative ca as manca si io ceva bun
de nu mai pot!
Noi bine, in general!
Colegu a inceput munca, am fost de dimineata pe la scoala sa vb cu invatatoarea, da' ne-a zis ca am venit cam devreme si ca ei incep de luni.
Ei nu-i bai, mai benganim si noi un pic...
Cam atat, va pup si vb...
Pup de la mic la mare!
silvana_salajan spune:
Buna Giulia! Ce impresie ti-a facut Zalaul?Cum te-ai acomodat?
la toata gasca!Bia, ti-am trimis mail cu poze. ![]()
![]()
dianaiulie2009 spune:
BIA drum bun , vreme faina si relaxare la maxim !!!
Parca ai zis ca ti-ai gasit o tanti , nu ti-a placut de ea ???
La magazin am adus ceva bluzite din bumbac cu maneca scurta si lunga , ceva camasute foarte elegante , costumase , de toate !!!
mihaela_s spune:
Aaaa, fetelor, despre ce de bunatati vorbiti voi pe-aici!
Bianca, drum bun si vreme faina sa aveti! Odihneste-te cat poti pe-acolo daca urmeaza o saptamana grea...am avut si eu o saptamana fara Ovi si stiu ce-nseamna, eu mergeam si la serviciu si doar dupamesele au fost grele, plus 2 zile de we...
giulia, bine ai ajuns in Zalau. Imi pare rau ca nu ne vom putea cunoaste, da-le un imbold fetelor la intalneala, iti predau stafeta ![]()
Eu inca nu fac bagaje, le las pe we, sa vina si Diana acasa, sa hotaram impreuna ce ne trebuie pe-acolo. Insfarsit am primit si vestea buna de la tatal ei, voi primi hartia, cu conditia sa ne intelegem cu vacantele...va mai dura putin pana vom semna niste hartii, dar m-am linistit ca nu voi avea probleme apoi cu Diana acolo.
Va
, mai viu!
Mihaela si fetele mele
silvana_salajan spune:
Mihaela, asta e o veste buna intr-adevar. Oricum si el ca parinte trebuie sa vada interesul copilului.Mai aveti doar un pic si plecati. Ce simti? Nerabdare, neliniste? Care e senzatia?
Fetili, voi ce munciti? Pe unde mai umblati?
ia treceti voi la raport.
Bimilit spune:
mihaela
eram precisa
ai reusit .ma bucur sincer.spor la impachetat.
oti merg acum sa vad pozele.
adriana, io in blonzaciunea mea
, mi-am gasit 2 bone.dar una s-a imbolnavit[e grav]si cea de a doua doar din 17 sept e disponibila.no si io dusa
cum sunt mai vrea o rezerva.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Eh, Otilia, nu prea ma gandesc, ca atunci ma ia cu un gol in stomac...poate de aia nici nu ma pot apuca de bagaje, ca sa nu le vad o saptamana aici...
Mi-e groaza ca nu stiu limba, mi se pare cel mai mare handicap cand esti intr-o tara straina, am patit-o de mai multe ori...in Polonia,Slovacia sau Slovenia, chiar si in Spania cu localnici care nu stiau engleza si nu ne puteam intelege...si vreau sa merg cat de repede posibil la cursurile de limba, sa trec peste asta. Apoi emotii pentru copii, cum se vor adapta ele...inca pentru Silvia nu e loc in camin, suntem pe o lista de asteptare, va trebui sa stau acasa cu ea si daca gasesc cursuri dupamasa, voi merge asa. Sunt doar ganduri, vom vedea acolo ce va fi...
Da, si nerabdare oarecum, desi cand ma uit la casuta noastra drga, unde am fost atat de fericiti, imi vine sa plang...ne va trebui o vreme acolo sa ne simtim la casa noastra, sa avem casa noastra...uoooof, nu vreau sa devin pesimista, optimismul sa traiasca! In general nu-mi place sa ma gandesc la ce va fi, sa fac planuri, pentru ca de cele mai multe ori nu-mi iese nimic din ceea ce visez, asa ca las totul pe moment, ce va fi va fi! ![]()
Ok, hai ca va pup, o dupamasa minunata sa aveti!
Mihaela si fetele mele