Salajence la apel!!![31]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mihaela, "HOME it's where your family is"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noapte buna tuturor! Mihaela, nu te mai gandi, ca oricum totul va fi bine. Iar fetele si ele, stii tu copii se acomodeaza repede oriunde. Cami ce mai e nou? Ce face mosul?Bia te-ai lamurit cu acordeoanele? Sa aveti vreme buna la Belis! Drum bun.

Mergi la inceput

Prezenta la cafea....

Mergi la inceput

Sunt singura? Aici e o vreme de numarat banii... sa altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Si eu , si eu prezenta la cafelutza .... numai ca am de lucru si mai trec eu pe la voi .... si aici ploua si e urat ... fetele tre sa mearga dupa-masa la o zi onomastica la casa de pe sarmas " PARTY TIME " nu stiu cum s-or distra cu vremea asta ploioasa ...

Mergi la inceput

Adriana, ploaia a stat cine stie pana pe dupaamiaza poate iese si soarele.... Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Iar la net si noi...deja ne cunosc baietii!
Mihaela imi pare rau ca nu ne putem cunoaste, dar iti doresc sincer tot binele din lume!
Crede-ma ca nu o sa iti para rau!
Sper sa fi alt aluat decat sunt io...
Eu am suferit acolo pen ca nu mi-am gasit de lucru (de fapt n-am avut drept de munca, caci aveam procent in sal sotzului ) si d;asta mi-a fost greu ca nu aveam si io cu cine vb si stateam mai toata ziua in casa sau la shoppingareala.
D'asta am suferit eu...
Dar au fost altele dupa care am inceput sa regret si sa...traiesc din amintiri.
Deci multa, multa bafta!
Si...satisfactia enorma o s-oi ai dupa un an cand fetele vor vb fluent limba:))

Zalau, e ok, ne-a facut o impresie buna pana acum:)
M-a dat pe spate nenea cu casa, e facuta tare fain, bine gandita si frumos finisata!
Ne place enorm si abia asteptam sa ne mutam!
Si caut de munca...
hai va pup si mai vb
pupici si bafta la toate fetele dragi!

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Babacu meu ieri a venit acasa, dupa o saptamina de stat in spital.E slabit, ieri a fost cam linistit, probabil ca i-or fi administrat tranchilizante pe-acolo...
Ma duc imediat sa dau desteptarea, in sfirsit am avut o noapte de somn, dupa altele 3 de stat "de garda" (una din babe s-a tot plimbat confuza prin casa de pe la 2 noaptea si pina dimineata si, fiind surda aproape, cind a trebuit sa vorbesc cu ea am vorbit mai tare, asa ca toata lumea s-a trezit...).Aseara asa a adormit biata de ea, imbracata pe fotoliu, parca era impuscata, nici nu stia ce e cu ea cind m-am dus sa ii zic sa isi ia pijamaua si sa se mute in pat, sub plapuma.
No, eu tot povesti din astea am de spus...la aplicatia pentru job de saptamina trecuta am fost respinsa, asa ca trec sa caut altceva.

Giulia, ma bucur ca iti place la Zalau.

Ioana!! pe unde sinteti, tu si Luca cel Voinic ?

va pp si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare

Dupa ce citeva zile tot intram la capitolul anterior si ma miram de ce nu mai scrie nimeni , m-am hotarit sa dau un semn de viata, si sa va arat ce fac eu cind nu sunt pe DC

MIHAELA-imi pare bine pentru voi, sper sa ai muuult timp pt net pina o sa-ti gasesti si tu servici acolo, si sa ne povestesti multe
ADRIANA-mersi, oricum eu trec pe lamagazin si ma uit tot timpul ce mai aduci nou...
BIANCA-ce mai face shtrengarul de Matei?
GIULIA-deci pe cind intilnirea? Daca tot ai preluat stafeta de "impulsionista shefa" de la Mihaela :)
OTI-tu ce ai mai pus in borcane pt iarna, spune drept?

Pup toate fetele, si ia uitati-va aici sa vedeti juniorul meu ce mare a crescut...

Mergi la inceput

Giulia, ma bucur ca mai intri pe net. Nu te-ai gandit sa intri in invatamant? Acum zilele astea se impart posturile si din cate stiu eu sunt posturi de profi de conta in Zalau cu duiumul.Ioana draga poate ma inveti si pe mine care e mersul pe site-ul ala. Inlocuieste Yahoo Photos, nu? Care e spirul e mai bun ca cel mai sus mentionat? Si inca ceva: pozele alea cu flori unde le-ai pozat?

quote:
OTI-tu ce ai mai pus in borcane pt iarna, spune drept?
mai nimic de cand ati plecat voi. Bia secretoasa ma lasat sa curat un kg de usturoi (in 2 zile) si apoi mi-a zis cum se curata rapid. Cu usturoiul curatat am pus 10 litri de muraturi asortate, asa mai mult usturoi si ceapa si cate putine din tot felul de legume. Si am mai pus 12 borcane de 800 cu compot de pere. Atat. Aaaa si dulceata de merisoare. Pe asta era sa o uit. Ieri am facut-o. Sau alaltaieri? Nu mai stiu ca de cand sunt in vacanta mi-am uitat zilele. Azi e sarbatoare, nu stiu daca se zice La multi ani! de taiere, da daca se zice, atunci Ioana, La multi ani!Oare nu io fi frig la Bia la Belis? Se da cu vaporasul? si mai vin. Ia bagati si voi niste retete ca nu mai stiu ce sa fac de mancare.

Mergi la inceput