Salajence la apel!!![31]
Raspunsuri - Pagina 4
piticutz spune:
Asta a fost a doua noapte cind m-a trezit zapacita de Lucille, ieri dimineata s-a trezit pe la 5, azi noapte pe la 1,30 striga in bucatarie ca i-e foame, si "nu-i nimeni pe-aici???helloo!!"
Cam ma ustura ochii de somn, is asa cam ca intr-un vis urit
, azi noapte am reusit sa adorm pe la 3 si am visat numai timpenii( inclusiv cu oameni ciopirtiti de miini si de picioare).
Ieri am fost libera, am mers acasuca, am facut un dus si mi-am spalat parul, apoi m-am pus sa adorm pe la amiaza insa nu am reusit pentru ca colegu s-a apucat sa faca sarmale si, pentru ca le-a pus la fiert afara, atita a tot trintit usa cind intra si cind iesea ca nu am facut decit sa stau sa il ascult...
Am avut musafiri ieri, niste prieteni de la Los Angeles pe care nu ii vazusem la fatza niciodata de un an si jumatate de cind ne stim, ne-am cunoscut pe un alt forum si ne-am conversat doar pe messenger...asa ca, in sfirsit, au avut drum pe-aici la ceva rude si am stabilit sa ne faca o vizita, sa ne putem si noi vedea la fatza macar.
Pe seara a trebuit sa ma intorc "la cazarma"![]()
Am mai avut un musafir aseara, care a dormit cu noi la babe, miine dimineata zboara spre Romania, merge la Simleu...
Si cam atita.
A,ba nu: am mai pus acuma o tura de dovlecei+vinete+rosii din reteta de alaltaieri a lui Oti, insa de data asta am adaugat si conopida.Sa vedem ce-o iesi, rau nu are cum sa fie.
Intentionez sa fur niste somn mai incolo, sa vad daca oi reusi, ca pe la 3 vine o asistenta la una din babe...
V-am pupat, pe moment
silvana_salajan spune:
quote:Tu Cami azi a mers socru la piata si i-am zis sa imi ia 2 vinete. Si am uitat de gogosari...
A,ba nu: am mai pus acuma o tura de dovlecei+vinete+rosii din reteta de alaltaieri a lui Oti, insa de data asta am adaugat si conopida.Sa vedem ce-o iesi, rau nu are cum sa fie
Ghici ce am pus in schimb? Conopida!
No Bia te-ai uitat pe mail?Ioana draga, intra mai des pe aci ca fac singura monologul mai nou.
Restul pe unde bantuiti? Era sa uit: merisoarele le-am facut dulceata. Ca nu am vrut sa ma mai complic cu alte retete.
silvana_salajan spune:
quote:Daca ai visat inseamna ca ai dormit. Eu nu am putut dormi pana dupa 2 juma azi noapte ca vecinii au facut chef! Cu ocazia asta m-am pus si eu la punct cu repertoriul de manele!
Cam ma ustura ochii de somn, is asa cam ca intr-un vis urit, azi noapte am reusit sa adorm pe la 3 si am visat numai timpenii( inclusiv cu oameni ciopirtiti de miini si de picioare).
Noapte buna! (zic si eu asa, ca daca vad ca sunteti treze mai vin la o poveste)
Bimilit spune:
oti, io mi(-)ss
pasare de noapte, acu aterizai in casa[asta dupa ce culcai ploada cea mica, am plecat de acasa doar cu tudor].fug sa verific emailu si revin..........
cami, odihma plauta la amiazhai ca mai ai puti si o sa scapi de pisicuta si vecin matinal.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
piticutz spune:
Salut.
Acuma am terminat de prajit conopida pane si dovlecelul.
Ma gindeam: da oare niste ciuperci din conserva s-or supara daca le-oi pune data viitoare, pe linge toate celelalte din reteta pomenita mai sus?
O sa incerc.
Bia, este eclipsa de luna zilele astea, nu stiu cind...sper sa nu ne afecteze prea tare.
Bimilit spune:
oti,am primit pozele.exact aa-mi ies si mie.
ma bucur ca va plac.
is online cu mama si mai comand uite acum cateva cutii
.
cami, treci la somnu de frumuste.
lasa cafeau pregatita ,in termos ,pe masuta din hol.da las si o scrumiera si un pachet de tigari, ca poate mai avem musafiri.
silvana_salajan spune:
Cafeaua e servita duamnelor......
Bia, Bia am pus si tigari pe masuta. Da sunt de alea medicinale fara nicotina....
Ma duc sa le iau ca poate va invatati si cu astea....Nu de alta da is cam scumpe....![]()
Hi, Hi.Cami draga, cateva ciupercute acolo nu au ce strica, din contra nu pot decat sa imbunatateasca gustul. Io de ex nu am avut acasa cascaval ca l-am folosit pe tot la acordeoanele alea de cartofi, si am ras cas de oaie. Si a fost excelent si asa!Deci, bagati variatiuni pe tema, ca imi place. Cred ca f. bine ar merge di cu carne, da ma gandesc ca ar cam trebui sa fie de jumate facuta cumva.Gata, nu mai vb de mancare ca mi 

dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Acum savurez si eu cafelutza ....
Ieri am fost la Cluj dupa marfa , am gasit o noua firma cu tzoale faine , va astept pe la magazin . Din pacate am gasit doar nr. mici , asa ca Ioana te anunt cand primesc nr. mari , iti trimit PM . Mi-a promis d-na de la Katty ca ajunge la Zalau prin 10 septembrie ...
Acum va tzuc , ma apuc de treaba !!!
Bimilit spune:

adriana , e ai adus?
oti, am ochit de mult aordeoanele din cartofi, da nu ma leg sa le fac ca ma tem ca nu madescurc la taiatul si umplutul cartofului
.e grea manevra?
Bimilit spune:
noi, am vrea sa mergem la belis de maine.sa vedem cum e vremea.si bineinteles ca stam fff putin, pana sambata .de duminica sunt doar eu cu copilasii acasa, colegu merge sa se recicleze
o sapt ,la slatina.vai de viata mea a fi
.musai sa-mi caut fomeie la matei.
va tzuc si mai vin.........