Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana mie mi se pare super sa fie aceiasi nasi la ambii copii! Eu stiu o familie la care e asa, sunt si nasii de cununie ai parintilor.

Eu am schimbat nasii pt ca nasii Silviei si ai nostri de cununie sunt la Timisoara si am preferat pe cineva de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ioana mie asa mi se pare normal, daca relatiile permit si respectivii se inteleg bine, nasii de cununie si ai copiilor sa fie aceeasi. La noi asa e...si va fi in mod sigur la fel si la bb2

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello hello.
Iata ca noi inauguram deja o noua etapa in viata noastra adica trezitul la 7 dimineata.Efectiv sunt depasita de situatie ca dimineata era momentul meu de facut mancare in liniste pentru copil, si iata ca s-a dus si asta. Deci sunt disperata. Nu mai vorbesc de week-enduri cand as dori si eu sa mai dorm macar pana la 8....Acum trebuie sa me reorientez cu gatitul, in speta sa ma trezesc la 6, ceea ce mi se pare tragedie de-a dreptul, ca si asa eu sunt somnoroasa iar de tatal copilului nici nu mai vorbesc.
Ca sa imi fie ziua si mai frumoasa, ca ziua buna se cunoaste de dimineata, ma suna George de la admin. financiara sa imi zica ca am o somatie de plata pentru nu stiu ce amenda din 2005, pe care cica am mai semnat si procesul-verbal. eu nu am fost nicio data oprita de politie cu masina, cu ratbul sau metroul sau orice alt mijloc de locomotie, iar amenda primita prin posta nu am luat din simplul motiv ca nici una din masini nu e pe numele meu. Singura care o am inregistrata pe numele meu e la socrul meu, dar care daca ar fi luat ceva amenda ar fi spus sau ar fi platit-o pe loc. deci trebuie sa ma pun pe investigat sa aflu ce si cum, asta doar pentru sufletul meu, ca George deja a platit tot ca nu e stilul lui sa se certe cu functionarii.
Legat de canapele eu acasa am bej cu maro inchis, bej care a devenit cu model in diverse picatele de ceai, suc, lapte, nurofen si alte asemenea care nu ies nici la curatat, dar acest model este apreciat de musafiri si deci asa va ramana pana la majoratul copilului, ca si peretii de altfel. Ca si Lavi nici eu nu vreau sa mai vad picior de mester in casa mea ever.
Gata ma duc sa investighez ce e cu amenda.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau cum a fost la psiholog sau te duci azi?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata

eu sunt varza. nu am dormit azi noapte decat vreo....3 ore. m-am trezit la 01;00 si pana pe la 05:30 nu am mai putut dormi. si bineinteles ca la 07:00, Vlad vorbea cu mine....

ne-am luat GOLAN. adica logan ieri am facut tranzactia, vazut, placut, luat ca baietii care o pusesera in vanzare au ramas socati. azi vroiau sa plece la munte si se duc cu trenul...

eu ma duc sa toc ardei sa pun la congelator....

revin.

MIRI da, este ok ne vedem luni in parc. ca o sa vina si Ela si vin cu ea.

Joy 36+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Zua buna!
Ne-am intors de la Hajduszaboszo, chestie pe care v-o recomand cu placere.Ieftin,curat civilizat.Bazine - vreo 15 , de la reci la calde,de la apa mica la adinca.Pt copii suuuper.Pt bosorogi deasemenea.Nisip,iarba,dusuri calde...tot de vrei.T a fost in delir.Toaaata ziua in apa.Ciudat e ca,desi 50% erau romani,totul era curat.Si atunci ma intreb la noi acasa de ce nu se poate,iar la altii stim sa aruncam hirtia la gunoi?

Am vast ca vorbiti despre decorarea casei.Io cu baia am pb.Am facut-o toata neagra ,doar corpurile albe.Ce mi-o fi trebuit nu stiu.Ca m-am dus la pensionaru de sub mine si avea usa deschisa la baie.Instantaneu m-au apucat toate spumili alea mari.Zic: acusi ma iau la trinta cu el.Da ce io-s mai proasta de am baia asa mica si el are baie comunala?!Adeca omu avea gresie si faianta de-alea de la 1800,patrate, de culoare alba.Si dadea impresia de foaaarte mare.Pe ccind la mine acu ma sufoc.

INTREBARE: ce parere aveti de laptele de capra? Ma bate gindul sa-i dau lui T.E de bine ori de rau?Io am auzit numa laude.De la "face cucu ca osu" la plamini sanatosi tun.

E si va anuntez ca imi prelungesc maternitatea.Am fost azi sa vad ce acte imi trebuie.Am calculat cit la suta din nervii mei si asa bolnavi se va scurge stind pe holurile institutiilor statului si am ajuns la concluzia ca oricum nu mai am nevoie de nervi,asa ca ma inham.

Mi-ti ierta ca n-am cetit din urma da is cu capu-n bagaje.Am avut trei dulapuri cu mine si acu tre sa le rearanjez.
De am vreme va pui un filmulet sau oaresce poze.
Va pupez.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Eu sunt happy ... si vreau sa binedispun si pe cei din jur...

Joy felicitari pt "golan"...sa-l stapaniti sanatosi si fara evenimente nedorite!!!
Leea bine ai revenit!!!

In seara asta plec la Bv iar maine dansez la nunta la TG Mures...abia astept.
In Tg Mures...m-oi putea aranja la un coafor...sau mi-o trebui programare???...offf....dilema dar...ma lamuresc eu!!!
Va poop si o zi buna...

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Dordia, hai ca si io sunt happy

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, felicitari ! Sa stapaniti sanatosi Loganul!!!

Dordia, distractie placuta!

Leea, bine ati revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca T a fost "in delir"! Asteptam poze!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy felicitari achizitie! Misto ca ati fost asa hotariti! Sa o stapaniti sanatosi si sa faceti plimbari frumoase cu ea!

Mihaelutat sotul meu e maestru in contestat amenzi auto in justitie, pana acum a castigat 2 procese. Autoreprezentandu-se. El fiind informatician de meserie. Dar e genul caruia ii place sa mearga pana in panzele albe.
Sugestie: scoala-l si pe dl George la 7: el supravegheaza puiutu', tu faci mancare. poate cu ocazia asta gaseste vreo solutie sa-l adoarma la loc.

leea bine ati venit!
Daaa, ai mare dreptate cu faianta neagra. Pai dupa ce au dat faianta veche jos si au pus tencuiala de-aia gri la mine in baie te simteai ca la inchisoare, nu stiai cum sa fugi de acolo. Apoi dupa ce au pus faianta crem din placute mici parca s-a dublat spatiul.

Hilde zi-ne motivul, sa ne bucuram si noi!

Mergi la inceput