Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hilde tu de ce esti happy???

Cami ms mult!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Doooordiaaaaaa felicitari!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun!

Si nu topai prea tare la nunta!

sa inteleg ca ati avut un concediu reusit, ai?

Mergi la inceput

Lavi si io sunt la fel cand stiu ca am dreptate dar...

Stefan e ok, fornaie parca mai rau dupa 3 zile de tratament asa ca....in afara de sterimar nu ii mai dau nik. Mucii sunt putini, nu se infunda, doarme beton (azi s-a trezit la 10.00) deci...soar cu apa de mare si atat.

Va poop!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

In sfarsit a obs cineva ca sunt Happpyyyyyyyy!!!

Stiu ca e prematur sa ma bucur dar azi dimi mi-am facut un test care a iesit f. clar pozitiv spre deosebire de data trecuta.
Si simptomele sunt altele.
Acuma ma simt ca la Stefan....pe cand in primavara aveam scurgeile roze sau maronii...deja. Acuma nimicutza...si la testul de dimi 2 linii rosii super pronuntzate.
Vreau sa fiu optimista, si sa nu ma gandesc deloc la ce s-a intamplat si nici la superstitii!

Va poop si abia astept sa miste si apoi sa-l alaptez!!!

Edit::: deja am o intarziere de 6 zile!!! Uraaaa...la mai multe imi doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joy, amortizare placuta si fara evenimente va doresc!

Leea-

quote:
Ciudat e ca,desi 50% erau romani,totul era curat.Si atunci ma intreb la noi acasa de ce nu se poate,iar la altii stim sa aruncam hirtia la gunoi?

FOOOOARTE SIMPLU: categoria sociala de romani care merge in locul unde ai fost tu este cea dintre putinele din Romania care nici in tzara natala nu arunca pe jos nimik.Ce, ai vazut tzigani, manelisti si fitze pe acolo?

Dordia - pun capul jos ca nu gasesti nimik sambata in oras de provincie fara programare. Cauta pe net si incearca macar acum , pe ultima suta de metri sa suni la cateva saloane.

Io nu-s deloc-deloc happy...va ziceam de vouchere ca agentia de turism nu vroia sa mi le dea. Ei bine, mi le-au dat cand le-am cerut...ca sa constat ca in loc sa plece avionul la ora 18 cum era anterior stabilit - ca vorba aia, de-aia mi-am ales ziua aia!!!, pleaca din Antalya la 10.20 dimineatza. Adica sa ma scol cu noaptea in cap si sa ma trambalez iar cu lapte pe avion etc, ca sa nu mai zic ca sa ratez si ultima dimineatza de plaja. Asa ca am sunat sa fac scandala si astept sa vedem ce iese...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Woooow, Dordia, sarcina usoara si bb la fel de cuminte ca Stefan!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia lasa, poate data trecuta era prea curand dupa cezariana, poate s-a fixat pe cicatrice, cine stie; poate nu era chiar in regula... nu trebuie sa te mai gandesti la ce-a fost!

De data asta va fi bine! Termenul e in mai, sa intelegem? 2 ani si jumatate diferenta - super!

Noki aoleu, asa am vazut si eu niste sejururi pe Costa Brava la Alltur = mare porcarie. Plecarea dis de dimineata (deci o noapte busita), apoi 6 nopti acolo si in ultima noapte - inapoi. Dar se platesc 7 nopti . Adica la 6 nopti dormite acolo, 2 busite pe drum dat platesti 7 Si bineinteles plecarile erau in mijlocul saptamanii, deci consumai si zile de concediu la maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, Dordia, felicitari !!
Sanatate multa si sa-l cresti mare si voinic pe bobita

Chiar vroiam sa sar in sus, si noi mergem maine la nunta in Bv, credeam ca si voi tot acolo, era ceva sa fie si aceeasi

Joy, felicitari pentru masina? Unde faceti primul drum?

La capitolul amenajari am luat si eu notite, ne cam asteapta si pe noi schimbari de mobila & decor.
Dar de pielea ecologica pentru canapele ce parere aveti? In afara de f. ca e cam scumpa, mi se pare, nu e super de intretinut cand ai copii ??
Iar cu gresia, o singura completare: conteaza mult si culoarea rosturilor. Ceva prea deschis, pretentios sau cu nuante de galbui poate deveni un cosmar cand e vorba de curatenie, arata tot murdar.

Noi azi, in ultima zi de concediu, am fugarit singurei prin oras, dupa ce l-am lasat pe Cristi la mama. Acolo e mult mai cuminte, papa tot... Ufff, si ce peri albi ne scoate noua
Si sa nu uit: aseara am fost la Jethro Tull !! Super concert, nu ne venea sa credem ca se chiar intampla in targusorul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Dordia felicitari. Parca ieri scriai ca vrei repede repede bb2, nu? Hai baga o saraba si pentru bebe mic, dar asa mai pe loc.
Lavidomnul George se trezeste de regula la 7, de fapt il suspectez ca el il agita pe Titi de se trezeste devreme, dar el la 7.30 trebuie sa iasa pe usa spre locul de tortura, aka locul de munca. Deci nu poate sta caci are alte activitati si anume calcat camasa proprie si personala asezonata uneori de o pereche de pantaloni, spalat si aranjat si mai rar mancat mic-dejun. Toate astea le face singurel, caci sotia refuza cooperarea in domeniul calcatului, iar de 2 zile il dau si pe Titi in baie sa vada cum fac pipi baietii mari. in concluzie sunt mancata, ma asteapta dimineti lungi si intunecoase.
Pupici
Mihaela
Revin ca ma scoate sotul la masa in oras.

album dn Titi

Mergi la inceput

Multumesc Noki si Lavi...

Noki...cred ca merg la risc...si oi vedea eu ce oi face si cum mi-oi aranja parul...!

Mergi la inceput