Colectia de toamna - iarna 2005
Raspunsuri - Pagina 22
ilenutza spune:
Tocmai cand ma plang eu pe aici am vazut un semn ca s-ar imbunatatii situatia cu somnul: stateam langa Victorash sa adoarma, mama era cu Andrei si incepe Andrei sa planga.Eu nici nu am tresarit, in schimb Victor asculta un pic si imi face semn/zice sa ma ridic sa plec la Andrei ca plange.Eu am crezut ca nu inteleg bine pt ca vorbeste stalcit - nu pronunta aproape nici o consoana dar asta vroia.Si a adormit cu buni ( muni pre limba lui )
Andrei ziua adoarme pe unde apuca iar noaptea ii duc pe rand in dormitor, care adorme primul.Din fericire Andrei nu se trezeste daca e galagie in camera si nici Victor.
Azi am vazut 2 baieti mai mari ca varsta dar la dif. asa mica ca ai mei si erau asa frumosi, cu parul mai lung lasat si imbracati la fel.Asa de frumosi mi s-au parut si abia astept sa ii tin si eu pe amandoi de manutza si sa ne plimbam
Miri iti zic aci ca pe PM nu mai apuc: vin luni iar pt solutie suna sa vezi unde au magazin si vezi tu acolo de care iei.Noi tot de la magazin
Andrei e un galacios: si cabd face kk trebuie sa il stie toata casa, maraie in somn si cate o ora, cand se intinde la fel, zici ca vin turcii, cand il iau la alaptat la fel, un minut se converseaza cu tzatza
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Gandacel spune:
Neata!
SI eu sunt de la 7 la PC, dar mai lenesa la scris. Ce-o fi cu Bogdan, nu stiu... el care la 6-6:30 era in verva!
Ilenutza, dar tu de ce stai langa copii sa adoarma? Eu daca stau langa Bogdan, numai de somn nu ii arde! Numai singur-singurel adoarme. Si Stefania la fel. Cand vad ca dau semne de oboseala, trebuie sa ma retrag, ca altfel radem si ne jucam pana dam in scanceala (Stefania) sau pana ne umplem de nervi (Bogdan).
Fetelor, incepand de acum si pana duminica seara sunt singuraaaaa. Nu stiu ce ma fac. Am rugat-o pe "bona" sa vina de azi sa vad daca ma ajuta in vreun fel treaba asta ori mai rau ma stresez. De cand am luat hotararea de bona numai la tine, Lavi, ma gandesc ca sa-mi fac curaj. Ca am vazut ca gandesti la fel ca mine in privinta asta si imi tot zic ca daca tu ai reusit sa te impaci cu ideea, atunci pot si eu. Singura problema este ca dupa ce am stat ieri de vorba mai mult cu una din bonele din parcul unde socializam noi cu copii de varsta lui Bogdan, imi venea sa-i dau telefon alei mele sa-i zic ca nu mai am nevoie de bone cat oi trai!
Pe a mea a ales-o Bogdan in parc, s-a lipit de ea instantaneu. Iar acasa cat a stat cu noi o zi a fost innebunit. Asculta poveste Scufitei Rosii si a lupului fascinat, repeta cuvintele dupa ea. Iar dupa ce s-a culcat de pranz, s-a trezit dupa o ora si a venit la mine sa ma intrebe unde e "Tatzi" (Tantzi ii zice), abia cand i-am zis ca s-a dus acasa la ea sa faca nani s-a culcat la loc si el. AM luat-o ca vorbeste foarte frumos, bland, corect, e ca o bunicuta. Mie imi place genul asta de bone-bunicuta, ca eu in vecii vecilor n-am sa-i pot spune povesti cum face ea.
Acum va pup, ca Stefania isi respecta ora de masa. Revin dupa pranz.
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Ce suuper a fost la mare! S-au jucat piticele - Sarah si Daria by MimmyDummy de numa'! Evident ca greul cel mare era cand trebuia sa le scoatem de apa!O sa pun si ceva poze, dar nu acum, ca nu am timp.
Am citit pe mega-diagonala, ca am stive de trebi de rezolvat:
- Miri, gradi o incepe in octombrie si cand am platit taxa - in mai deja - am specificat ca nu stiu cand incep. De la mine nu vad niciun ban in plus. Si-asa oscilez ff tare deja cu gradi.Dar mi-a baguit ceva secretara de ceva bani in plus pentru rezervarea locului.
- Feli, culoarea sufrageriei trebuie sa fie cumva in ton cu restul casei, sa se armonieze per ansamblu. Eu am toata casa cu alb lavabil, foarte simplu si elegant, pentru ca am mobila wenge si nu mergea nimik colorat.Plus ca personal prefer culoarea alba pentru pereti. Cred ca la tne insa s-ar potrivi culori calde, pasteluri placute ochiului.
- Roxi, sper ca te organizezi in asa fel cu bagajele, incat sa poti veni diseara!Ca doar nu pleci in Honolulu si pentru o luna intreaga!
Deci ne vedem azi.Incerc sa ajung cat mai aproape de ora, dar inca nu m-am hotarat daca cu metroul sau cu masina. Cred ca prima varianta e cea ok, ca pe Stefan cel mare e dezastru.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
miri__b spune:
Noki ms de raspuns. si eu am fost aseara sa vad gradi.pana la urma nu se face grupa de bebe de la 1.5 ani. si mi-a spus ca nu-l primeste decat dc il invat sa faca macar kk la olita. ca nu au cum sa-l spele la fund ca au numai chiuvete in baie fara dusuri.asa ca am termen limita impus de mine luna noiembrie sa-l invat sa stea pe oala, ca in rest ma anunta inainte sa faca kk si pipi. pana una alta vad ca sta pe wc cu colac ptr copii si galeata de la mop ca scaunelul e prea jos.om reusi asa. sta vreo 5 sec dar e un inceput.
adevarul e ca nici eu nu sunt pregatita sa-l dau acum la gradi.
Miri si David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Negara - taaare scumpa Elise in pozele de la mare! le-am vazut amu!Se vede ca e si ea maaare ratza!
Miri - la ce gardi ai fost tu de ti-au pus asemenea conditii? Ca mie nu mi-a zis nimeni nimik de kk. Io o trimit cu pampers pe ea. N-au decat s-o dezvetze ele, daca vor.
Feli - m-a palit revelatiza..parca tu vroiai s ate muti. Atunci de ce mai redecorezi?
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
crissy77 spune:
anda, cum a iesit placinta? Adevarul este ca pot sa stau si-n cap si nu-mi iese mancarea asa buna cum o face mama . Edit ca am citit ca e mancata deja. Sa va fie de bine!
dordia, distractie placuta la Brasov si la nunta.
roxi, concediu placut cu vreme frumoasa.
bulucel, ma bucur ca sunteti bine, ne faceam griji pt voi.
Gandacel, noi am fost la Mamaia, am stat la hotel Dunarea si am fost foarte multumiti. Singurul lucru care nu ne-a placut a fost mizeria de pe plaja, oriunde te uitai vedeai mucuri de tigari, pahare, sticle. Si in apa la fel, inclusiv tampoane.
bianca_mo, parca tu ziceai ca esti profesor (scuze daca ma insel)... Mergi din septembrie la scoala?
corap, nu mi se incarca filmuletele decat pe jumatate. Dar tot am putut vedea ce copii minunati ai.
soanso, pacat ca s-a imbolnavit Sorana. Si eu am ajuns la concluzia ca mai bine pleci noaptea la drum, mai ales cand ai si copil la bord. Sanatate Soranei.
Ilenutza, dar ce faci mami la ora asa matinala?
Intreba cineva (parca bb_alinush) de mancatul legumelor crude. Elise mananca aproape orice dar in cantitati mici. Prefera de departe ete-le, (castravete). De cartof crud ce parere aveti? Ca a apucat ieri o bucata si nu puteam sa i-o mai scot din mana. Am lasat-o si eu sa vad ce face si... l-a halit ca pe cea mai buna mancare mancata in viata ei.
Eu de luni incep scoala. Pe de o parte ma apuca groaza ca inca nu am bona (poate o conving pe cumnata-mea ca pana pleaca la facultate sa stea ea cu Elise) si pe de alta parte ma bucur ca mai fac si altceva.
Cristina & Elise-Stefania
madau spune:
Neata!!!
Cat papa Miruna sa bag si io o postare scurta, ca apoi nu mai apuc
Ile ai sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa iesi la plimbare cu ambii cavaleri de manuta. Ai sa fii protejata, nu gluma
Gandacel de ce ramai singurica, sa inteleg ca pleaca tati pe undeva? Iti tin pumnii sa te descurci cu amandoi, si in paralel si cu bona
Noki deci iar la mare....ati dormit acolo sau a fost doar asa o fugutza?
Roxi bagajeala (ei, ce cuvant am scos) rapida, si concediu placut!!!!
Soanso ma bucur ca te-am sfatuit de bine, adevarul e ca voi aveati ceva de mers, sia sta era varianta cea mai buna. Imi pare rau de Sorana ca a fost bolnavioara, si va felicit ptr curajul de a ramane totusi in concediu. Las' ca se face ea bine
Miri pai dupa ce ca e gradi particulara, mai pun si astfel de conditii? Io stiam ca la astea ti-l ia oricum..si cu pampersi si fara..da' poate o depinde de gradi, nu ma pricep
Am fost ieri la un coleg de-al lui Marius de sv, care are un baiat de vreo 9 ani, innebunit dupa Miruna, cum ajungem acolo o ia si se duce si se joaca cu ea, cat stam acolo nici nu stiu ca am copil. Tare bine eeeeee
Gata ca tipa individa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Neatza colectie draga!
Corap, m-au dat pe spate filmulete tale! Mai, da' ce mare e "micutza" Anais! Si ce forta are !
Gandacel, iti tin pumnii sa te descurci singurica! (tu oricum te descurci, dar sa nu ai probleme!) E bine, zic eu, ca Bogdan se intelege bine cu bona si ca aceasta se ocupa si-i spune povesti !
Roxi, concediu placut, vreme frumoasa si sanatate Alexiei !
Cristina N., ma bucur ca incepi "munca"! Bafta! Tin pumnii sa convingi cumnata!
Soandso, bine ati revenit! Imi pare rau ca Sorana a fost bolnavioara, sanatate multa!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ioana_77 spune:
Mei, m-au impresionat tare placut filmuletele lui Corap, abia astept si io sa nasc sa vad cum e cu doi!!
Cami, saru'mana de intrebare, burta creste, bb e un miscacios si jumatate, eu ma simt f bine.
Intrebare: stiti cazuri in care copiii - frati au fost botezati de aceasi nasi? Eu am o mare dilema legata de viitorii nasi, adica nu am pe cineva de suflet care sa o faca si nu vreau sa-mi boteze copilul cineva de care sa nu mai stiu in cativa ani, poate mai putin. O varianta super ar fi frate-meu, dar el e in franta si sigur mai mult de o data pe an nu ne vedem, mi se pare f naspa pt copil. asa ca s-au oferit nasii Mariei sa boteze si mi se pare ok mai ales la ideea ca ambii copii vor avea parte de aceeasi atentie.
Maria(29.11.2005) si Ioana 29+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
lavi02 spune:
'neata fete dragi.
Eu sunt cam depresata cu cautat loc de munca & criza de timp care s-a napustit asupra mea.
Numai Virgil e de un optimist desantat si inconstient; asta cred ca e una din calitatile pt care imi place asa de mult de el. Uneori ma enerveaza ca exagereaza cu optimismul, dar de multe ori chiar daca nu pare plauzibil, chiar iese treaba.
Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele. Cam asta cred ca e deviza lui Virgil.
Pe de alta parte e f bine; e ca o locomotiva pt mine care-s mai precauta & conservatoare.
Ilenutza cum sa nuuu, mi-amintesc clar de ore de-astea minimaliste la PC si cu puiut de tzatza
Gandacel noi avem la comun o repulsie la bone, dar eu apreciez la ea faptul ca Nati o iubeste tare mult (se bucura cand suna la usa, se lipeste la ea in brate, etc) plus ca e dornica de iesit afara pe orice vreme si in orice anotimp si sta 3 ore, chiar 4. Asa ca trec cu vederea tona de alte chestii care nu-mi plac. Adik paharul nu s-a umplut.
Noki Feli nu-si redecoreaza sufrageria, doar isi face canapele pe comanda. negaracristina isi amenajeaza casa; dar sfaturile vin la gramada
Zugravitul alb... si mie imi place; dar dupa 4 ani si ceva deja s-a cam patat, prafuit, pe la colturile tavanului are o tenta de gri.. ca sa nu mai spun de carioci, creioane si urme de palmute. Ar trebui dat un lavabil dar avem mobila fixata in perete si e naspa s-o scoatem. Plus ca in cincinalul prezent nu mai vreau sa prind picior de mester in casa. iar sotul meu e zero talent si indemanare la treburi din astea.