Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 3
kriss79 spune:
Marunzika, Felicitari pentru Yanissa!!Sa creasca mare si sanatoasa si tie refacere usoara si mult laptic!!
o zi racoroasa burtici!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
alehiam spune:
apropo de gogosit... sa nu se trezeasca careva sa propuna sa ne numim la scutece gogosele/gogosei
Mad cu Robert
irina.c. spune:
neata!
deci cine mai are programare la nascut natural saptamana viitoare?din cate am retinut pana acum suntem eu,Prisi si Roxana.Mai e vreo amatoare?cine mai vrea, cine mai doreste?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
alehiam spune:
Sim ar trebui sa fie in pregatiri. Haide Sim!!! in curand te vezi cu bebe Stefan
Irina, posibil sa fiu si eu in plutonul pe saptamana viitoare ... numai ca eu nu am vreo data sigura si poate sa ma prinda si urmatoarea
Mad cu Robert
prisi spune:
neata,
se pare ca azi voi avea o zi bunicica, am dormit bine
invit fetele la o cafeluta , sau ce poate bea fiecare
oare ce fac fetele noastre viitoare proaspete mamici Luy si Sim cred ca au ceva emotii , da acus scapa, multa bafta
Bee sa treaca supararea, lasa ca o sa fie tot bine
poze
38+ Miruna
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Emma, ce ai mancat?
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
AM mancat pe la 7 branza cu smantana si seara la terasa am baut o bere fara alcool. Dar beleaua asta tine de cateva zile. Cred ca o sa bag o smecta ca nu se mai poate.
EMma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by alehiam
neatza!
Emma imi pare rau... ai luat ceva: smecta, ceai de menta (bun si pentru greata si pentru diaree)?
Mad cu Robert
AM baut azi noapte ceai de menta ca n-aveam smecta in casa. Dar azi...ma duc sa iau. SI papa fata niste orez sa faca bine la burtica ca tare-i naspa sa nu poti dormi. Si aveam un somn.... mama mia. Rezolvam noi problema.
Emma
Yaia spune:
'Neata, fetelor!
Felicitari, Marunzika, sa-ti traiasca bebe si tu sa-ti revii repede!
Si bafta multa fetelor care nasc azi. Tinem pumnii si sa auzim vesti bune. O sa tot trag cu ochiul azi sa vad ce si cum. :-)) Probabil sim a si nascut deja.
Irina [garvi] 33+