Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Felicitari Maruntzika!!!
Eu is toropita de caldura asta nu vreau sa fac nik nik. Ma gandesc la fetele care-si vor tine bebei in brate azi.

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ce o face Sim? cred ca si-a vazut deja baiatul, urmeaza Luy, sau poate si ea a nascut,cine stie, important este sa fie bine si ele si bebelusi lor.
Asteptam vesti.

Voiam sa va intreb, daca la internare avem nevoie de trimitere de la med. de familie?

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Felicitari, Marunzika! Sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!

NAstere usoara burticilor care urmeaza : Sim, Luy, Alina!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Prisi, bravo mama, fata serioasa: ne deschizi capitole, intri in linie dreapta, fara graba si figuri! Fata organizata. Sa ma vad si eu pe linia aia a ta dreapta...!
Roxana cum mai esti cu piciorul si bratzul? Te mai dor? Asta chiar nu-tzi lipsea. Dar daca esti bataioasa la satele tale pe-acolo, n-o fi asa de rau.
Gabriela, esti tare cu visele tale pozitive! Nu vii la o cafea? ...uhh, ca la tine-i pranzu' imediat. Poate la 5 o'clock tea?

Primul lucru dimineatza cand m-am trezit, buimaca, i-am zis sotzului ca Sim a nascut deja, probabil si Luy.
Radea de mine.

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Emma, ia linistita Smecta, e voie!
Piciulika, accept invitatia! Da' vezi ca la noapte poate te visez pe tine nascand...
Prisi, bine ca te-ai specializat in deschis de capitole, k altfel o gogosheam de tot....

Cred ca Luy si Sim deja au bebeii....vai, ce emotionant!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sunt cam chiaunita, ca m-am mai trezit pentru jocul meu, dar nu am mai deschis si aici ca imi zbura somnul. Alehiam, joc si travian, fetele m-au convins, insa abia acum am evoluat si eu si e mai interesant. Pana acum eram la inceput si mergea tare greu. La Triburi a mers mai repede.

M-am trezit direct cu ochii in mobil sa vad vesti de la Sim. Nimic deocamdata. Astept cam agitata, parca ca vad ca ma apuca dusul la baie de emotii, dar eu chiar m-as bucura.

Emma,apropos, daca iti e asa de ceva timp poate e o toxinfectie alimentara, sau posibil sa fie de la fier daca il iei. Vezi ca Ali zicea ca la ea asa a debutat nasterea.

Cecilia, eu nu am luat trimitere de la medicul de familie, nici nu vad de ce ar fi nevoie de ea, adica este o stare care se constata si singura. Ma bucur ca te-am inveselit cu discutiile de seara trecuta. Cat despre nastere, eu m-as urca si pe 10 cai, dar vad ca nu e chip sa galopam in directia dorita.

Gabi, de belea visul tau, imi place la nebunie. Apoi sa dea Dzeu asa usor sa fie refacerea, si pentru toata lumea.

Ali, interesant debutul la travaliul tau. Desi si parca si eu imi amitesc ca eram fericita in ultimele zile inainte de nastere ca scapasem de constipatie. Dar doar atat!

Irina, eu m-as inscrie si acum, sunt gata sa plec, numai ca nu si nu. Si degeaba m-am inscris eu pe lista nascatoarelor de saptamana trecuta, ca mi-au luat-o multe inainte. Acum nu mai fac previziuni.

Prisi, dupa un somn sigur te simti mai bine. Dar trebuie sa ramai in forma toata ziua.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!!
eu n-am baut vin aseara, era doar o metafora:)

pt fetele care abia urmeaza sa nasca, si nu numai, cititi la topicul asta:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106154
e despre alaptat si am murit cand am vazut cate prejudecati exista.
Acuma o astept pe mama la mine, deci o sa intru mai rarut azi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Piciulika, sunt bine multumesc, numai piciorul ma mai doare putin. Am alunecat pe calcai cateva trepte si ma doare locul respectiv. In rest par ok, umarul nu ma mai doare asa.

Sabina, ia sa citesc si eu subiectul cu pricina. Ce bine ca vine mama ta...eu sunt iar ofticata. Nu numai ca nu a venit ieri, dar nu vine nici luni si nici marti ca este cu actele si notariatul. Ma abtin cu greu sa nu zic ceva.

Mie imi picase netul, nu reuseam sa mai scriu. Ma gandesc sa mergem la film diseara, inainte sa o nasc pe Alex am fost la Kill Bill si a mers perfect. Macar asa sa o exploatez pe mama daca iar imi trage clapa.

Rox 39+

Mergi la inceput

Interesant subiectul cu pricina, dar sunt sigura ca au dreptate si unele si altele din mamici (mai putin chestia cu calitatea proasta a laptelui). Dar nu ma bag, mamicile la BB2 sigur ma veti certa (mai ales Sabina). Eu am o singura parere, mamicile care au alaptat destul de usor sau chiar si cu eforturi la inceput, nu isi dau seama ce inseamna sa nu poti deloc. In rest stiu ca la san nu ar trebui facut program, insa pe mine m-a pus pediatra sa ii fac program Alexandrei la 3 saptamani (e drept ca pe lapte praf), nu a fost nicicum ideea mea. Si am primit exact explicatia despre colici si laptele dat unul dupa altul si nedigerat. Poate o fi valabil la laptele praf, habar nu am. Insa programul cu pricina a mers imediat, nu a fost nevoie sa il impun, cred ca Alex se hranea bine la o masa, ca nu am facut vreun efort sa o tin 3 ore, pur si simplu cam asa cerea ea papa.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la lapte praf trebuie program, fara e nenorocire, e adevarat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput