Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 24
Sabina spune:
am vorbit la telefon cu irina acuma
e foarte foarte bine.Nu o doare nici taietura.
fetita e si ea bine, dar....nu au locuri in rezerve!le tine deocamdata intr-un salon vreo 6 fete si le dau copiii la san abia maine. Hm.Irinuca are deja lapte!! Va incerca prin toate "mijloacele" sa mearga sa o alapteze.
Fetita are 50 de cm, 2.8 kg si e blonduta:).A zis ca aplans cand a vazut-o, era mai emotionata decat la Ilinca.
Cu bunica....a fost f f greu ultimele sapt, pt ca era bolnava rau. Au reusit sa rezolva in asa fel incat sotul ei sa nu plece la inmormantare, ci sa ramana cu ea si pe Ilinca o vor lua ceva rude zilele astea.
irina e f optimista ca se simte bine, deci va fi in forma acasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
MamiciDe2007 spune:
Sabina, Teodora de Irina.c s-a nascut pe 25 sau pe 26?
Din mesajul tau eu am inteles ca pe 26, asa ca am modificat prima pagina...unde era trecuta pe 25.
Sabina spune:
Pe 26, la ora 5.25 dimineata:)
coinicdenta, ambele fete ale ei sunt nascuta intr-o zi de 26:).Ilinca in aprilie, Teodora in august.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carpatina spune:
Irina, felicitari! Teodora bun venit!
Condoleante pentru pierderile bunicilor!
33+ cu Ioana
crishtina spune:
Harnice fete...cred si eu..cu atatea nasteri toate ne emotionam
Felicitari tuturor mamicilor si taticilor
Eu voiam sa va intreb ceva...din cat imi aduc aminte ca citisem la voi...contractiile sunt ca durerile la ciclu plus burta intarita. Ok...acuma durerile ca la ciclu fara burta intarita sunt tot contractii? Si pe deasupra mai si misca bebe. Ca ma stresez si eu ca nu recunosc contractiile. Acuma alea de la nastere sigur o sa le recunosc...insa astea nu stiu ce is. Cred ca o sa spuneti ca is inconstienta...da am fost la mare ieri si m'am simtit tare bine...la 37 sapt Camera am aranjat'o deja...arata f bine...patutul si toate is minunate , astept sa vina bebe dar tot ma tem de nastere Va pup si va multumesc ca imi raspundeti
36+ Robert
crishtina spune:
Am uitat ca semnatura nu era schimbata...
Carpatina "colega" u ce mai faci? totul bine? Eu am mai facut ceva analize si au iesit f bine...de cand am inceput dieta am pt prima data 0 glucoza in urina....deci super....pt asta is fericita...nimic nu a fost degeaba
37+ Robert
Piciulika spune:
Annisia, da totusi o fuga la dr, sa nu stai ca pe ace. Lasa-l pe el sa-ti spuna ca-i OK.
Rox, nu te nacaji. Lasa ca ei isi fac planuri ca sa aiba ce schimba pe urma. Tu nu le dai semne ca nasti, ei isi vad de notar si babataie... pana la noi ordine din partea ta! Doar Alex e cu ochii pe tine/bagaj ca pe butelie!
Picca, sanatate sotzului! O toxi-infectzie, sau un virus intestinal...? Nu suna bine deloc.
Daca (re)veni vorba de carutz, noi pe asta l-am luat, cu toate accesoriile:
www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_high_trek.htm" target="_blank"> Bebeconfort, High Trek - sper sa-i placa si juniorului, ca Tata era super incantat de jucarie (culoarea e BB blue, www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_high_trek_compatibilites.htm" target="_blank">3 elemente)
Piciulika 34+ Michael
carpatina spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Carpatina "colega" u ce mai faci? totul bine? Eu am mai facut ceva analize si au iesit f bine...de cand am inceput dieta am pt prima data 0 glucoza in urina....deci super....pt asta is fericita...nimic nu a fost degeaba
Ti-am zis ca pe mine astia ma "analizeaza" altfel decat la voi... Eu imi iau glicemia de 3 ori pe zi.. pe nemancate trebuie sa fiu sub 100, la 1 h dupa masa sa fiu sub 140. N-am reusit sa o controlez cu dieta.. asa ca am inceput sa fac insulina... glicemia e in limite acum, insa bb parca tot creste prea repede. - acum fac echo la fiecare 2 saptamani, probabil ca in ultima luna o sa fac in fiecare saptamana. Cam asta e cu mine.. eu ma simt bine.. ma bucur ca si tu esti bine.
33+ cu Ioana
carpatina spune:
Saptamana asta, unul din medicii cu care ma "vizitez" eu a pomenit de inducerea nasterii. Din tot ce am citit eu pana acum.. imi vine sa spun NU. A trecut vreuna dintre voi prin acest tip de experienta?
Cred ca am facut deja o fixatie .. dar daca tot ar fi sa scoatem copila mai devreme - in cazul in care creste prea mult... - de ce sa fie prin inducerea nasterii si nu prin cezariana?
33+ cu Ioana
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Eu voiam sa va intreb ceva...din cat imi aduc aminte ca citisem la voi...contractiile sunt ca durerile la ciclu plus burta intarita. Ok...acuma durerile ca la ciclu fara burta intarita sunt tot contractii? Si pe deasupra mai si misca bebe.
Draga mea, contractziile pot fi si mai discrete, asa, fara burta (prea) tare. Pot fi pe jumatatea inferioara a burtii, pe partzi...
La medic mi-au spus ca pe cele din zona inferioara si CTGul (monitorizarea) le 'vede' greu sau deloc. Iar BB al meu mishuna revoltat si cand era vacuumat acolo - era atat de stransa pe el...
Deci da, cred ca ai contractzii. Ia un NoSpa si mai vezi.
Piciulika 34+ Michael