Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetelor ati avut cumva probleme cu o maselutza in ultima luna de sarcina?Ca pe mine ma doare uns ade cateva zile din ce in ce mai tare si nu stiu ce sa fac.Avem voie la dentist sau nu?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabina, ce stii de "copiii" din muntzi? Nu cred sa fie probleme, cum ni i-ai descris.
(Acum si aici sunt multe accidente in Alpi: se topeste permafrostul si sunt alunecari de teren/pietre etc.)

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,
Piciulika f frumos caruciorul, sa-l stapaniti sanatosi si sigur o sa-i placa lui bebe

vad ca a inceput distractia si la Polizu cu locurile, asa ca nu ma mai grabesc sa nasc , cu toate ce de vreo 2 ore parca-mi desface cineva oasele de la pasa (ce o mai fi si asta) offf, oricum sapt asta cred ca scap de toate intr-un fel sau altul

Annisiace faci draguta, esti bine ?

Roxana, nu te mai supara din cauza sotului, sunt sigura ca gasesti o solutie, vreo prietena sau vreo ruda care sa stea cu tine in caz de urgenta, iar despre bebe Andrei eu cred ca-ti face o figura frumoasa si vine cand e tati disponibil

Irina si Adi condoleante!

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Moldoveanca, si eu am fost la dentist - trim. 2. A folosit un anestezic permis in sarcina. Nu-i placut, dar asta e!
Decat sa te chinuie tot mai rau... si dupa nastere chiar nu stiu cand mai ajungi in scaun.
(Dra voia sa-mi faca si o lucrare (coroana), inainte sa vina BB, 'ca pe urma nu mai apucam' - dar nu am nervi de bazaiala!)

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Chiar asa Annisia o fi la spital?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Felicitari proaspetelor mamici Luy, Irina si Sim!!!
Bine ai venit Teodora, Maria Teodora si Stefan! Sa fiti cuminti, sanatosi si papaciosi!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Piciulika,pai stiu ca in trimestrul 2 era voiea dar acum?Mai bine ma duc sa intreb ca vorba ta nu se stie cand mai ajung in scaun dupa

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Fetelor ati avut cumva probleme cu o maselutza in ultima luna de sarcina?Ca pe mine ma doare uns ade cateva zile din ce in ce mai tare si nu stiu ce sa fac.Avem voie la dentist sau nu?

teo

eu nu am avut probleme, am fost de 2 ori la control in timpul sarcinii si mi-a zis dr stomatolog ca in caz ca apare vreo problemutza sa merg repejor, ca si daca treb anestezie este una care e admisa in sarcina un fel de spray , oricum nu cred ca poti sa stai cu durerea macar un pansament ceva pana nasti daca e cava mai nasol
Succes

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Si sa inteleg ca anestezicul de sarcina era unul care nu era asa de puternic,nu?Off ce mi-e frica de durerea asta

teo

Mergi la inceput

Bine fetele multumesc,o sa merg maine dimineatza sa vedem ce se va intampla.

teo

Mergi la inceput