Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 23
Roxana_G spune:
Prisi, pe mine ma dor toate oasele ca pe batranele, si parca si pielea pe mine. Tot de la vreme. Duminica placuta si tie!
Cecilia, tu cum mai esti?
Apropos de BBlini agitati, al meu e in super verva de aseara. Chiar nu sa deloc, nu va spun cum a facut asta noapte. Impinge burtica la greu, in loc sa impinga si el in jos.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
moldoveanca spune:
Annisia ne tii in suspans si parca vad ca tu faci nani de rupi patul.Sper sa fii bine si tu si bebe
teo
Gabriela77 spune:
Roxana, mare vijelie a fost la Cluj! Sa vezi cum arata strada noastra, ca dupa prapad, ce sa zic asa si eu, abia umblu, ma dor maini, picioare, spate...poate il conving pe al meu de un masaj!
Oricum, prefer vremea asta ploiasa caniculei! Si Sara mea e agitata de ieri, se misca continuu!
Gabriela 36+ Sara
Bee spune:
Buna fetele.
Luy, Sim si IrinaC felicitari! Sa va traiasca micile comori si sa va refaceti cat mai repede.
Adimercedes, Irina C, condoleante pentru pierderile suferite.
Annisia, bafta multa si sa auzim numai de vesti bune.
Noi suntem bine (multam Prisi de intrebare). Am alergat ieri toata ziua (din fericire cu o masina cu AC in ea), am fost si la tara (poate ultimul drum pana nasc, ca la ce gropane hurducatoare sunt pe-acolo m-oi risca numai pe la 38-39 de saptamani, daca bb nu se indura sa apara), insa noaptea trecuta a fost horror cu caldura. Am zis ca nu mai rezist. SI totusi a trecut.
fetele si bebeii.
Bee 32+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
cecilia L spune:
Roxana, sunt bine, m-a cam durut burta, ca la ciclu dimineata, dar am reusit sa dorm si s-a linistit,e bine ca acum e racoare, ploua...of ce bine. Bebe incepe sa impinga tot mai tare pe col, il simt cum apasa, insa nici noi nu mai suntem asa activi, mai scoatem cate un picior si cam atat, nu mai este asa agitat, cel putin nu a fost azi.
Acum am papat si merg sa ma intind, m-a luat iar somnul, de la ploaie cred.
cecilia,38+ Cristian Matei
betty78 spune:
Felicitari noilor mamici si tatici!!!! Sa va aduca bebicii numai bucurii, sa fie norocosi si sanatosi!!!!!
nastere usoara si mult noroc viitoarelor mamici!!!!
Vreau sa va mltumesc din suflet pentru aprecierile pozicilor cu bebe Mario - Alexandru.
La mine nu s-a mai intamplat nimic nou....doar ca sunt foarte obosita si ca incerc sa ma acomedez cu programul de proapata mamica. Am o mica problema cu bebe Mario...adica i-a cazut buricul dar inca sangereaza. Am fost cu el la doctor si am aflat ca are un granulom ombilical si care trece cu tratament cu spirt si baneocin local odata la 3 ore(....imi vine sa urlu, sarmanu copil, trebuie sa il dau pe rana deschisa cu spirt. Medicii spun ca nu il ustura si ca plange pentru ca il deranjeaza ca este doar rece....doar este copilul meu si mi se rupe sufletul). In rest a inceput sa tina ochisorii ceva mai mult deschisi si sa studieze in jur.
Pentru cele care vroiau sa stie cum este nasterea la Euroclinic, asa cum a spus si Aniast chiar nu am avut ce reprosa. Serviciile au fost super, iar dr Nuraltay Emel a fost super. Operatia in sine o consider o reusita..a doua zi deja tropaiam prin holul spitalului, iar la o saptamana de la operatie nici macar nu mai simteam ca am facut cezariana...nu ma durea nimic si puteam sa il ridic pe bebe ca si cum nu avusesem vreo taietura.
In ce priveste greutatea nu prea am dat jos...adica m-am in ternat cu 62.5-63 kg si am iesit din spital cu 57...iar in 7 zile am dat jos inca 2-2.5 kg. Asa ca in urma sarcinii m-am ales cu aproape 10 kg in plus si ceva celulita, dar fara vergeturi.
Betty78 cu Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Sabina spune:
Roxana, nu dormeam, ca a venit o prietena sa ma viziteze. Am avut o dimineata foarte foarte placuta datorita ei.
Pe mama n-am lasat-o sa plece pe vremea asta, desi ea ar cam vrea, ca mai are trebi si-acasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Piciulika spune:
Tomasa draga, imi place ca gandesti in perspectiva... tu negociator de pace trebuia sa te faci! Dazamorsai orice conflict!
Si eu cred ca e delicata etapa ce vine si chiar trebuie sa ne masuram cuvintele si tonul, sa ne menajam reciproc. Sabina e model: nu cred ca poate brusca pe cineva cu tonul sfaturilor ei.
Si intr-adevar, si aici iti spun clar: pediatrii nu sunt in primul rand consiliatori de lactatzie/alimentatzie infantila si nu toti sunt interesatzi de subiect. Necesita timp - si ei nu-l au pentru asta. Si daca avem o problema - ca d ex Rox la Alex - m-as bucura mult sa stiu ca nu-s singura pe planeta care se confrunta cu asa ceva... Deci o experientza de-a voastra, mamici la al 2lea BB sau o info stiintzifica poate sa ne ajute mult pe multe novice!
Va pup anticipat si apreciez ca ne suntetzi aproape!
Piciulika 34+ Michael
Piciulika spune:
Familia Irina C FELICITARI! Sa fie Teodora sanatoasa si desteapta si sa va aduca bucurii.
... cum sunt si ciclurile astea de viatza... saraca Irina, bine ca a venit Teodora sa o scoata din stare... Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ei!
Adimercedes condoleantze pentru bunica sotzului.
Piciulika 34+ Michael
valentina_22 spune:
Buna fetelor, in sfarsit am si eu calculatorul acasa si pot intra pe net oricand vrea inimioara mea!
Felicitari in primul rand fetelor din grupul nostru, care au nascut deja, sa le fie bebelusii sanatosi si frumosi, iar proaspetele mamici sa se refaca cat mai repede si sa ne impartaseasca si noua din experienta traita.
Am sa incerc sa recuperez din urma, ca sa fiu si eu la curent cu ultimile noutati. Nici nu stiu cu ce sa incep, s-au intamplat atat de multe in cele cateva saptamani de cand nu am mai intrat pe net.
Am scapat de injectii, sper eu ca de tot, iar bebelusul se dezvolta normal, la ultima eco avea 2050 g. Luam numai preventiv scobutil deoarece se pare ca avem contractii. E adevarat ca pe mine in ultimul timp ma doare rau in fiecare zi mijlocul dar am pus-o pe seama faptului ca stau mereu in curent (din cauza caldurii). Oi fi eu la al doilea copil, dar se pare ca ma comport ca o novice, de nu stiu ce-i aia o contractie (de...la Alexandra nu am avut nici o durere.)
RoxanaG merge Alexandra ta la gradi? Ca a mea abia asteapta, sper sa fie ok. Norocul meu ca se adapteaza repede, la cresa nu a plans deloc in prima zi. Si sincer abia astept si eu, sa stau linistita de la 08.00-17.00.
Si pentru celelalte fete care mai au un copilas, la Auchan Titan au niste DVD-uri super cu desene animate la doar 9.99 ron. Cred ca lui Tudor al tau, Tomasa i-ar placea " Cei trei muschetari" sau "Simbad". Oricum isi merita banii, eu i-am luat Alexei, "Mica sirena" si "Frumoasa si Bestia" si nu se mai satura de ele, iar eu pot sta linistita cat timp se uita ea la film.
32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)