Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia si iti tin pumnii sa fie totul ok. BAfta!

Fetelor, de Alina.clau nu stie nimeni nimic? Se dusese si ea sa nasca.
Mirella76, da un semn iubita sa stim ca esti bine. Sper sa nu fi nascut si tu, ca tu esti urmatoarea pe lista si Prisi!
Pupici si bafta multa!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SIM, LUY SI IRINA + TATICILOR PENTRU BEBELASII VOSTRI FRUMOSI SI SANATOSI!!! REFACERE RAPIDA SI SANATATE MULTA!

Tomasa ce bine le spui tu!
Irina condoleante pentru bunica! Doamne Doamne ia dar si da pe masura!

Mih
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Heyyyyyyy,
ati mai facut okisori ?
Ce puturosele sunteti!!
Am reusit sa vorbesc cu Sim,azi dimineatza au adus-o in salon,a stat in postoperator pina acum.O cam ustura operatia si cred ca o dureau toate cele ca o simtzeam din voce.
Luy e in salonul de vis-a-vis,se simte inca ff rau.Probabil de la anestezie!
Stefanutzul lui Sim s-a nascut la 15:22(pentru listutza de pe prima pagina),seamana leit cu Simona,bunicutza(mama Simonei) e fff incintata,e primul nepotzel,i l-au adus la alaptat azi dimineatza,dar s-a cam chinuit ca avea sonda inca si nu putea sta pe o parte,dar acum se simte apta sa-l tina in bratze la san(acum 5' i-l adusesera iarasi),noaptea li se da lapte praf cu seringa.
O faza haioasa,pampersii Libero new born de-i luase Sim de-acasa nu-i vin,sunt mici,il trece direct pe nr.2!
Tutunaru a fost la inaltime!(aviz Mishuta, Gemma,Alehiam,Mada28)Nu va faceti griji,el cu mana lui va opereaza(asista)dupa caz!

Tomasa!Ne faci sa ne vibreze toate corzile sensibile!
Rox,nu ies din casa nici sa ma duc la ,,Casa di David''!M-a ajuns destul de tare oboseala,si-mi place sa stiu ca sunt acasa si ma pot arunca in patutz cind am eu chef!Ori pt. o ciorba la resto?
Carnitza am pus-o eu,legumele le-a curatzat sotul,le-am maruntit la robot,fierbe singura.Tre' sa curat putina verdeatza si sa pun borsul,taietei am de cumparat!Si gataaaaaaa!

Teodora 32 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, ce bine ca ai vorbit cu Sim. Eu o tot ratez si tare as mai pupaci-o pe telefon. Ma ingrijoreza ca nu e ok, dar asa e dupa. Pe mine m-a sunat in iunie o colega care nascuse de 2 zile, tot cezariana, si m-a speriat rau vocea ei. Cred ca am si postat atunci. Si Luy biata de ea. Offf, o sa se refaca , maine sigur vor fi mai bine.
In rest, la mine lenea e mare, eu as iesi la restaurant si pentru o salata de vinete. De fapt eu as iesi mereu pentru orice.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Felicitari Luy, Sim si Irina! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa se faca voinicei!
Anissia, ai grija de tine! Iti tinem pumnii sa fie totul bine!
Roxana, nu iti mai face o mie de ganduri inainte! O sa vezi ca o sa fie bine si nu o sa fii singurica. Oricum bebe vine cand vrea, asa ca nu poti decat sa astepti si sa te linistesti, ca nu iti face nici un bine stresul asta, nici tie, nici lui.
Eu am fost la nunta ieri, am ajuns acasa pe la 3 si ceva, am incercat sa dorm, dar pe la 6 am vomitat si apoi am reusit sa adorm. Mi s-a parut ca s-a coborat putin burtica, si acum imi fac procese de constiinta ca am stat prea mult la nunta. De dansat am dansat putin, dar asa, dat din maini, nu altceva. Era muzica asa tare, de fapt asta m-a deranjat cel mai mult, muzica prea tare.
Dupa cat timp dupa ce coboara burta se poate intampla minunea? Eu sper sa nu il fi grabit pe bebe al meu.

Carmen 33+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Irina C, felicitari pt Teodora! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Roxana, nu te mai gandi la prostii, o sa vezi ca daca nasti, cei dragi iti vor fi alaturi! Si mie imi place aerul asta de dupa ploaie…
Adimercedes si Irina, condoleante!
Annisia, cel mai bine sa mergeti pana la medic sa stai linistita! Te pomenesti ca face Yannis surprize….
Tomasa, si eu sint perfect de accord cu ceea ce ai scris tu, cred ca la modul acela ar trebui sa punem problema, altfel se transforma in ceva urat!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Legat de sfaturi, mie imi place de noi. Nu suntem radicale si vehemente, destul de echilibrate. Asa e, cel mai frumos este sa ne dam sfaturi si atunci cand gresim sa ni se spuna. Eu una apreciez foarte mult cand mi se spune ca gresesc, pentru ca cine iti spune asta, nu iti vrea raul si inveti ceva. Conteaza insa tonul cu care ti se spune, ca daca esti pusa la zid, nu ai cum sa nu te doara. In definitiv aici cautam sustinere. Normal ca pentru sfaturi medicale apelam la medici.
Eu m-am linistit foarte mult vaitandu-ma la voi, oricum mergeam sa cer sfatul medicului, dar cand ti se spune ca e ok, ca au mai trecut si altii prin asta si s-a rezolvat, prinzi curaj.
Va pup pe toate si aveti grija de voi!

Carmen 33+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Anisia, ai reusit sa ajungi la dr? te rog dute la camera de garda nu mai sta, pentru linbistea ta.

Ma bucur ca Sim este cat de cat bine, se reface ea repede, e o luptatoare.

Luy sper sa-ti revii si tu cat mai repede, fiecare reactionam diferit dupa anestezie.Suntem alaturi de ea.

De Irina nu mai stim nimic, ea cum se simte?

A vb cineva cu Afibebe? ce o face, o mai fi in spital?

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,
eu sunt bine , numai ca dorm in reprize de azi dimineata, sunt apatica da cred ca de la vreme si am niste crampe pe la burtica, da asa e moale bebelina face gimnastica

Irina felicitari , nu cred ca te mai prind pe la spital

Bee cum mai esti?

eu o sa plec pe la socri la masa , ca nu-mi mai arde de gatit asa ca va doresc o duminica placuta in continuare

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmenita, stai linistita astazi, nu cred ca vine BB asa repede dupa o nunta. Puteai sa versi si de la oboseala, si de la mancare. Azi odihna!

Gabi, cum a fost furtuna la voi?

Teodora, mi-a adus sotul ditamai platoul cu mini-prajituri, stii tu de care, si am mancat ca un porc.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput