Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
piccaflor spune:
Multumesc mult Teodora! ...Asa voi face...sper sa functioneze ca e terminat saracutul...
Lia ma bucur ca sinteti bine!...dupa cezariana laptele vine mai greu,dar de cele mai multe ori vine!....cel putin asa stiu eu...
Picca 37+ cu Matteo
tomasa spune:
Sabina, pe ideea asta merg si eu. Ma gandesc ca slava Domnului, toate cate suntem aici avem acces la informare, numai sa ne-o dorim. Gasesti peste tot, in toate maternitatile despre beneficiile alaptarii, doar sa ai bunavointa sa citesti si sa te interesezi. Ce as putea eu sa-i spun uneia care, desi ar putea gasi materiale si informatii si suport, sustine ca are ghinion ca a fost obligata sa alapteze la cerere? Sau unei tipe care, in anul 2007, sustine enormitati ca cele pe care le-am citit pe subiectul "spinos"? Informatii se gasesc, numai sa vrei sa le iei in seama.
Fireste ca daca una dintre noi are intrebari, dificultati, desi isi doreste musai sa alapteze si nu reuseste dintr-un motiv sau altul, ii voi spune cu placere din exeperienta mea, atata cata este, mai ales fiindca stiu ca nu este usor, mai ales la inceput. Eu m-am chinuit si am alaptat cu cartea in fata (carte speciala pt. personalul medical, imprumutata de la Dr. Culcer), fiindca in perioada respectiva nu aveam acces la net si mi-a fost tare greu. Am reusit numai pt. ca am fost absolut convinsa ca asta vreau si ca pot sa o fac si mi-am dorit enorm sa reusesc, pt. mine si pt. copilul meu.
Insa tocmai fiindca stiu ce inseamna sa alaptezi din ora in ora, zi si noapte si sa dureze un alaptat mai mult decat perioada dintre supturi, sa te doara sanii, sa ti se infunde canalele, sa ajungi atat de epuizata incat sa dormi in orice loc si pozitie si sa adormi instantaneu, realizez ca trebuie sa fii tu in primul rand convinsa si foarte motivata in mod profund intim ca sa o faci si sa treci peste toate astea. Altfel, poate oricine sa spuna orice ca nu o poti face...poate doar daca esti printre putinele norocoase la care lucrurile astea vin de la sine, fara efort si in mod natural.
Si de altfel nu toate suntem construite la fel, nici psihic nici fizic, nu pe toate ne motiveaza aceleasi argumente si cred ca, mai ales in privinta cresterii copiilor, nu exista solutii universal valabile, chiar spuneam ca secretul in a te descurca bine cu copilul sta in primul rand in flexibilitate si in a-ti asculta instinctul matern. De multe ori m-am rugat sa fi luat decizia corecta in privinta solutiei alese, fiindca din pacate chiar si ei, pediatri, au pareri complet divergente de multe ori. Clar toate vrem numai binele propriilor copii.
Tocmai in asta consta de fapt frumusetea vietii, in diversitate.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Happiness_4_us spune:
Felicitari Sim si Irina!!!!!!!
Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si mancaciosi iar voi sa aveti laptic din belsug!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Offf, da aveti dreptate!!! Astept sa se trezeasca si al meu si sa mergem pana la spital. L-as suna si pe Nayel sa il intreb ce si cum, dar eu stiu unde palaria mea e???!!!
Bebe e bine. Misca si pare ok... Poate putin mai lenes decat de obicei, dar asta poate fi si din cauza faptului ca nu prea am dormit azi noapte.
Sper ca totul e in regula, desi am mici temeri... Cu siguranta ca ce am pierdut nu era dop. Pentru ca nu era nimic gelatinos, ca data trecuta, cu firisoare de sange rosu... Acum era o secretie albicioasa cu cheaguri aproape negre... Scuze de amanunte...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
devylla spune:
Irina Felicitari pentru Teodora!
Annisia neaparat mergi la doctor!SA ne ti la curent!
Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator
Annisia spune:
L-a apucat sughitul pe micul print... Daca e haplea...
Imi e mila si de asta mare, ca a stat saracul ca pe ghimpi azi noapte si tot imi spunea sa-mi iau bocceluta si sa ma duca la spital. Apoi tot el incerca sa ma calmeze, ca un corp gravid trece prin tot felul de transformari si alea alea... Intr-un tarziu am adormit in bratele lui si m-a lasat sa ma refac. Acum doarme profund si cred ca ar fi dragut din partea mea sa-l mai las nitelus. Mai ales ca la noi duminica e zi de recuperat si de dormit pana tarziu...
Ce vreme tampita mai frate... Imi da o stare de tensiune profunda intunericimea asta.
In fine, hai ca vad eu ce fac... Deci sunt ok, in mare... Stati linistite!!!! Pupici!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Felicitari si tot ce e mai bun pe lume proaspetelor mamici, taticilor si bebelusilor!!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
andrruzza spune:
Felicitari Irina! Sa va traiasca, sa aiba viata frumoasa.
Condoleante
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danielle02 spune:
IRINA
FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annisia sper sa fii bine,eu cred ca se pregateste bebe yannis de marea intalnire
danielle 35+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Roxana_G spune:
Neataaaa. Pentru mine adica. Ce imi place ploaia asta, si miroase frumos la noi, a pamant si a iarba. Si e racoare afara. M-am desumflat la pcioare, ma rog stangul e tot umflatel dar nu sinistru ca ieri. Tati s-a dus sa puna un bilet la 6/49 si eu sunt cu pitica mea care este in dispozitie iubitoare azi.
Teodora, sa stii ca noaptea trecuta m-am trezit de grija Annisiei, dar mi-am pazit si satucele. Iti arde de gatit? Mai stai potolita ca te aud vaicarindu-te de contractii. Ciorba gasesti si la restaurant, e duminica, iesiti si voi.
Picca, multa sanatate sotului!
Tomasa, m-a uns la suflet mesajul tau, si cel de ieri. Surse de informare sunt destule despre oricare din subiectele disputate de mamici. Ai mare dreptate... decizia este a fiecaruia. Faptul ca viata consta in diversitate...foarte frumos, ai spus-o atat de concis si este atat de adevarat.
Annisia, bine ca ai scris, eram chiar ingrijorata, dupa ce m-am culcat te-am tot visat ca ma sunai sa imi spui ca ai nascut si ca ai gasit fetele in salon la CF2.
Nu stiu daca era dop sau nu, am opinat si eu. Am o prietena care a avut chegulete la dop, nu firisoare. Eu sper sa fie totul ok, dar cand se scoala baiatul tau cel mare, te rog sa dai o fuga la camera de garda sa iti faca o eco. Daca placenta e ok, BB nu sufera, nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Sabina, acum dormi?
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)