Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Fetelor, mi-a venit confirmarea de primire a actelor de cetatenie si carticica de unde trebuie sa invat. Sunt asa de fericita, nu-mi vine sa cred!!!!!

O sa fiu cetatean canadian! O sa fiu cetatean canadian! yupiiii!!!

Ana, ce insemneaza in di curtze ligt di vurtze hihihi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Scufita rosie , vazut poze si sinteti tare charmante ambele amandoua, mai ales tu, avec ta jupe courte . Tu sembles très très adolescentine... Succes la studiu pt. cetatenie. Nu ne-ai spus cum stati cu pregatirile de grupa mare, emotii ceva? Sofia va merge la aceeasi scoala cu tine? Noi tocmai ne-am intors de la scoala, unde am cunoscut profesoarele Yasminei, care par dragute si dornice sa ajute, precum si unii dintre colegi, urmeaza sa inceapa scoala efectiv vinerea viitoare... Yasmine merge deja la inot de anul trecut, si ma gandeam sa o dau la dans, cred ca i-ar prinde bine sa stie sa se miste ...

Denisa scumpa, suna-ma si-ti raspund la toate intrebarile tale, ok? In parc putem iesi saptamana asta seara, ca de saptamana viitoare cred ca nu voi mai fi up and running at the full speed . Cum mai e Alex dupa botez?

Ana, cred ca indiferent de pretentii, prietenii tai quebecosii vor fi incantati de o masa traditionala ca la noi....

Myrrha, tu pe unde mai esti? Da un semn...

Selena, pe finuti.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Cristina, am avut eu noroc de fotografi buni, ca eu nu arat asa in realitate, Conteaza f mult cine te pozeaza, am si niste poze de mori de ras cand ne vezi, dar p-alea nu le pun nici picata cu ceara.

Sofia nu e la scoala cu mine, ca eu predau intr-o scoala numai si numai de muzica. Dar o sa fie deocamdata la o scoala publica aici, langa noi la 2 pasi. Daca n-o sa ne convina disciplina si ce invata, poate-o dam la privat. Deocamdata is pro-scoli publice.

Sofia nu a mers la nici o activitate pana acum, ca am avut un program f greu si in tranzitie anii trecuti, deabia de anul asta ne-am stabilizat un pic. Dar nu sunt convinsa c-o s-o dam nici anul asta, ca eu vreau prea mult sa stau cu ea si nu o voi vedea mai mult decat 3 zile pe saptamana (toata ziua) ca de luni pana marti o s-o vad 1 ora seara si una dimineata. De pe-acuma sufar .

Aoleu ce ametita sunt, de lni pana joi nu de luni pana marti, scuzatz, e de la caldura, ca am pus piscinutza Sofiei afara cu furtunul si m-a batut soarele-n cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ana, eu as face o sarmalutza, acolo, le-as oferi-o pe post de trufanda, alaturi de bbq cu salata, sau asa ceva.
Si, fie-ti mila, baga o traducere pe ce scrie la semnatura ta, ca mie, complet afona intr-ale germanei, imi suna cam ca "notre poulet dans votre cour" si sint convinsa ca nu-i aia, dar nu ma pot abtine sa-mi sune asa...

Sarmina, domnelor, pt sfaturile cu pozele... oare merita sa-mi iau o imprimanta de-aia de poze???

Sic, sic, Atomix incepe scoala numai martea viitoare, mai am vacanta, mai am vacanta...

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simonna,

e un proverb englez (ma lupt de zor cu engleza ) care zice ceva cum ma simt eu bine, ashe: Keep it simple, stupid;

ar trebui sa va povestesc ce zi am avut ieri;
sun la Centre du Sablon-sa-mi inscriu cupchilul la inot; o tanti zice sa vin ieri de la 5 la opt, o intreb daca am nevoie de ceva paperas, zice no; buun; ajung acolo, ma instalez la coada, apare o tanti, se infinge in fatza mea, ma uit urit si incepe sa urle intr-o franceza de balta'lu peste ca ea era colo; in momentul ala mai apar 3 plozi si barbatu'sau toti pe linga mine ca ea era acolo, vociferau intr-o galagie asurzitoare de se uita lumea ca'la urs si eu nu scosesem un ps...ok; eu fac cinci pasi in spate, mai stau o ora la rind; ajung la rind cumva si cer sa-l inscrie in nivelul 3, ca a mai facut doua nivele dar la alt centru; si tanti de 100 de ani ma refuza ca cica n-am diploma lui fiu'meu drept care numai la debutanti il poate inscrie; ii dau cuvintu'meu de mama, ii explic ca nu-i universitate sa fie asa absurd...noa, ea imi intoarce dosu'si striga urmatorul; am facut plingere, dar dupa rinjetu'ei superior e chumul sigur ; asa sarim peste inot sezonul asta
buuun.....ma grabesc sa nu pierd macar cealalta inscriere, unde-i rezervasem ora: la muzica

ma invirt prin St.Dorothee vreo ora pina gasesc scoala de muzica, parchez fericita a cote si intru; inauntru misto de tot atmosfera, instrumente, muzica...ies io vrajita, si pac surpriza: masina mea blocata de o alta perpendicular, pusa exact sa nu pot iesi....mai frate si era opt seara deja...si-am tot f'telecomanda (scuzati) de claxona saraca de nebuna. au iesit pe rind la geam toti din blocul a carui era de fapt parcarea cu pricina (eu crezusem ca-i a scolii), da' madama mea nu...am stat acolo aproape o ora, claxonind din cind in cind si dialogind cu un mosh de la etajul 4 care-mi explica ce crima am facut (io taceam milc ca m-am gasit vinovata...) pina a aparut tanti val-virtej amenintindu-ma cu politia ca am parcat pe locul ei, si am ajuns la zece acasa.......

pina n-am intrat in casa am vazut ca-i luna plina

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina- mersi de intrebare- e ok in general, de unde in ziua botezului a dormit non-stop, ieri nu prea, azi asa si asa, in rest doarme noaptea si papa ok, deocamdata, dupa ce ii fac testul de uaz si primesc rezulatatul de la eco la coloana, sper bune, ma voi linisti mai mult, ca total inca nu se poate, cred, e prea repede si ar fi prea frumos iar d epe 10 sept voi ave aemotzii un pic si cu Emma la daycare.
Ce zici de maien dupa amiaza in parc, ca banui ca de dimi esti busy, nu?Asta dc nu plecam si noi maine pe seara la cabana si deocamdata sunt sanse sa nu plecam.Zic sa ne auzim maine la un telefon, in jurul prinzului, voi stiii exact, si sugerez sa ma suni tu ca nu itzi stiu programul cu scoala.Va pupam dulce.
Mihaela- tzin pumnii sa se rezolve la gradinitza cu Marc sau sa gasitzi voi solutzia cea mai buna pt el.Pupici, stiu ca nu e usor, dar fetele te-au sfatuit f. bine cu o bona in casa cu voi sau bunici in viitor, pina cand face macar 2 ani.

Ana-lasa mai ca de asemenea "intamplari" au mai avut parte si altzii.
Myrhha si Ktrinel- chiar asa pe unde suntetzi?
Selena, DanaP,Roxana, Ina, SImona si restul- numai bine si o seara buna.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Ana, , ce bafta ai avut! Macar ai reusit sa-l inscrii la canto ?
Chiar ai renuntat la innot ?.
Denisa, ce ti-a iesit la analizele de tiroida ? Si ce-ai simtit de ti-a venit sa faci astfel de analize ?
Mie din cand imi vine sa vomit, am greturi ca la sarcina, si am inteles ca asta ar fi de la tiroida. Si eu ar trebui sa ajung...

Maine ma duc la dentist cu Sofia...va tin la curent cu dintisorii ei, deocamdata eu nu am ochit nici o carie, dar poate c-or fi ascunse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

simonna , eu lucrez la uniprix si saptamina asta si cea viitoare au promotie pentru pozele digitale : 12 centi bucata. poti sa le trimiti pe internet. intri pe uniprix.com si de acolo selectezi photo si urmezi pasii necesari. mai intii va trebui sa te inregistrezi. e totul foarte simplu si rapid. iti alegi uniprix-ul care e cel mai aproape de tine si suni la ei si ii intrebi in care zile a saptaminii primesc pozele. daca te pot ajuta mai mult , eu lucrez la cel de pe cote-st-luc , 5351. miine poti sa-ti spun daca promotia se mai prelungeste inca o saptamina.

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by clau07

La voi cum a fost perioada de integrare? Noi luni am fost prima zi : o ora in care am stat cu el si l-am lasat sa se joace cu jucariile , sa cunoasca ceilalti bebei de varsta lui. Au mai fost trei bebei. Marti am stat mai mult cu el in aceleasi conditii. Mi-au spus ca saptamana asta voi stat cu el din ce in ce mai mult. Saptamana viitoare voi pleca cate jumate de ora, dupa care ma voi intoarce, ca sa se obisnuiasca cu ele. Iar dupa doua saptamani voi putea sa-l las singur, daca totul se petrece bine. La mine somnul de amiaza va fi o problema. Din cauza ca nu-l mai alaptez in timpul zilei, nu stie sa adoarma si plange in pat si ma cauta si ma striga cu lacrimi de crocodil. In final pica de somn,dar dureaza asa de mult...
Poate ar trebui sa renunti la gradinita pentru un timp si sa incerci sa faci o acomodare treptata mai incolo. Si mai ales vorbeste cu Marc, la 14 luni intelege destul de multe.

Claudia , Alexandra ( 8 iunie 2004) si Sebastian (18 decembrie 2006)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

eu m-am luat dupa educatoare, pe care sunt tot mai furioasa pe zi ce trece. Si nu am facut nici o integrare. Sustinea sus si tare ca se descurca. M-a lasat doar prima zi vreo 2 ore si apoi m-a trimis acasa si a stat cu ea pana la 15.00.
si apoi asa intensiv in fiecare zi de la 8.30 la 15. Dupa o saptamana , cand vede ca nu se descurca imi spune ca a vorbit cu o educ mai cu experienta care i-a spus ca de ce nu a facut integrarea treptata..... Si sa o luam mai moale...O luam mai moale si la incep cele de-a 3 sapt lucrurile mergeau tot mai rau...Si ne-a dat afara.
Dar bine a facut, ca dupa doar o zi de stat acasa Marc e odihnit calm, parca a inteles ca nu-l mai duc la gradinita. Mananca , sta linistit in scaunul de masa, se joaca, nu mai plange daca ies din raza lui vizuala, sau asa fara nici un motiv.....
Efectiv mi s-a intors odorul acasa......
In 24 de ore....Si azai am lipsit vreo 5 ore si sotul nu a avut nici o problema sa-l adoarma sa-i dea un colation, sa-l tina in scaun.....
Nu imi vine sa cred. E clar ca a fost o incompatibilitate si era nefericit acolo.

Mare problema cu faptul ca nu stie sa adoarma singur. Noi am inceput sa-l pacalim de vreo luna sa-l adoarma sotul...La inceput plangea cam 10 minute, si acum cade dupa vreun minut. Dar nu in patutul lui, ci in patul mare.....Dar , doar pt. ca am scos treptat mesele de peste zi. La varsta lui Sebi inca il alaptam si la 10 si la 13 si la 18......

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

SimonaPt poze, uneori sunt oferte f. bune si la IGa. am vazut acum 2 sapt si cu 11 centi. La fel la uniprix, cam 14. La fel Jean Coutu. Dar la oferte au limite minima de fisiere, intre 51 si 60. Si cam toate au servicii sa le trimiti direct de pe net. De ex. photolab.ca, dar fii atenta la incadrarea lor, ca daca nu, le incadreaza ei aleatoriu si uneori ramane personajul fara cap.
Urmareste circularele si vezi cand sunt mai ieftine.

Am uitat sa spun ca nu mai il ducem pe Marc la gradinita pana nu uita experienta. Chiar ma uitam pe site-ul Kijji si am vazut ca a pus anunt acolo....In mod normal locurile se iau de la Biroul coordonator. Dar banuiesc ca dupa ce a refuzat 2 copii aia nu-i mai dau nimic...( a mai refuzat unul inaintea lui Marc ca cica era dezechilibrat psihic si era un pericol pt. copii). Ma intreb chiar asa era? Si ma intreb ce l-o fi speriat pe Marc in asa hal incat ajunsese ieri sa planga in masina in drum spre gradinita?

Ne descurcam noi pana la urma. Bine ca Marc sta cuminte cu sotul... Si ca el nu are cursuri ca e in redaction , si poate lucra si noaptea cand noi dormim. Acum mi-am dat seama ca am nevoie de fapt de gradi,doar de 3 zile pe sapt. Si de fapt o singura zi , zi completa . In rest doar max pana la 13.00. Ca atat am ore. Am reusit sa jonglez azi cu programul si sa raman cu 4 cursuri si voi face 5 in iarna.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput