Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cum Ana, la voi a inceput deja scoala? La noi incepe saptamana viitoare.
Nici mie nu imi place chestia asta cu amestecatul, Roxana are o prietena buna si tare imi e ca nu o sa fie in aceeasi clasa...

mikiion, eu nu cred ca e ceva in neregula cu baietelul tau (tare frumusel ), ci ca educatoarea de acolo nu a avut pic de experienta... Pacat pentru ca el a avut parte de un inceput traumatizant din cauza adultului care trebuia sa stie cum sa il ajute cu acomodarea. Iar cu desenatul... Roxana nu avea rabdare sa deseneze mai mult de 5 minute... si vorba vine "sa deseneze", ea mazgalea intr-o veselie, de abia dupa 2,5 ani a devenit mai interesata de activitatea asta.
Eu zic ca merita sa incerci din nou cu gradinita dupa un timp, dar categoric in alta parte, sper sa gasesti un alt loc.

Ina, eu zic ca merita sa o duci la gradi. Cred ca o sa-i placa sa fie in preajma copiilor si o sa invete de la ei. Iar daca nu merge, poti oricand sa o tii acasa, doar nu e ceva ireversibil, nu? Relax, nu fii stresata, considera ca e o incercare, o experienta noua pentru toata lumea.

pitilache, tare mi-au placut picturile! Of, de ce nu m-am nascut si eu cu talentul asta... nu stiu sa desenez decat printese si case cu gard... si asa-mi vine cateodata sa desenez, noroc cu Roxana si cu cartile ei de colorat.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ina, din proprie experienta iti pot spune ca gradinita i-a ajutat enorm fiemii, in sensul ca a facut-o sa devina extrem de sociabila si comnicativa, a invatat engleza de la un an jumate ca la ea acasa , asa ca acum nu mai are probleme de limba sau integrare. Si la noi era soacra aici si puteam sa ne culcam pe urechea asta foarte usor si sa stea pana la 3 ani acasa, dar eu nu cred in solutii "convenabile". Asa ca a fost o decizie spun eu desteapta pana la urma. Faptul ca e inconjurata de copii mai mari, cred ca-i va prinde bine fetitei tale pt. ca de obicei sint tare saritori sa-i ajute pe cei mici, stiu sa se exprime si are de la cine invata, vor fi adevarati role-models . Asa ca desi tu vei fi cea cu inima stransa acum, pe termen lung nu vei regreta nici o data pasul facut

Ana, si noi azi vom cunoaste prietenii si profesoara la orientation day, nu-mi vine sa cred ca incepem scoala de-adevaratelea, cu teme si alte probleme specifice scolii, iar la anul va vorbi trei limbi deja

Simonna, e logic pana la urma sa-i fi cerut pasaportul fetei, si noua ni l-a cerut cand ne-am intors din RO... altfel, orice cetatean roman are nevoie de viza pt. a ajunge in Canada, iar pasaportul e singurul document care atesta cetatenia pana la urma Succes si juniorului tau la scoala

Ira, tu esti pregatita de noul an scolar, ti-ai sters de praf partiturile? Io-s inca in sentimentul de vacanta de acum 2 luni, cred ca ma trezesc rapid de luni incolo . Sofia ta incepe si ea gradinita anul asta?

Pitilache, felicitari pt. talentul innascut, e un dar nepretuit

Voiam sa va intreb ce activitati extra-scolare mai faceti voi cu fetitele in afara inotului, am vrea sa o mai inscriem la cateva activitati pe domnisoara noastra energica

Mai vin io pe la voi

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Simona noi scoatem pozele la future shop si loblaws si suntem multumiti de calitatea lor, numai 19 cents.

Denisa, sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el si de fetita, tare dulci mai sunt. Vad ca si tu i-ai facut repede.

O zi buna tuturor,
Selena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna tuturor!

Da, Cristina, Sofia incepe gradinita - grupa mare,

la mine e inca vara, e atata soare si canicula incat m-am decis sa spal tot, lenjerii, plapumi, perne - si sa le usuc la soare, pe sfoara. Aproape am terminat. Astazi mai am de terminat - sa fac frigiderul - si e tot perfect.

Va pun ultimele poze cu Sofelu' si cu mine, de la un picnic de duminica :

http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Vara%202007/

N-o sa trec e la Bureau en-gros, pentru ca am destule unelte de scris, caiete si foi de muzica - de anul trecut.

Io as inscri-o pe Sofie la gimnastica, la innot am renuntat ca e prea departe de noi, trebuie sa mergem cu masina. La gym ar fi aici, la 3 pasi pe jos, insa nu stiu daca s-o chinui sau nu ca si asa o sa lipseasca destul de acasa, ea va merge la gradi in Montreal, cu tati, si va ajunge la 7 seara in fiecare zi, cu exceptie vinerilor, cand va sta cu mine acasa, ca mi-am luat liber de la scoala. O sa vad, o sa ma decid.

Soare si caldura tuturor, Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Lorelai- saru'mina de aprecieri!Si voi suntetzi 2 frumoase, iar pozele tale cu natura imi merg la inima always.
Ira-suntetzi frumosi foc!
Cristina- cand ne vedem in parc, ca vad ca mai e fain.Eu am si niste intrebari pt tine, dc nu te dranjeaza( nu legate de Frantza- unde btw ai surprins totul f.fain).
Ina- stii parerea mea,relaxeaza-te ca ii va fi bien si ei si tzie, stiu ca e greu pt noi, dar pe parcurs ne bvom obisnui si noi si ele- si Emma incepe pe 10 sept gradinitza -3 ziel pe saptamina, si eu am emotzii ca s-a cam alintat de cand cu mama,ba face si mofturi uneori la ce ii zic eu si o vrea pe BULI..dar mergem inainte.
Va pup ca am iarasi o zi incarcata iar de maine seara mergem la cabana pt long weekend.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

ce ma necajiti cu pozele , am zone alarm pro instalat si a luat-o razna, chiar daca l-am inchis, tot nu ma mai lasa sa deschid webshots, si nu mai pot vedea nimic, nici pozele Roxanei, nici pe Ira la picnic; pe frumosii din pozele Denisei doar i-am vazut:))
cu separarea la scoala,de ex. in clasa la Tudor au fost anul trecut doi gemeni, anul asta unul era intr-o clasa si unul in alta (am vazut ca fiecare elev a primit in plicul cu inscrierea un personaj-Tudor avea un lutin- pe care l-a colorat si lipit pe un betzisor, asa stiam care in ce clasa e ca invatatoarea avea personajul respectiv pe palarie- foarte drag mi-e de scoala asta, sper sa n-am surprize neplacute anul asta ca ma bate gindul sa raminem aici inca 5 ani pina incepe secundaire; de'acu mi-am intrat in mina la cumparat si revindut de case ); eu m-am bucurat ca geamanu'al mai nazdravan a fost mutat, ca Tudor tare-l urma in prostioare:))

Ira,

ia sari cu un sfat ca esti mai experimentata ca mine in mediu quebs: am simbata niste invitati quebsi d'astia mai simandicosi un pic ca prietenii ceilalti, astia vin pentru prima data la noi si sunt genul resto, golf, etc; nu stiu ce sa aleg intre o masa romaneasca: sarmale, friptura, salate de bouef, etc sau un gratat obisnuit; stiu ca la vinete si alte paste nu se prea inghesuie (ceilalti- in schimb sunt morti dupa sarmale); vin si cu doi copii, nu stiu pentru copii ce sa pregatesc special, i-am intrebat doar de alergii si au zis nu.

Ana

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Ana, gratar cred ca ar fi mai bine, si incearca http://www.kraftcanada.com/FR/ .Prietenii mei quebs nu sunt deloc pretentiosi, pot sa le dau si paine cu unt, ca tot mananca, dar nu stiu cum or fi ai tai.

Fetili, am uitat sa va spun un nou an scolar excelent pt. copiii vostri, cu calificative maxime!!

Nu-s cum se face ca romanii nostri au numai rezultate bune la scoala, sper sa nu existe f multe exceptii nici anul acesta.

Am refacut link-ul ca nu se vedea bine :

Ana, uite aici : http://www.kraftcanada.com/fr/Recipes/SiteSearchResults?searchtext=barbecue&s=search&rpage=1&u1=search&u2=barbecue&u3=none&start=1

...si nu te stressa f tare cu mancarea, ca din cate-am observat eu nici ei nu se stresseaza. Important e sa va simtiti bine si sa nu va plictisiti impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Irina cum mai stai cu alergia?? Daca intr-adevar esti alergica la herbe aux poux inamicul numar 1 est intinsul rufelor pe sirma, asa ca ai grija.

Chiar daca imi place si mie mirosul rufelor uscate la soare anul asta nu am uscat nimic si nici seara nu deschid geamurile. Si pot spune ca nu am avut aproape deloc simptome si uite ca miine-poimiine vine septembrie si gata cu sezonul lor.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Inseamna ca nu sunt alergica...nu stiu, acum mi-a trecut..

Stii care e paradoxul ? Ca atunci cand ma machiez, nu ma ustura ochii...am remarcat chestia asta si de atunci o fac mereu, chiar daca nu ies din casa. Bine, nu mult, dar cred ca e ceva de la mascara, ma ajuta, imi ordoneaza genele. Si cred ca mai e ceva, atunci cand ma machiez evit sa-mi pun mainile pe fata si sa ma scarpin, si asta ma ajuta de asemenea...ca daca a inceput sa ma manance un ochi...e jale, umblu cu kleenex-urile dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira, mersi frumos! (nu ma stresez de obicei, ailalti s-au si obisnuit cu semipreparatele cumparate de la Transilvania si cu micii la gratar, dar astia's prima data la noi, si mai cu figuri de felul lor:))

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput