Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ma altur si eu la urari. Mult succes in noul an scolar la toti piticutii de romani!!!!

Si sa fiti cuminti si sa aveti note mari!!!!

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citind ceea ce s-a scris in ultimile zile, m-a apucat nostalgia: parca ieri eram insarcinata (inca odata sarcina usoara pentru Nelia si carmen77), pe urma a venit botezul (felicitari Denisam, am vazut pozele, tare frumoasa familia), pe urma emotiile cu gardinita (cit va inteleg: Lorelaim, mikiion, clau07, Ina869, Selena2002, Ica 1975), pe urma o perioada de acalmie (Bebitzu, Ira, Khristin, Codritu, CataD, profitati...) pe urma au venit grijile cu scoala (aici sintem la zi: Ana Stroe, Simonna, Nelia, Pitilache, Cricor, Laurajr, Donia) si parca ditr-odata vor deveni adolescenti (sau aproape) (mQQm, Dana Podeanu, sinteti deja acolo?).

Doamne ce repede trece timpul...imi cer scuze daca am omis pe cineva , am facut "inventarul" repede, pina nu adormeam pe tastatura

Noi am inceput scoala luni, 27 august...
In ultimile 2 saptamini am facut un fel de "recapitulare", atit la citire cit si la matematica. Motivatia scolaritei fiind zero iar a noastra tot pe acolo, mai mult ne-am enervat. Pina la urma ceva, ceva, tot am mai facut, ca sa nu se duca chiar "tufa" in clasa II.

Sint 30 de copii in clasa , macar au o profesoara f.draguta si din ceea ce am inteles si f.buna. In afara de franceza si matematica, vor avea cite o ora de sport, una de muzica, engleza, ceva informatica. Pe urma trimestrul asta vor merge de 6 ori la piscina (o data pe saptamina).

Deja de marti a avut teme de facut...Deocamdata Antonia este f.incintanta si spune ca ii place la scoala...Sa speram ca o va tine tot asa pina la sfistit.

In rest i-a cazut primul dinte din fata sus, asa ca este stirba.

In afara scolii, trimestrul asta va face balet si inot...Am preferat activitati sportive (sau aproape), ca in rest va sta destul in casa cind vremea isi va arata coltii. Deocamdata sa batem in lemn, am avut zile ca de vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Wow, in Quebec a inceput scoala deja?! Uoff, ca mi-e groaza, dar cand citesc ca voi deja aveti teme ma cam pocneste realitatea.
Mai avem pana marti, parca abia a inceput vacanta ieri...

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Urez si eu tuturor scolarilor un an cat mai bun iar mamicilor care se lupta cu integrarea la gradinita le tin pumnii sa fie totul bine. In cateva zile ma voi alatura si eu acestui din urma grup.
M-am trezit cu noaptea in cap sa ajung la Centrul comunitar printre primii la inscrierea la gradinita de acolo. Asta ca o plasa de siguranta, pentru ca marti Alicia incepe la o gradinita normala dar am impresia ca nu e pregatita pentru asa ceva desi e mai mare decat piticutii vostri incepatori, are 2,3 ani. Nici mie nu imi da voie educatoarea sa stau cu copilul, insa accepta integrarea gradata.
La gradinita centrului comunitar e program de numai 3 ore pe zi insa sunt doua mari avantaje: e mai aproape iar toata toamna si iarna trecute am mers saptamanal impreuna acolo cel putin o zi, doua si cunoaste mediul si gardienele. Dezavanatajul este ca ma voi afla mai tot timpul pe drum cu Nicholas dupa mine.
Mikiion, am citit cu mare atentie tot ce ai scris tu de Marc si parca il vad pe Nicholas in viitor. Si al meu e total legat de mine din pricina alaptatului. Nici cu diversificarea nu am ajuns prea departe din pricina asta. La cele aproape 9 luni ale lui cu mare greutate reusesc sa-i dau cateva lingurite de mancare si in general accepta mai curand de la altcineva decat de la mine. De biberon sau suzeta nici nu se pune problema, le refuza constant. Nici canita cu cioc nu are mai mare succes. Iar cu dormitul e dezastru. Daca nu ma mai simte langa el se trezeste in cel mult 30 - 40 de min.
Fetelor, ajutati-ma, ca nu stiu cum sa il "despart" de mine. Evident ca nu ma lasa inima sa-l aud plangand prea mult. Iar cand plange, nu sunt lacrimi de crocodil, plange de-adevarat, de-i sare camasa pe el, cum se spune.
Hai ca v-am spus tot...

Toate cele bune tuturor,
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna dimineata!
Urez si eu un an scolar cat mai bun si cu rezultate excelente!
Am si eu emotii ca si Razvan incepe primul an de gradinita si sunt curioasa sa vad daca o sa-i placa, ca la daycare se plictisea si zicea ca nu-i place. Asa poate combinat cu gradinita mai invata si ceva, zic si eu.

Mihaela, ma bucur ca ati reusit sa rezolvati intr-un fel cu Marc, parerea mea e ca foarte bine faceti ca-l mai tineti acasa un pic, bine ca s-a putut. M-am uitat si eu la poze si filmulete, e un scump Marc.

Tatiana, imi pare rau ca nu am nici un sfat pentru tine, mie si in ziua de azi tot greu imi vine sa ma despart de el, si Razvan face niste crize exact cum zici tu cu lacrimi adevarate. Si n-am gasit o metoda pana cum, dar nici eu nu sunt suficient de tare sa rezist cand il vad ca plange, pur si simplu nu pot. A inceput sa planga, eu gata am cedat, stiu ca nu e bine dar nu pot altfel.

Laura, m-ai omorat cu mobila aia, cand o da Domnul sa terminam si noi cu curatenia, sun si eu la ei sa vad daca livreaza in Toronto.

Saptamana viitoare incep sa ne monteze si noua mobila de bucatarie, in sfarsit. Nu stiu, dar pentru mine toata tevatura asta cu casa si cu curatenia m-a terminat, nu mai am nervi pur si simplu, toate s-au lungit prea mult sau asa trebuie sa fie... habar n-am...Toata lumea imi zice ca la casa incepi dar nu mai termini niciodata cu treburile, asa o fi eu insa nu mai rezist, si sa nu va imaginati ca facem cine stie, doar bucataria am dat-o jos ca era dezastru, in rest zugravit curatenie si atat, dar ne-a tinut f tare in loc chestia asta. In fine, om termina noi odata.

Simonna, eu am facut poze anul trecut la future shop, tot asa le-am trimis prin net dar nu mai stiu pretul, parca tot 12 centi.

va pup o zi buna!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Va multumesc foarte mult pentru aprecieri tuturor! Sunteti dragute voi.

Dana acum lucrez la un nou proiect/colectie si cand vor fi gata iti dau de veste daca te intereseaza. Din cele pe care le am deja facute nu am nimic disponibil.

Fetelor, a inceput scoala... tocmai am venit de la scoala lui Seba si am asa o nostalgie dupa lunga vara tocmai incheiata... Ce mai zboara timpul, nici nu-mi vine sa cred. Si mai e si vremea asta inchisa care contribuie la atmosfera.

Succes tutuor scolarilor si parintilor! Si bafta multa celor care incep sau tocmai au inceput gradinita. Mikiion imi pare tare rau de experienta ta cu gradinita, cred ca din pacate nu ai avut tu parte de o educatoare cu tact si rabdare. Nu renunta, e bine sa se socializeze Marc, macar cateva ore pe zi si conteaza, parerea mea. Ktrinel la voi cum merge gradi? Toate bune? La noi e ok, pana acum nu am avut probleme. Doarme, mananca, se joaca, e vioaie. Si i-a iesit primul dintisor acum 3 zile!!!

Va pup,
Rx

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simonna sa-ti spun si eu de poze. Noi le facem la Jean Coutu, acum este oferta 12 centi pe poza si poti face si 100 de poze diferite. Problema este, cel putin la mine, ca de abia se deschide aplicatia lor pentru incarcarea pozelor. Eu tot incerc de ieri si nu reusesc. Altfel, este ok. Cum spunea si sia_o trebuie sa fi atenta cum sunt dispuse pozele sa nu ti le "taie".

Editez sa va cer parerea despre un scaun de masina pentru Isabella. I-a cam ramas mic scaunul de la carut si suntem in cautare. Ce sfaturi imi dati, ce scaun recomandati? Am vazut ca sunt unele care pot fi folosite pana la 100lbs. Sunt ok?

Pupi,
Rx

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tatiana, cu diversificarea sint de acord ca trebuie sa insisti, ca altfel se anemiaza daca bea doar lapte, dar in rest, daca esti inca disponibila, de ce ai incerca sa-l separi!?! Separarea vine singura, la un moment dat cer copiii acest lucru, asa cum cer acum sa stai linga ei. La Agata asa ziceam si eu, dar vazind cit de repede creste si se separa de la sine, ca acum trebuie sa-mi cer voie sa o pup sau sa intru in camera la ea, cu Tudora am lasat lucrurile asa cum au venit si nu mi-am mai pus problema daca e bine sau nu e bine cum fac. Am facut cum am simtit si mai ales cum a vrut copilul si chiar si asa mi se pare ca a crescut atit de repede!!! Cred ca al treilea va face chiar ce vrea cu mine, pentru ca va fi ultimul, acum macar ma consolez cind o vad pe Tudora cum se transforma pe zi ce trece din bebelus in copil cu faptul ca in scurt timp voi avea alt puiut mic si neajutorat. Acum citiva ani plingeam ca Agata nu dormea decit linga mine, cu mine si cu titzica linga ea, iar acum o culc la 9 si pina dimineata doarme tun, iar daca ma mai asez linga ea, ca mi-e drag cum doarme, se trezeste si ma expediaza imediat, ca o deranjez. Asa imi vine sa ma bucur de fiecare minuntel cind puii mei au nevoie de mine, pentru ca stiu, vad si simt ca lucrurile se schimba si intr-un timp mai scurt decit credem noi, devin copii mari, adolescenti, tineri, adulti... si nu-mi ramine sa sper decit ca rolul nostru va ramine important in viata lor, chiar daca altfel.

Hai, ca m-am intins, cred ca de la hormoni mi se trage...

Poze: Eu le fac la Pharmaprix si le dau la laborator, ca ies mai ieftin. Cind am plecat in vacanta am dat pe vreo 300 de poze parca 50$, dar dureaza doua zile, nu ti le da chiar pe loc.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

aska daca aveam graditia iti faceam o vizita. Intr-o pauza la scoala. Dar in conditiile actuale voi fi mereu pe fuga...Sa ne cunoastem si noi. Si sa-ti spun din experienta mea. Te-am avertizat acum vreo jumate de an...ca asa o sa intample, ca semana asa mult la comportament cu al meu puiut....
insa cu Marc nu am avut probleme cu duversificarea. reuseam sa vorbesc la telefon si cu cealalta mana ii dadeam , ca el isi tinea gurita deschisa ca puii de randunea...... Erau chiar singurele momente de liniste .....

Dar eu nu am fost mama stil romanca.Adica ii dadeam avocado, brocoli, dovleac butternut, manca mult borcanele biologice, in special cartof dulce si dovlec ......
Nu manca morcov!!!!! II facea chiar crampe si nici nu ii placea...Si nici mere........ .Nici acum nu se omoara daca nu sunt in combinatie, ca mai ii dau inca ca desert.Si rar piure de cartofi
Si manca f. f. bine ricotta, iaurt simplu liberty..... Toate astea le-am descoperit prin incercari.
Si in ciuda tuturor sfaturilor corect pedagogice, mai ii dau cate o jucarie mica, masinuta sa se ocupe. Stiu ca nu e corect, dar asta e.

Si manaca si tu in fata lui, ca al meu are reactia sa imi ia din mana sau din farfurie, a fost o revelatie pt. mine.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

pitilache scaun noi avem de la edie bauer 3 in 1. L-am luat cand Marc avea aproape 6 luni. Ca el avea 9 kg jumate la varsta aceea si scoica mea de la Graco era pana la 9. Plus ca era iarna si nu mai incapea bine.
Deci il folosesc de prin noi-dec. Nu s-a stricat nimic pana acum.
Are si trei pozitii de inclinare si niste clapete rosii de care tragi si se repozitioneaza curelele. Deci nu mai trebuie sa le pui tu prin gauri cand creste copilul. Mie asta mi-a placut.
E cam scumput, dar cum il folosesti vreo 3 -4 ani e o investitie la care trebuie sa te gandesti corect.
Si e des in reducere la Toy'us.
Mai e unul mai ieftin alfa omega, cu aproape 50 cad, dar nu are toate caracteristicele...
Am vazut ca au bagat nou si Britax Marathon . Am inteles ca asta e cel mai bun pe piata in USa. Eu am citit mult inainte sa cumpar, ca am si eu o obsesie....frica de masina cu un copil....

Uite un link care compara http://wize.com/car-seats/

filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput