Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ira- eu stiu ca am hipertiroidie, trebuie sa ma verific la 6 sapt de cand cu sarcna si se poate corecta total, ca e mai putzin grav ca hipo-tiroidie.
Semnale-oboseala acuta,lipsa energie, slabit 5 kg in 3 sapt si transpiratzie mai abundenta-eu is ok acuma dar treb sa fac analize sa nu revina dupa nastere- ca eu am patzit-o cand emma avea5-6 luni, m-am dat viteaza ca pot face multe lucruri si cu copil mic.
Dar nu cred ca ai tu asa ceva-pupici!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mikiion merci mult! Studiez acum site-ul dat!

Roxana

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Succes tuturor "studentilor" care incep gradinite, scoli, licee, facultati, numai rezultate bune in noul an scolar si cat mai putine teme (daca se poatea)!

Selena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Uite inca un site. nu-l gasisem prima oara ca il aveam pe Marc in brate si ne uitam la ferma animalelor. A inceput sa cante yha yha oooo

Si am uitat sa-ti spun. daca gaseti un model 2 in 1 adica pana la 1 an si apoi pana la la 40 livre , eu zic ca poti sa-l iei. Mai ales daca copilul e mare. Eu incep sa ma indoiesc ca al meu copil o sa mai incapa peste 2 ani in el. Avea la 12 luni 12.5 kg. Ca un copil de 20 de luni potrivit pediatrului. Si cu haine de iarna? Cred ca va trebuie sa-i mai iau unul la un moment dat, pt. faza 3. Si asta sa treaca la un eventual bebe 2 , cand o sa apara si el.
Ai site-ul de la safety1? http://www.safety1st.com/ sunt date toate caracteristicele. De fapt saftey 1, edie bauer si cosco juvenile e aceeasi firma. Cand intrii in magazine crezi ca sunt concurente...Ce e si cu globalizarea asta....

si acum concurenta http://www.evenflo.com/Homepage/ProductList/tabid/203/navid/1/Default.aspx?categoryid=0967b93d-ca99-479b-99cd-cb460e254ea8
Cam astea ar fi produsele pe care le gaseti in magazinele universale. Mie mi s-a parut oferta f. subtirica. Mai bine e de la Toy'us, acolo parca e mai bine. Si laa fiecare caiet de circulare au cate o reducere.
Daca mergi in buticuri gasesti mai interesante, marci europene, dar eu am intrat in unul si am iesit ca dupa o vizita la Luvrul carucioarelor si scaunelor de masina....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

scuze am uitat sa pun primul site
http://www.infant-car-seats.com/

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Pitilache cand te hotarasti la un scaun de masina sa te uiti cat de mult se pot ridica curelele. Normal ca nu poti sa stii de pe acum ce inaltime va avea pe la 2-3 ani. Noi cand am cumparat scaun pentru Isabela (ce coincidenta) avea 8 luni si ne-am gandit ca sta in el 2-3 ani dar pentru ca este foarte inalta, acum cand are 2 ani jum a trebuit sa cumparam altul pentru ca se vaita de dureri de spate.

Selena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,

Un an bun tuturor scolarilor si scolaritelor ( mici si mari).

Mikiion, Intradevar despartirea de tine a fost prea brusca pentru Marc. Ma bucur ca si-a revenit asa de repede cum era inainte. Acum ai o perioada in care sa-l obisnuiesti cate putin fara tine. Lasa-l pe sotul sa stea cu el pana iesi tu putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

cu o intrebare pentru voi dragi canadience si mai ales pentru fetele din Toronto. Weekendul asta mergem la Cascada Niagara si cazarea ne-am facut-o in Toronto si avem ceva ore alocate vizitarii acestuia, rugamintea mea ar fi daca ne-ati putea face ceva recomandari si sugestii (obiective ce merita vazute, ... stiti voi...)
Fiecare raspuns va fi apreciat

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Simonna, te rog mai adauga tu la lista , o familie formata din 2 adulti, ca s-au anuntat ca vin si cumnatii mei la Kingston ...

Denisa, n-am apucat sa vorbim azi, am stat mai mult la scoala si apoi seara am avut ora de inot cu Yasmine. Sper sa reusim totusi sa ne vedem cat de curand...dar suna-ma tu, ca noi ne-am programat in toamna asta in afara inotului, dans si patinaj , asa ca sper sa mai supravietuiesc dupa

Alintaroma, noi de fiecare data cand ajungem cu diversi musafiri din RO, nu ratam niciodata un orasel micut Niagara-on-the-Lake, foarte turistic si plin de flori ...e o splendoare. Ca atractii, nu rata plimbarea cu barca Maid of the Mist, Butterfly Conservatory, Bird Kingdom, si Botanical Gardens. Nu stiu cate zile stati voi acolo, oricum acesta va fi un sfarsit de saptamana excesiv de aglomerat avand in vedere ca va fi long-weekend, dar e o buna ocazie sa prinzi si artificiile seara...ar mai fi interesant de vizitat un parc acvatic indoors Great Wolf Lodge, dar nu cred ca ai sanse daca nu faci rezervare in prealabil, fiind cam aglomerat. Aaa si ar mai fi Marineland, dar numai pt. asta iti trebuie cam o zi: http://www.marinelandcanada.com/attractions/friendshipcove/ Distractie placuta

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Revin cu scuzele de rigoare: am uitat sa va urez un an nou scolar plin de realizari!
Din pacate pe mine deja m-a rodat sistemul asta in asa hal incat nu mai vad nimic deosebit in inceperea/sfarsitul anului scolar decat ca fac pachete/nu fac pachete.
Dar am realizat totusi ca pentru cei in clasele micute e un eveniment, asa ca imi scuzati omisiunea...

alintaroma, eu am inteles ca intrebi ce sa vizitezi in Toronto in cele cateva ore. Daca e asa, da in semn... Daca nu, Khristin a acoperit cam tot ce e in regiunea Niagara. As mai adauga vizitele la cramele de prin regiunea Niagara. Si cazinourile din Niagara. Distractie placuta!

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput