Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Denisam si Roxana, am vazut foto, copiii sunt frumosi, tablourile asemenea (rosu este si culoarea mea preferata), petrecerea cu pirati supeeer.
Denisam sanatate, arati f bine, nici nu se cunoaste ca abia ai nascut.
Roxana, f frumos la voi in N.D.I.P.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am intrat putin doar sa ma «laud» ca Marc a dat gata a doua educatoare. A renuntat, adica l-a dat afara mai pe romaneste......
Plangea in continuu, mai bine zis urla, si ea nu reusea sa faca nimic. Plus ca a inceput sa planga si acasa . Fara nici un motiv.Deci e clar afectat de gradinita.

Asa ca va intreb, ati auzit de cazuri cand doi studenti au reusit sa cheme vreo mama in vizita? Ca am facut deja actele dar dosarul e f. f. subtirel.... finaciar vorbind.
Macar daca si-ar fi gasit fratele meu de lucru. Dar are si el un ghinion......

Am uitat sa-ti multumesc Ana stroe pt. ajutor....Dar cu problemele cu Marc.....Am ajuns azi, cand ma indreptam la 10 la gradinita sa-l iau de urgenta, sa plang pe strada...Deja nervii mei cedeaza.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mihaela, nu-mi multumi te rog, eu sper sa aud un final fericit pentru fratele tau; ca mi-a spus barbatu'meu cite ceva despre cebackground are, e chiar pacat sa nu-si gaseasca.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

miki, dar ce s-a intamplat...parca ea mai bine ultima data cand ne-ai scris , nu? ai zis ca educatoarea nu prea are experienta...poate de-aia nu l-a tinut, ca nu stia ce sa ii faca...ofofofof, ce situatie! imi pare tare rau...nici la un part-time nu il primeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Mihaela, nu renunta, incearca sa cauti o alta gradinita si incepe si demersurile ptr chemarea mamei,eu nu stiu pe nimeni in sit voastra (amandoi la scoala)insa stiu o fam ptr care o prietena de-a lor a chemat-o pe mama ei, ei erau pe BS.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

miki, daca e pt viza nu are de ce sa va refuze...daca e pt parenare, e altceva.
si eu zic sa nu renunti la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Mihaela, dar ce s-a intamplat, de ce plange in halul asta ?

Daca le expui situatia cum trebuie in scrisoare, o sa-i dea viza sa vina sa il ingrijeasca, dar ce te face sa crezi ca mama ta nu va ceda si ea, ca doar e om si ea, nimeni nu rezista langa un copil care plange non stop.

Ce se intampla, de ce plange asa, trebuie sa gasesti motivul, eu m-as duce la medic, sigur il doare ceva sau are vreo problema, nici un copil nu plange non stop mai mult de 10-12 minute.

Cu voi plange ?

Trebuie sa-i gasesti motivul pentru care plange. Prin eliminari, asociatii, etc. Dar mi-e foarte greu sa cred ca un copil de 1 an poate fi atat de ambitios si anxios incat sa planga de dorul mamei mai mult de cateva minute. Isi mai aduc aminte, mai plang, apoi iar rad. Am lucrat la gradi, am vazut reactia a zeci de copii cand raman in primele zile la gradi.

Daca plange asa, incontinuu, trebuie sa-ti pui problema ca e ceva medical, il doare ceva sau nu stiu...Cate zile succesive a mers la gradi ?

Eu nu cred ca cu mama si cu viza rezolvi problema. Viza dureaza 6 luni. Trebuie sa faci ceva cu copilul, si sa descoperi care e buba lui.

La urma urmei o solutie mai simpla ar fi sa-ti ingheti un semestru sau un an la facultate, le explici care e problema printr-o cerere si se va rezolva. Daca nu se rezolva, te duci si iei o scutire de la medic pe motivul ca copilul tau nu poate sta decat cu tine, dupa marturii in scris de la educatoare. Atunci iti vor mai pastra locul la universitate pt. un timp. Daca nu se rezolva nici asa, te invat eu unde sa-i dai in judecata pe motiv de prejudiciere materiala (cursurile cumparate pana acum si pierdute) si morala (faptul ca te fac sa renunti la facultate facand discriminare intre studentii parinti si cei normali). Intr-un fel oricum se va rezolva.

Oricum, daca motivul lui Marc de trauma e numai si numai acesta - dorul de tine - , va trebui sa mai stai cu el o perioada si sa-l dai gradual la gradi, incepand cu 1 ora pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Denisa bb tau iti seamana leit, sa fie sanatos!

Ira gresit, daca le expune celor de la ambasada Ro de ce o vor pe mama lor aici cu siguranta nu ii da viza.Stiu caz concret, bunica de la tara care a zis femeia sincer de ce vrea sa vina si n-a mai venit...

Mihaela eu cred ca o sa ai sanse sa-i dea viza mamei tale, doar vine in vizita sa-si vada fata si nepotul nimic mai mult.Cu gradinita, personal cred ca-i trebuie o pauza lui Marc, e evident ca il traumatizeaza experienta.Parere personala.

Roxana ala cu 63 in coada il ador, cred ca-ti voi fi clienta in curind, stai sa ne facem vecine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Mihaela, da, stiu eu doua familii de studenti care si-au adus parintii... nu au avut niciodata probleme cu vizele.
Si ma mai stiu pe mine care eram tot studenta si care nu aveam nici macar rezidenta permanenta (sotul lucra).

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ira viza dureaza 6 luni iar pentru un copil de 14 luni, parca atat are Marc, 6 luni e o vesnicie.Cite schimbari majore se pot intimpla in comportamentul unui copil!Si da, mai stiu un copil care plingea cu orele si nu a fost nimic in neregula pe plan medical, fii-mea.Dr, mi-a zis ca se vede clar ca e speriata de cei din jur.Zgomotele,muzica lenta, culorile inchise o terminau, o terorizau de-a dreptul.

Mergi la inceput