Sezatoarea canadiana (66)
Raspunsuri - Pagina 5
lorelaim spune:
Buna dimineatza
Roxana (Pitilache) - m-ai facut tare-tare-tare curioasa :-) - as dori sa vad si eu desenele tale! Le tragi o poza... pleeeeeeeeease?
Multa bafta tuturor piticutzilor la gradi si la scoala! (ca daca tot a fost bine si frumos ieri... si nu aveam motive sa mai fiu stresata de gradi... brusc-si-dintr-o-data, mi-am adus aminte ca am auzit ieri in grupa lui Gabisor un copil tusind de numa-numa... gata acum am motiv sa incep sa ma ingrijorez )
Va tzuc si o zii faina va doresc !
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
laurajr spune:
Lorelaim, relaaax!
Toti tre' sa trecem prin stresul asta, da chestia e ca ai nostri copiluti, ei de abia asteapta sa plece la gradi iar noi vedem doar scenarii horror in jurul lor!
Cum mai e la Suedia?
lorelaim spune:
Fetelor dragi - voi atzi citit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106245 ? Am ramas pur-si-simplu fara cuvinte
Laura - multzumesc frumos Ai perfecta dreptate! La noi aici e frig deja... aprox 15 grade Celsius... Maine vor fii doar +10 grade Celsius... Trecem deja la hainutze de toamna-iarna... mult prea devreme... nu nici macar 1 sept :-(
Va tzuck - pe maine!
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Denisam spune:
Doamnelor- va salutam si multumim pt organizarea intalnirii din 6-8 oct.
Noi am avut simbata botezul juniorului, poze putetzi vedea aici:
www.dropshots.com/alexm-
Sunt doar o parte, cele mai reusite urmeaza sa le priemsc si sa le adaug curand.Totul a fost fain si copii cumintzi si am avut altzi nasi, asa am vrut noi, motivul principal fiind ca cei ai Emmei au 2 fete si cev greutatzi financiare iar cei ai lui Alex au un baietzel de 7 luni si sunt mult mai calmi si mai meticulosi, cum il simt eu pe Alex, deocamdata.
Roxana- si eu vreau sa vad creatziile tale, please.
Laura si Donia- pupici la copilasi, ma bucur c ava intalnitzi voi mai des.
Try-ma bucur ca atzi avut o petrecere reusita, ce a ales Adrian de pe tavitza- pupicei si voua.
Ira, Dana, Lorelai, Selena si restul- va pupam dulce.
Incerc sa mai citesc inainte de ora de masa a lui Alex, ca am o groaza de treburi pina pleaca mama, dar sper apoi sa mai respir un pic ca din 10 sept, Emma merge la gradi 3 zile pe saptamina- luni, miercuri si vineri.Ii va fi mai bine acolo cu copii si program de acitivitatzi, ca acum nu are rabdare mereu sa stea cu mine sa ii dam papa lui Alex, chiar dc in timpul ala ma joc si cu ea sau ii citesc cartzi.
Deci pina pe 10 sept mai am de gasit covor pt camera Emmei,cumparaturi pt ai mei de facut, acte o tona, ca apoi scap sa le mai fac eu si curatenie generala, toate astea printre cei 2 copii si programari la medici pt ei si mine.
Fug la datorie si sa imi fac analizele de tiroida.
Va pupam si o zi buna.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Ica 1975 spune:
Roxana, fetele au dreptate, pune cateva fotografii te rog, si eu ma numar printre curiosi
Denisam, nu se vad pozele
lorelaim, vad ca a venit toamna la voi un picut mai repede, insa astazi dimineta am vazut la meteo 13 grade ptr Montreal, vine si la noi frigul
Noi
Denisam spune:
Ica, se vad, uite incearca din nou:
www.dropshots.com/alexm
Pupici!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
pitilache spune:
ok, ok. Simona ce-mi faci tu mie... Desi as fi preferat sa va invit la primul vernisaj (desi unele au mai fost in expo la Seba la scoala), va arat in avant premiera cateva poze ale tablourilor, cu mentiunea de rigoare ca se pierde din textura, culoare, etc. Asadar ...
Acum bine-nteles ca astept si criticile si comentariile voastre sincere. Shoot, doamnelor!
Denisa sa va traisca micul crestin! Foarte frumoase pozele!
Va pup,
Rx
Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)
pitilache spune:
Si cateva poze si mai frumoase de la petrecerea de pirati de duminica!
Va pup,
Rx
Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)
Ira spune:
Doamne, ce petrecere frumoasa ati avut, cred ca esti f fericita pt. Seba.
Pictura abstracta e preferata mea. De altfel singura arta in care abstractul are valoare emotionala pt. mine e pictura. Muzica abstracta, sau literatura, nu-mi place deloc.
Denisa, sanatate, cred ca am si au probleme cu tiroida, o sa ajung odata si-odata la medic.
Try, bravos pt. party.
Va pupam pe toate si fugim in parc. Astazi m=a apucat frica de Sofia, c-o s-o vad mult mai putin de saptamana viitoare. O terorizez seunda de secunda si profitam de fiecare zi pt. a petrece timp de calitate impreuna.
Podeanu spune:
Denisam, super poze, de abia astept sa va cunosc in persoana.
Roxana,bag de seama ca-ti place tare mult culoarea rosie.Frumoase tablourile,da' putem si cumpara daca ne intereseaza?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...