Sezatoarea canadiana (66)
Raspunsuri - Pagina 4
Emilly spune:
quote:
Originally posted by Simonna
Emilly, daca vreodata ai nevoie de designerul ala, jur ca nu-i nevoie sa cauti mai departe de atit, il ai in vecini!
Da, si mi-a placut si Ile Perrot, desi m-am plimbat impotriva vointei mele prin zona.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
merci de pont Simona, Roxana ce zici? acum m-a facut Simona curioasa cu desenele tale...
Ieri fetele era cit pe ce sa ne luam canapea din piele Natuzzi de la Mobilia dar n-au vrut uritii sa o dea fara loveseat, asa ca mai cautam.
Tare vroiam sa va intreb ceva, dar neuronul ma lasa...asa ca pupici si o zi buna!
try spune:
Fetelor, am revenit sa va spun ca sambata copiii s-au simtit minunat. Am facut cateva jocuri pt ei si le-am luat premii cadou (de la Party packegers, simbolice, dar totodata haioase) si erau innebuniti. Exersau si apoi concurau si sa-i fi vazut ce patimasi erau. Un joc a fost un tzintar cu mingiute mici (tzintarul avea arici si se lipeau mingiutele pe el, mi-a fost frica sa iau din cel cu sageti sa nu se accidenteze copiii, exista si din cele cu magnet in loc de sageti, dar am zis ca e mai safe asta cu bilute). un alt joc a fost "the donky tail", e un desen mare cu un magar caruia ii lipseste coada si copiii legati la ochi trebuie sa puna coada in pozitia corecta. Cine pune cel mai aproape castiga. Dar in loc de magarus exista desene cu tot felul de alte chestii unde trebuie sa pui ceva la locul potrivit. Tare s-au amuzat pe jocul asta. Am luat de la Toys R us un covor din bucati (din ala colorate care se imbina, moi si usoare, doar ca erau bucatile mari) si pe fieare bucata era un joc: x si 0, dame, de bagat cercurile pe un stalp micut, popice. Au avut si bocce. Iar la Pinata ai dat cu toii cu bata, de la cel mai mic la cel mai mare si de-abia ala mare a reusit sa o sparga.
tare distractiv a fost pt ei, desi mi-era frica sa nu fie plictisitor, mai ales pt cei mai mari (12-13 ani).
Multumim de informatiile cu site-uri, mi-au fost de mare ajutor.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
pitilache spune:
Simonna ma faci sa rosesc, nu prea sunt obisnuita cu asa complimente puternice! Si cand ai nevoie sa-ti umplii peretii imi dai de veste! Si sa stiu ca te iau de agent, ca vad ca te pricepi (si nu uita, rosu Bonaparte, sa-mi spui cum a iesit)! Sper ca si Radu sa se fi simtit bine ieri. Seba a fost super incantat de toti invitatii. Ti-am trimis pozele pe email, poate reusesc sa pun si pe net cateva.
Emilly esti invitata sa vezi tablourile si nu numai!!!
In rest, azi am stat ca pe ghimpi ca am dus-o de dimineata pe Isa la gradi si o iau la 15:30, prima zi lunga. Mama denaturata ce mai, voi va plangeti ca le lasati 2 ore, eu ce sa mai zic...
Va pup,
Rx
Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)
Selena2002 spune:
Multumesc pentru primire fetelor si imi sunteti tare dragi! Abia asteptam sa va/ne cunoastem. Am vazut ca sunt multi copii dar mai mari ca varsta decat ai mei, sper sa se descurce ei, mai ales Bela ca Dennis nu are probleme, el se hilizeste la toata lumea cand este in toane bune normal.
Eu o sa incerc sa intru mai des dar nu prea ma lasa copiii, poate din octombrie cand Bela va incepe gradinita sa am un pic mai mult timp, daca ma lasa cavaleru normal. Apropo de gradinita ca am vazut ca se vorbeste mult, nu stiu cum o sa fie si pentru mine mai ales ca Bela nu stie engleza (doar cateva cuvinte). Eu i-am explicat mereu cit este de frumos, a fost si sa o vada, a fost tare incantata, s-a jucat cu copiii, ba chiar a si mancat cu ei dar nu stiu daca va fi asa si cand va fi singura. Sper sa nu am probleme.
Da Clau07 am terminat finante-contabilitate, am lucrat ceva contabilitate (dar nu imi place) si ceva la salarii in romania. Aici am zis sa incerc numai payroll, am facut cursurile, sunt payroll administrator dar deocamdata atat. Sper sa nu le fi facut degeaba si sa reusesc sa fac si eu ceva experienta in domeniul asta.
Khristin esti o draguta! . Cum a foat prima zi de scoala dupa o asa vacanta?
Va salut pe toate si o zi buna.
Selena
Emilly spune:
Mi-am adus aminte ce vroiam sa va intreb, ati trimis vreodata mici pachete cu posta? sau cind vreti sa trimiteti mici cadouri cu anumite ocazii deosebite cum procedati?merci mult!
Roxana merci mult de invitatie, abia astept sa ma mut in zona.Mai sunt 5 saptamini, uff, ce mult!
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Selena, vine ai venit!
Voi stiti cumva daca exista aici echivalentul albastrului de metil? si cum ii zice in engleza?
Corina
Corina, exista dar la mine pe sticla scrie numai in franceza "bleu de methylene"
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Podeanu spune:
Roxana, vreau si eu sa vad pozele, creatiile, desenele tale, please...
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by Podeanuquote:
Originally posted by Cricor
Selena, vine ai venit!
Voi stiti cumva daca exista aici echivalentul albastrului de metil? si cum ii zice in engleza?
Corina
Corina, exista dar la mine pe sticla scrie numai in franceza "bleu de methylene"
In engleza: Methylene Blue.
laurajr spune:
Noi trimitem destul de des pachetzele in Ro cu posta si au ajuns de fiecare data fara probleme.
CE planuri aveti pt long we, se anunta vreme buna, o ultima zvacnire a verii? Ca tare mi-ar mai prinde bine putin soara, caldura usoara...azi am fost cu copiii la splash area in parca si tare bine s-au mai distrat .
Selena, bine ai venit la noi pe forum, vezi ca da dependenta !