Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ira, cool pictura! felicitari, esti o vedeta !

Mergi la inceput

fetelor, am innebunittt....si voua va apar bannere si reclame cam desucheate pe forum???? vad ca ceva local , ca fetele din tara nu le au....ce mama ma-sii ...parca vad ca ma trezesc si cu virusi ca se deschid tot felul de minuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel, felicitari pentru job si bafta!!!!!!

Ira, este tare frumoasa pictura, cred ca te-ai emotionat! sa-ti traiasca quebecosii ( sa ne traiasca, si noi mai ales printre ei ); adevarul e ca eu sunt cind pe val cind sub...cu sentimentele pentru ei, depinde de ultima interactiune intotdeauna :)) dar o concluzie am tras foarte clar, ca ma simt mult, mult mai bine intre ei sau intre anglofonii de aici decit intr-un amalgam de imigranti din alte tzari, culturi.

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

K., merci de complimente, dar sunt departe de-a fi.

Ana, merci.

Ktrinel, Lai poate sa doarma la mine acasa.

Da, ne putem vedea duminica daca nu apare vreo repetitie la mine. Dar nu cred ca va fi cazul.

O poti aduce tu cu masina aici, in Terrebonne ?

Mergi la inceput

Ira, Lai pleaca luni, si prezentarea ei pt conferinta va fi sambata dupa amiaza. deci ramane doar duminica pt plimbare. dar sotu meu lucreaza duminica asa ca nu am masina sa o aduc. poate ne vedem undeva in oras (in port?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Trecem noi cu masina sa va luam, atunci. De undeva, metro, statie autobuz, sau de la tine de-acasa. Dar nu stiu cum o sa facem cu 2 scaune de masina + 4 adulti intr-o Toyota echo.

Poate ca mai bine ne vedem in port. Stabilim ora 11 dimineata si-ti dau no meu de cell. Daca aveam loc in masina veneati la noi acasa sa mancam, sa ne plimbam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ira, super poza, bravo lor de chebecosi, stiu sa aprecieze valorile!

quote:
Originally posted by Ira
Doamne, ce-am mai ras, Donia, ma si vad peste 3-4 ani - ramolita si scriind singura la un suiect - cu raspunsuri detaliate

Ei, lasa, ca zilele astea o sa marturisesti ca de fapt toate nick-urile de la sezatoare iti apartin si de fapt tu te conversezi cu domnia ta. O sa ne lamurim noi la betiveala, daca o sa aparem doar noi doua o sa inteleg, nu va trebui sa-mi dai nici o explicatie

pitilache, si la cantina ce au de mancare? E buna chestia asta la voi.
Of, nu stiu ce sa-i mai dau, cica un copilas a avut supa. Rece, nu? Oare pot sa-i dau paste reci? Sa incerc un fel de salata...

Ktrinel, transmite-i salutari Oliviei si succes la conferinta! Ce fain ca e la tine, trageti o betiveala in contul intalnirii de la mia de insule.
N-am banere, doar niste burtici goale, sper ca nu la alea te referi

Si eu am tot vrut sa zic de uscator, ca vorba lui mQQm, nu as vrea sa mai traiesc fara el ... si mi-a fost un dor de el in Romania, mi s-a parut neobisnuit sa pun rufe pe sarma la uscat, sa calc rufe... de aia cred ca n-o sa mai plec in nici un concediu atat de lung, daca nu am si uscatorul grarantat.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Donia, termos. E mic, ca o cana cu capac, se inchide ermetic si mincarea rezista calda. Pui supa, felul doi, ce vrei tu. Canadian Tire sau Walmart. Eu uit consecvent lingura / furculita, da' s-a invatat maimuta sa bea si tocana daca trebuie. Foamea il face pe om, am constatat eu!
Moi, asa n-am timp sa raspund la tot ce-as raspunde, imi dau astia de lucru pe capete, au inceput temele... lunch-ul ce mai salveaza situatia, da' atunci mai mult citesc si, pina sa raspund, s-a dus jumatea mea de ora.
Pupici acum
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, merci ptr site-uri

Ira, frumoasa pictura, FELICITARI !!! Da, eu eram cu casa, merci, intr-adevar este mare si din cate imi aduc aminte n-a fost prea scumpa.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Vai dar harnice mai sunteti.
Ira tare frumoasa pictura, dar unde zici tu ca te-au facut cam grasa ca eu nu prea vad. E drep ca in realitate esti mai draguta dar de acu a fot primul.
Poze eu inca nu am pus incerc zilele astea si sper sa reusesc. Sunt cateva poze cu copiii in albumul Cristinei, probabil la alea se referea Denisa.

Mergi la inceput