Sezatoarea canadiana (66)
Raspunsuri - Pagina 25
Podeanu spune:
Irina, i-ai marcat pe quebecosi tare mult de ti-au facut asa pictura frumoasa. De abia astept sa ne cunoastem asa in realitate..
Acum sa raspund repede la intrebari, ca pauza mi-a trecut de mult.
Cu jobul sunt bine sa zic asa, dar am alte planuri ptr viitor, vreau sa merg pe cont propriu.
Copiii sunt acum in clasa a 6-a la anul intra la liceu. Si eu vreau sa-i dau la clasa cu program international din cadrul liceului de linga noi. Este un examen de trecut in octombrie (chiar dupa intilnirea noastra) si sper sa reuseasca. Ei insa nu vor acolo, ma simt cumva ca-i oblig.
Ei vor acolo unde merge "gloata" adica toti colegii, la acelasi liceu dar la general nu international.
Daca tot vii mereu in St Hubert , de ce nu-mi faci si mie o vizita vreodata? Mi-ar face multa placere.
Scuzati nestiinta mea, dar cine e LAI/Olivia??
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
laurajr spune:
Ira, mie mi se pare ca de fapt esti mai slaba in tablou ( sau e fresca) si cu parul mai lung pune dommle inca o foto, a ta, marie naturala eventual costum de baie sa-si dea jurul cu parerea .
Donia, si pe mine ma lasa inspiratia cu mancarea de pranz, ieri i-am dat paste cu crenvusti si i-am uitat lingurita acasa...sandvisuri eventual o omleta...nu mai stiu ce sa-ti sugerez...
Ira spune:
Fetelor, faceam misto ca e grasa, e simpatica tare pictura. Mult mai simpatica decat mine.
Sunt groaznic de speriata si suparata, tocmai ce vin de la dentist.
Mi-a zis dentistul ca n-a mai vazut asa ceva ca la mine, pod fara pivot si cu lucrari de canal ne-astupate bine si in nu stiu ce fel bizar - se uitau la radiografiile mele ca la filme straine, mi-a zis ca-i e frica sa-mi refaca lucrarea, sa nu ma trezesc dupa aceea cu implanturi sau, mai rau, cu proteza mobila. M-a terminat pe ziua de azi, numai cu dintii in borcan nu mai stateam eu. La 30 de ani, va dati seama? Si nu e decat o lucrare amarata pe 4 dinti in spate.
Stie cineva un dentist care sa aiba curajul sa se apuce de dintii mei ? Cred ca numai un roman mai e in stare sa ma ia in primire. Doamne ce disperata sunt.
Dana, o sa-ti fac odata si-odata o vizita intr-o luni, eu lunea sunt acolo. Lai e o tipa romanca care a studiat in state si acum sta in Brazilia si a venit la o conferinta la Montreal. Scrie aici pe forum. E tare simpatica.
columbiana spune:
Ira, uite-asa patesti tu acolo la tine unde n-au mai vazut astia pacienti imigrati din Romania ; stomatologa mea ( o egipteanca) mi-a spus ca deja cunoaste pacientii imigranti de unde vin dupa tipul lucrarilor din gura; intr-adevar cica la noi e o tehnica mai deosebita (nu in bine ) de a face coroanele; nu-ti spun cita munca de lamurire duce cu mine sa-mi schimb timpenia aia argintie ce se vede din avion cind rid si pe care un stomatolog sfatos mi-a pus-o in gura pe la vreo 28 de ani.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Selena2002 spune:
Am incercat sa pun cateva poze aici, nu sunt sigura daca merge.
http://s223.photobucket.com/albums/dd209/carmenheroiu/?action=view¤t=DSC_0191.jpg
Magdone spune:
fetelor nu pot sa tin pasul cu voi...
Ira felicitari pentru portret e f frumos.
Ana, La multi ani! numai snatate si bucurii!
cu dentistul nu mai comentez ca si la mine la fel
Ktrinel, felicitari pt job!
Donia , Ira stati linistite ca eu va citesc dar cu scrisul nu reusesc pur si simplu sa tin pasul
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Selena2002
Am incercat sa pun cateva poze aici, nu sunt sigura daca merge.
http://s223.photobucket.com/albums/dd209/carmenheroiu/?action=view¤t=DSC_0191.jpg
Selena, tare frumosi copii ai, sa-ti traiasca! moama ce domnisoara faina...ma terminati voi, mamele de fete...
si gata, zi buna va doresc, ma duc sa-mi recuperez odorul de la serviciul de garda, mama iresponsabila ce sta pe net la cautare de job pe DC ce sunt...
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
khristin spune:
Bonjour les filles ,
Iaca si eu aproape gata cu o saptamana de scoala, acum ma delectez cu pozele voastre
Ira, am vazut pozele pe care le-ai pus, frumos gestul quebecoaz....chiar daca n-ai avut tu parul indreptat, se iarta M-am uitat si la celelalte poze, si voiam sa-ti spun ca modelul de pat de la Brick store pe care-l incerca perfecta ta aici , i-am luat si Yasminei si doarme ioc in el, tot patul nostru e preferat instead . Cat despre scoala mea, sa stii ca io am 'doar' 25 elevi inmultit cu 7 clase ....deci vreo 175 in total . Slava domnului ca sint familiarizata cu programul celor de-a 6a, doar pe cel de-a 7a trebuie sa-l figure it out . Partea buna e ca eu acasa nu fac planning, seulement à l'école, c'est tout...
Selena, preferata mea cu finuta e asta, iar finutu' smecheritu in asta Sint adorabili de-a dreptul
Denisa, prima saptamana la mine e haotica intotdeauna, am citit emailu' si n-am apucat sa-ti raspund macar ....poate ma suni sa iesim intr-o seara in parc. Simpatice pozele de la botez pe care mi le-ai trimis, merci....In wk plecam la Bruce Peninsula
Pitilache, imi place poza cu fratele saritor si bunicii uitandu-se duios la nepoti
Donia, pot sa-ti spun ca la Yasmine la SK nu au voie decat un snack si apa, no juice - restul lunchului e provided la after-school....dar am vazut luch-uri la elevii mei gen, clatite, orez, somosa, morcovi, fructe, sandwich, pana si supa....deci poti sa-i dai orice vrei tu, daca au microwave la scoala.
Emilly, imi pare rau ca a fost sa fie asa de data asta, nu-ti trebuie decat perseverenta
PS: Nu stiu de ce nu se vad linkurile cu poze...
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
Ira spune:
Selena, m-ai bucurat asa de mult cu pozele, fetita ta e absolut adorabila! Voiam sa te intreb de unde i-ai cumparat rochita lila cu buline albe, ca e ca din filme ?
Magdone si tu cum ai rezolvat cu dentistul ? Mie asta al meu mi-a zis ca nu-mi face nimic, si de atunci sunt disperata. Nu stiu ce sa fac, efectiv. Mi-a zis sa astept, ca el nu le schimba.
Cristina, ce inseamna somosa ? Nu se vad, intr-adevar link-urile de la poze, cat despre alegerea de la Brick a fost una tare buna, intr-adevar! Distractie placuta in we! ..noi avem 1 aniversare de prietena a Sofiei dimineata si un party de adulti la 8 seara, iar duminica o sa dormim toata ziua cred. Très plat notre affaire.