Sezatoarea canadiana (66)
Raspunsuri - Pagina 24
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ktrinel spune:
fetelor, am innebunittt....si voua va apar bannere si reclame cam desucheate pe forum???? vad ca ceva local , ca fetele din tara nu le au....ce mama ma-sii ...parca vad ca ma trezesc si cu virusi ca se deschid tot felul de minuni...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Ktrinel, felicitari pentru job si bafta!!!!!!
Ira, este tare frumoasa pictura, cred ca te-ai emotionat! sa-ti traiasca quebecosii ( sa ne traiasca, si noi mai ales printre ei
); adevarul e ca eu sunt cind pe val cind sub...cu sentimentele pentru ei, depinde de ultima interactiune intotdeauna :)) dar o concluzie am tras foarte clar, ca ma simt mult, mult mai bine intre ei sau intre anglofonii de aici decit intr-un amalgam de imigranti din alte tzari, culturi.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
K., merci de complimente, dar sunt departe de-a fi.
Ana, merci.
Ktrinel, Lai poate sa doarma la mine acasa.
Da, ne putem vedea duminica daca nu apare vreo repetitie la mine. Dar nu cred ca va fi cazul.
O poti aduce tu cu masina aici, in Terrebonne ?
Ktrinel spune:
Ira, Lai pleaca luni, si prezentarea ei pt conferinta va fi sambata dupa amiaza. deci ramane doar duminica pt plimbare. dar sotu meu lucreaza duminica asa ca nu am masina sa o aduc. poate ne vedem undeva in oras (in port?)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Trecem noi cu masina sa va luam, atunci. De undeva, metro, statie autobuz, sau de la tine de-acasa. Dar nu stiu cum o sa facem cu 2 scaune de masina + 4 adulti intr-o Toyota echo.
Poate ca mai bine ne vedem in port. Stabilim ora 11 dimineata si-ti dau no meu de cell. Daca aveam loc in masina veneati la noi acasa sa mancam, sa ne plimbam...
Donia spune:
Ira, super poza, bravo lor de chebecosi, stiu sa aprecieze valorile!
quote:
Originally posted by Ira
Doamne, ce-am mai ras, Donia, ma si vad peste 3-4 ani - ramolita si scriind singura la un suiect - cu raspunsuri detaliate
Ei, lasa, ca zilele astea o sa marturisesti ca de fapt toate nick-urile de la sezatoare iti apartin si de fapt tu te conversezi cu domnia ta. O sa ne lamurim noi la betiveala, daca o sa aparem doar noi doua o sa inteleg, nu va trebui sa-mi dai nici o explicatie
![](icon_smile_big.gif)
pitilache, si la cantina ce au de mancare? E buna chestia asta la voi.
Of, nu stiu ce sa-i mai dau, cica un copilas a avut supa. Rece, nu? Oare pot sa-i dau paste reci? Sa incerc un fel de salata...
Ktrinel, transmite-i salutari Oliviei si succes la conferinta! Ce fain ca e la tine, trageti o betiveala in contul intalnirii de la mia de insule.
N-am banere, doar niste burtici goale, sper ca nu la alea te referi
![](icon_smile_big.gif)
Si eu am tot vrut sa zic de uscator, ca vorba lui mQQm, nu as vrea sa mai traiesc fara el
![](icon_smile_big.gif)
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Simonna spune:
Donia, termos. E mic, ca o cana cu capac, se inchide ermetic si mincarea rezista calda. Pui supa, felul doi, ce vrei tu. Canadian Tire sau Walmart. Eu uit consecvent lingura / furculita, da' s-a invatat maimuta sa bea si tocana daca trebuie. Foamea il face pe om, am constatat eu!
Moi, asa n-am timp sa raspund la tot ce-as raspunde, imi dau astia de lucru pe capete, au inceput temele... lunch-ul ce mai salveaza situatia, da' atunci mai mult citesc si, pina sa raspund, s-a dus jumatea mea de ora.
Pupici acum
S.
Ica 1975 spune:
Oana, merci ptr site-uri
Ira, frumoasa pictura, FELICITARI !!! Da, eu eram cu casa, merci, intr-adevar este mare si din cate imi aduc aminte n-a fost prea scumpa.
Noi
Selena2002 spune:
Vai dar harnice mai sunteti.
Ira tare frumoasa pictura, dar unde zici tu ca te-au facut cam grasa ca eu nu prea vad. E drep ca in realitate esti mai draguta dar de acu a fot primul.
Poze eu inca nu am pus incerc zilele astea si sper sa reusesc. Sunt cateva poze cu copiii in albumul Cristinei, probabil la alea se referea Denisa.