Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aska spune:

nelia, daca accepti un scaun scoica folosit, ti-l pot oferi pe al nostru. Pana nasti tu, pe Nicholas il voi trece la scaunel mai mare. Este un scaun de la Graco, bleumarin, model de acum cativa ani insa in stare perfecta.
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Atentate cu bomba in Canada? Maica, pai eu imi iau catrafusele si famelia si plec...
unde ?

Nu stiu, ca nicaieri nu mai pare sigur in zilele astea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by alintaroma

Multumesc mult pentru raspunsuri
Noi cazarea o avem facuta in Toronto iar pentru cascada am alocat 4 ore deci restul zilei ne ramine de vizitat Toronto, ne-am gindit ca-i pacat sa nu facem nimic daca tot am ajuns acolo.

Khristin ce artificii vor fi, unde, cind si cum ???

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

mergeti la Royal Ontario Museum
e super
urcati la CNTower
of sunt atatea de vizitat in Toronto

vedeti portul, care e super

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

alintaroma, in cateva ore nu aveti mare lucru de vazut in Toronto. Sa nu ratati CN Tower (chiar azi ziceau la stiri ca i se duce pe rapa suprematia in inaltime, dar inca e cea mai inalta constructie din lume). Plimbati-va prin downtown: fashion district, entertainment district, incercati sa ajungeti la yorkville (zona in care e si festivalul de film, buticuri, cafenele si galerii de arta foarte shic). Luati un sight-seeing bus si cu ghid poate deveni si mai interesant. La baza Yonge street in vest (cea mai lunga strada din lume, fo 8000 km, ca tot ne plac noua superlativele) este zona de pe malul lacului, puteti prinde spectacole, e dragut. Sunt croaziere pe lac, cu ghid, sunt interesante, daca vreti puteti lua si masa pe unele din ele. Nu imi mai vine nimic acum ca trebuie sa-mi ridic odrasla de la metrou, dar daca ai intrebari, cu cea mai mare placere. Distractie placuta!

P.S. Poate revin si eu cu ceva opiniune in ceea ce priveste fratii/diferenta de varsta/numarul, maine.

O zi buna!

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Buna tuturor! Am intrat si eu sa salut pe toate canadiencele, desi intru zilnic si sint la curent cu tot ce scrieti,dar nu prea am ce povesti ..acum am citit discutia despre copii si m-am induiosat..nu am ce sa spun mai mult decit Nelia, pt ca gindesc exact la fel...si noi ne gindim la al treilea copil...mai peste 2-3 ani(daca oi mai putea...)
Ira, cum mai stai cu sofatul? Ca eu am examen in curind, am picat deja o data..asa ca sint "pregatita", sufleteste ..mai mult..
Felicitari Ana, pt invitatia pt cetatenie! Noi depunem peste 2 luni actele....am mai auzit o "poveste" cum ca daca stai intr-un oras mai mic ar dura mai putin procesarea actelor...oricum pe site scrie pina la 13 luni...
Numai bine la toata lumea!.ca nu stiu cit timp o sa mai am si eu sa va citesc , ca de saptamina viitoare incep si eu scoala. Abia astept sa ma imbrac frumos, ma parfumez si ma ies din casa fara copii(!!!)...dupa atita stat acasa cu copiii, va imaginati! Cind eram mica uram scoala si uite ca ma prinde batrinetea si tot de scoala am parte, cu diferenta ca acuma(insfirsit) a inceput sa-mi placa

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

buna dimineata,

Mersi, Mia; eu m-am bucurat foarte tare(ma asteptam la termen mai lung, un an jumate...), ne place sa hoinarim si cred ca cum ne vedem pasapoartele in buzunar o luam din loc; macar pina la shopping la Buffalo .

fetelor din Laval si din jur, nu stiu daca ati vazut asta:
http://www.tourismelaval.com/ in Centre de la Nature, miine; noi mergem...oricum ne place acolo, si cred ca va fi frumos pentru cei mici

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mia, ce scoala incepi? Si mie imi place la scoala, dar mie mi-a placut si cind eram mica. Desi... doar cu placutul m-am ales pina la urma. Si cu cine o lasi pe Corina? M-am uitat la poze, dar nu am vazut altele noi. Sint curioasa cum mai arata acum Corina, ca e fetita mare, nu mai e bebelus.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Mia, cu sofatul stau prost. Mi-am facut examen - primul - in octombrie, dumnezeu cu mila, va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

mqqm , nu imi vine sa cred , cand aud asa imi pare bine ca m-am mutat mai la tara , am locuit in downtown Toronto 10 ani , de la servici in fiecare zi treceam prin First Canadian Place , vreau sa-ti spun ca dupa 11 septembrie eram stresata de fiecare data cand intram acolo , dar ce sa fac daca asta era drumul spre casa , imi inchipuiam ce s-ar intimpla daca eu as fi la servici si CN Tower cade si nu am cum sa ajung acasa la copii, ce sa zic cosmar mare .
A si La multi ani Ana Stroe sa ne traiesti, ma bucur ca mai e cineva de-o sema cu mine ca in rest am vazut ca toate la sezatoare sunt numai prospaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza
La multzi ani Ana! sanatate, noroc, si numai bucurii sa-tzi dea bunul Dumnezeu!
Eu nu mai prididesc sa scriu... De cand e prunca la gradi am din ce in ce mai multa treaba :-)
Va tzuck si un weekend fain va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput