Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

cat de frumos vorbiti despre copii, maternitate, casnicii, ajutor reciproc, dorinte si vise...tocmai acum cand eu ...in fine, vroiam doar sa stiti ca sunt pe aici, va citesc, inca mai sper ca un miracol sa ma aduca la intalnire, sa va cunosc, intalnesc sau reintalnesc.

sa fiti fericite si sanatoase!

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Ktrinel puiule, ce vrei sa zici cu "tocmai acum cand eu..." ? Sper ca totul e bine pt tine si familia ta !

OanaGabriela, ce atenta ai fost tu sa enumerezi toti pruncii Sezatoarei...dupa cum vezi ne va trebui un fisier special,mai ales ca Emilly ne da vesti extraordinare! Sa fie intr-un ceas bun Em !

Ioana mea e afoana, ce mandra eram de ea in timpul anului scolar ca manca matematica, dar lipsa exercitiilor,( ca-n vara asta daca am fost ca tiganii cu cortul, numai de mate n-am avut timp )se vede...incercam sa recuperam, doar nu le da test in clasa1a! Eu i-am gasit la Doalarama carti cu printese de mate, alfabet si spelling si o mao pacalesc cu o pagina viu colorata sa exersam .
Eu acum sunt intr-o mare cumpana ca la scoala publica de langa au deschis de anul asta immersion pt grade1...dar nu ne asigura transportul si pe jos sunt 30 min de mers...sau sa o las la cea catolik...nu stiu care decizie e mai buna...

In ceea ce priveste copiii, eu mereu mi-am dorit 3 ( poate ii va veni randul la 40 de ani) pt ca eu am fost singura la parinti si m-am simtit singura, fara un prieten de asta pe viata, care e fratele sau sora( acum sunt cazuri si cazuri ).
Ma uitam la Ioana si ma gandeam daca mai pot iubi inca un copil asa cum o iubesc pe ea si cand s-a nascut David si l-am vazut, am stiu ca fiecare se va cuibari intr-un ventricul si ca vor circula permanent in inima, completandu-se reciproc .
Eu zic Ioanei ca pe ea o iubesc cel mai mult ca e fetita si pe David cel mai mult ca e baiat ...uneori mi se pare ca daca as avea un singur copil as avea cele mai mari asteptari si pretentii , asa daca-s doi, e stresul mai usor, se-mparte !
Dar ce parere aveti ca am niste prieteni care nu vor copii? Ca lumea asta e prea nebuna, ce sa le ofere, doar nesinguranta ??? N-am avut eu timp, da tre sa atac problema cu ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Emilly, sa-ti dea DD un prunc sanatos si mincacios, si Neliei la fel;

eu stiu sigur ca daca n-ar fi fost istoria noastra cu problemele lui Tudor si medicii nu ne-ar fi amenintat ca si al doilea, as mai fi facut un copil; asa ma bucur ca-l am pe el, si ca e cel mai frumos si mai destept copil al meu si din lume (pentru mine), mai ales ca medicii ma amenintasera inainte ca s-ar putea sa nu fie niciunul;

vroiam sa va spun ca am crezut ca lesin de fericire, tzara asta minunata mi-a facut azi un cadou superb de cei 40 de ani ai mei am primit invitatia pentru cetatenie, pe 14 septembrie voi jura fidelitate Maiestatii Sale yeeeeeeeeeessssss , deci pina in iarna vom fi cu pasapoarte candiene in buzunar si sper sa le si folosim ( am primit numai plicul meu, dar cred ca s-au ratacit pe la posta si pe luni vin si ale barbatilor, ca dosarul e comun, si fara ei n-are farmec...)

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Oanagabriela,

mersi pentru informatii; am sa caut caietul la Maxi in St.Laurent in we asta, ca daca nu stau de prislea sa munceasca acum, ulterior va fi prea tirziu (imi tot editez mesajele, vad ca maninc litere si scriu din ce in ce mai prost;uof!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ana cand ai depus actele. Eu in ianuarie...Tu?
Si La Multi Ani!!!!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

anul trecut pe la sfirsitul lui august; a durat fix un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana, La Multi Ani !!!

Ktrinel, sper ca totul e bine

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Vai ce mult a durat!!!!!!!!! Pai sa-mi iau sperantele de la cetatenie anul asta.....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, maxi in CDN este pe CDN via-à-vis de Plaza Côte des Neiges, mai jos de spitalul evreiesc.

Noi

Mergi la inceput

multumesc frumos;

de fapt e marti, dar pentru ca am un we lung la dispozitie s-o sarbatoresc, am inceput de azi acasa sarbatoritul, si cind am vazut plicul nu m-am abtinut; adica nu vreau sa deturnez sezatoarea, deci va pup pe toate de mersi si inchei sobectu ca si asa cifra e urita rau de tot si nu-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dupa ce am condus o ora si vreo 10 litrii de benzina ca sa ajung la o banca sa-mi inchid contul (primul pe care l-am avut in CA) pt ca toate intrarile in zona respectiva erau inchise de politie, am gasit totusi o straduta locala pe care am intrat urmarind o minoritate vizibila soferitza.

Era de speriat cand am ajuns acolo: politie cata cuprinde, pompieri, ambulante, elicoptere care survolau zona, banda galbena, caruri de tv, reporteri. M-am gandit ca poate s-au impuscat ceva gangsteri, asa ca am incercat sa o iau la picior pe langa banda galbena, incapatanata sa-mi inchid contul AZI. Ei, bine, m-am socat cand am aflat ce se intamplase. Toata zona era evacuata, in benzinaria de vizavi de banca era o masina cu 3 bombe.

Nu pot sa cred ca asa ceva se poate intampla in Canada!!!

Ceva detalii gasiti www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20070831/letter_bombs_070831/20070831?hub=TopStories" target="_blank">aici.

Din pacate n-am reusit cu contul ca nu se poate inchide decat la branchul la care a fost deschis, insa mi-am luat talpasita din zona de indata ce am aflat despre ce e vorba.

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput