Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by Victo
[oooooo..Sheri, stai bine..eu ce sa zic ca SPER sa incepem amenajarile la 15 sept...ca asa-i omu' meu, ardelean moale de ma enerveaza cateodata de numa...stau cu apart cumparat din febr si la ora actuala nu am mai nimic facut...ca la nebuni!

29+ piticul Stefanut

Pai al meu nu s-ar fi mibilizat nici atat, io sunt scorpia de santier, eu dau telefoane, io-i gasesc, io negociez, io ma uit dup amateriale, si la sfarsit il iau si pe el ii arat ce-am hotarat, isi da si el cu parerea, platim si asta-i tot rolul lui. Dar l-am la cap sa-si ia macar joi si vineri liber ca aveam patru echipe in casa si nu mai puteam de picioare, sa ma tot tin dupa ei, sa-i urmaresc, sa dau indicatii.... Am fost si noi in wk am mai cumaparat cate ceva, la Romstal pt agatatori de prosoape, hartie, etc, la Policolor am luat vopsea pt casa scarii baza si trei efecte, se numeste rezultatulIris impresionant, super, nu? Sa speram ca si muncitorii vor face treaba impresionanta, se face combinatia dintr-o manusa speciala. Ii carpesc cu ea de nu se vad daca dau rasoleala!
Deocamdata sunt multumita cum au iesit baile, maine le chituieste si cand pun si mobila fac poze si va cer parerea!

Pe mine ma doare in fata jos, nu in vagin ci la exterior, muschii (daca avem asa ceva acolo ) exteriori cum ar veni, mai ales cand ma scol in picioare, si inghinal ma tine. Noada nu mai zic, daca stau prea mult pe ea, aoilica!

Am fost si eu la Ikea si am luat cateva obiecte pt camera Alesiei, plapumioara n-am vazut-o.

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Roxana,sa le folositi cu placere! asteptam poze cu nerabdare .Ai fost la Loris Land,nu? Imi poti spune si mie te rog ce lenjerie ati cumparat (Picci cumva, http://www.picci.it/picci.htm sau http://www.picci.it/dilibest.htm ) si cam cat ajunge un set?
BB,bravo! cum te mai simti? Ai primit multe cadouri?
Sheri, bafta!Unde stati in Bucuresti? ati renovat-o acum? combinatia ta are cumva un aspect "patinat"? si noi suntem spre finish, am ales combinatii bicolore in toate camerele: o nuanta pe doi pereti, pe ceilalti doi o alta nuanta ale aceleasi culori!
Mai punem parchetul si putem "planta mobila". Sebastian va fi in extaz, vom putea merge si noi saptamanal la tara, ca pana acum aveau doar la parter o camera gata, unde mai merge cu mamaia.Este in extaz cand merge la tara, plange-jeleste cand plecam de acolo

Va pupam si va dorim o seara placuta!

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, da am primit cadouri, dar culmea ca anul asta nu mi-am dorit nik special, simteam ca am tot ce mi-as fi putut dori: o casnicie fericita, un sotz minunat,o situatiae materiala destul de buna , un bebe in burtica si toatre astea la o varsta de invidiat: 24 de ani!!
eu am simt bine, cam uriasa dar bine!! incep si eu sa numar AMR-ul : 10 sapt!! mi-as dori macar 7 sa mai treaca cu bine. contractii simt ca am din cand in cand, cand simt cum se "strange" uterul dar isi revine repoede inapoi, deci e Ok.
roxana, felicitari pt achizitie!! vreau sa vad si eu pozeeee

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Ma bucur BB! Sa dea Domnul sa te simti asa implinita in fiecare an! Cu lichidul nu ai mai avut probleme,nu? Oricum, se reface, trebuie sa te hidratez f. bine

Nici eu nu cred ca voi trece de 38 saptamani, ma ales ca si prima nastere s-a declansat si a decurs absolut natural la 37 si cateva zile. Cred ca ar trece foooarte greu saptamanile dupa cele 37- in sensul ca vom fi tot timpul in 'stand-by', si nu stim ce se poate intampla de la o ora la alta , nu vom mai avea rabdare pana la intalnirea cu bble (oare cum arata, cu cine seamana...)

lista necesar bb

Mergi la inceput

cami, nu am mai avut probeleme cu lichisul, oricum este o scurgere asa mai apoasa, dar albicioasa. de hidratat acuma noroc cu caldurile astea ca reusesc sa beau cate 2 -3 l/zi, ca altfel....
tu cum te simti???
acuma am cealalta pb, nodulii de subrat, care vad ca s-au inmultit de la o zi la alta si au aparut in ambele parti (si stanga si dreapta).

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna fetelor!BB dar te-a vazut vreun medic?am auzit ca de multe ori pot sa apara in timpul sarcinii si dispar apoi.
aseara iar m-a durut burtaca la ciclu,am avut o petrecere si nici nu am stat decat jumatate de ora ca mi-a fost tare frica.ma gandesc cu groaza,ca vad ca durerile astea incep aproape zilnic,si deja ma apasa jos tot mai rau,sper sa mai stea bebeii vreo luna in burta.pe voi va doare burta cand va intoarceti in pat de pe o parte pe alta?

30+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

irina, mai am si eu momente in care am doare burtica ca la ciclu.
la dr nu am fost inca, pt ca de abia vineri i-am descoperit. marti merg la dr meu gineco dupa medical si atunci ii voi spune lui. eu am noduli la san, care de cand sunt gravi nu ii mai simt si am bucurasem asa de tare.,.....dar uite ca am dat de altii...

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Salutare fetele !

Cam putina activitate pe aici....

bb_yasmi ma bucur foarte tare ca te simti asa implinita.
te inteleg perfect pentru ca si pentru mine e la fel :))

sotul meu a comandat un cadou pt ziua mea de pe internet si a ajuns ieri, cu o luna mai devreme. alta data nu as fi rezistat si l-as fi batut la cap sa mi-l dea mai devreme.
acum simt ca nu-mi mai doresc nimic decat sa fie bebe bine si de-abia astept sa vina miercuri sa merg la eco. a trecut o luna

cat despre noduli, nu te ingrijora - o prietena a avut in ultima luna de sarcina, si-a facut n controale si toti doctorii i-au spus ca se vor retrage dupa alaptare. si asa a fost.
dar e important sa nu folosesti deo antiperspirant pentru ca predispune la formarea nodulilor.

cami ce bine ca aveti o casa la tara, e extraordinar pentru copii...
in ce zona e?

Anka 23+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anka.san

Salutare fetele !

dar e important sa nu folosesti deo antiperspirant pentru ca predispune la formarea nodulilor.

Anka 23+

anka, atunci ce sa folosesc?? ca nu pot fara sa am dau cu ceva....

bubulina noastra

Mergi la inceput

BB,cel mai bine sa te vada doctorul! oricum, eu cred ca este o infectie ceva de apar de pe o zi pe alta- ossibil de la glandele sudoripare. Eu sunt patita cu mama, i-au aparut noduli (la ea pe sani) brusc- a fost operata de doua ori in decurs de o luna-doua, dupa fiecare operatie la cateva zile cresteau la loc.La ea a fost toxoplasmoza, rezultatele au venit dupa ce deja fusese operata asa in graba (inainte de operatii si-a facut o tona de analize, dar rezultatele de la cele pt. unele infectii ies mai greu, dupa 2-3 saptamani- chirurgul nostru s-a grabit, asa ca a fost operata absolut degeaba ). O ecografie va poate lamuri mai mult, poate faci si eco pt. Yasmine si le imbini pe amandoua
Ai grija cu antiperspirantul (ma repet,dar cunosc cateva cazuri recente), sa porti numai si numai imbtacaminte din bumbac. Eu am transpirat astazi incontinuu, desi afara este rece in casa este o atmosfera naspa..am dat drumul la AC, cred ca peretii astia de la bloc sunt "imbibati" cu caldura de la canicula-le mai trebuie ceva timp sa revina la normal..

lista necesar bb

Mergi la inceput