Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
ellis sa sti ca si in TM dau la puiuti lapte praf, il aduc la alaptat,. dar de multe ori satul... ideea e tu sa te mulgi.. ca sa nu pierzi laptele si acolo sa-i pui sanul in gura chiar daca doarme si e satul!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
dany2007 spune:
pussi - multumim la fel!!
noi acum avem chef de plimbare (desi afara ploua tare),vreau sa ma plimb prin Ikea si sotul meu nici nu vrea sa auda ...dar il convin eu ...vrea bebe si pt el tb sa il urmesc din loc.
Am vazut o pilota din fulgi de gasca super misto si o vreauuuu.
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
dany2007 spune:
am plecat la Ikea ....la la la la la sper sa ma tina picioarele pt traseul pe care mi l-am propus...va pupacesc.
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
dany26 spune:
pussi imi pare rau ca la voi inca nu e racoare...dar vine ea....sper sa nu mai avem 38 de grade anul asta....ajunge!
ellis f bine ca gandesti asa...si eu sunt cam calma si "moale"...dar in spital sper sa fiu la fel de tare cum zici tu....
dany 2007 si eu tare greu imi conving sotzul sa iasa pe vremea asta...si am asa un chef...dar poate iesim vcand se opreste ploaia la o plimbarica....
27+ ANDREI
creem spune:
Neata si de la noi...da...vad ca putina activitate in weekend!
Noi aseara am fost la un gratar la prieteni cu curte, a fost super ca am papat o gramada!
Roxana...ce super ca ia luat patutul si accesoriile pentru el. Sa il stapaniti sanatosi si bebe sa aiba parte cat mai mutl timp de el. Pare cam scumputz totusi, astea sunt preturile, ca eu inca nu m-am apucat de colindat prin magazine?
Dany 26 multumim pentru detalii despre prietena ta. Sunt sigura ca va fi bine.
In legatura cu adusul copiilor la alaptat, eu sper sa stau la o rezerva cu bb langa mine tot timpul, sa o am eu sub ochi. Dar...om trai si om vedea, ca mai e pana atunci!
DAny 2007 plimbare placuta! Sa nu te obosesti prea mult!
Ellis, tu vrei bataita de vorbesti asa? Pai 9 cu 5 si 10 cu 5 e tensiune bunicica, putin mica, depinde cum o ai de obicei. Ce-i drept cu caldura e cam rau, si la noi e cald, dar speram sa se mai racoreasca zilele astea. Odihneste-te ziua cat mai mult daca noaptea nu se poate!
28+
gill spune:
Salutari si de la noi!!!!
...da.....ce liniste pe aici......
Am schimbat si noi azi semnatura!!!!........DOAMNE AJUTA....INAINTE.....!!!!!
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 9 saptamani....
g24hit spune:
o zi buna si de la noi.
acum aici e mai placut pt ca tocmai a trecut o ploicica. se mai poate respira acum.
si noi am schimbat semnatura. DOAMNE AJUTA!
ENI 27+ IULIA
creem spune:
E o duminica linistita, dupa cum observ. Sper ca sunteti toate bine!
Azi merg sa ma intalnesc cu o prietena gravidutza si ea.
Pupici pe burtici si o duminica plcauta la toate!
bb_yasmi spune:
hello
ce fac fetele?? pe la iarba verde??? e cineva pe aci???
noi ieri am avut o zi super, numai ne-am plimbat, am fost al o manastire la 100 de km de casa, apoi la plimbari, si am luat masa pe traseu. a fost obositor dar placut iar bebelina a fost fff cuminte in burtica....pana a ajuns acasa...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra