Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 7
Victo spune:
la Cluj ploua de la ora 3 aproape nonstop..dar e bine..e racoareeeeeeee...
azi am mancat niste crap...yum..mi-a fost frica sa pun usturoi..am pus asa..jumatate de lingurita de zeama.
acum ma umflu de pepene si cred ca e cam gata meniul pe ziua de azi.
cu somnul tot prost stau. desi nu am avut arsuri asa rele- au fost,dar nu au durat mult...nu reusesc sa mai dorm, nu-s de ce,...
oooooo..Sheri, stai bine..eu ce sa zic ca SPER sa incepem amenajarile la 15 sept...ca asa-i omu' meu, ardelean moale de ma enerveaza cateodata de numa...stau cu apart cumparat din febr si la ora actuala nu am mai nimic facut...ca la nebuni!
29+ piticul Stefanut
RGE spune:
VICTO trimite si in Bucuresti ca aici e crima....
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
alooooooooooo..... nu e nimeni pe aici??? unde sunteti fetelor?? ceva ?? ????
noi am fost in parc,am facut cateva ...am papat floricele,inghetata si ne-am delectat cu o sticla de (nu bem de obicei sucuri acidulate)acum trecem la ca sa putem face linistiti.Ca suntem tare pentru o
Va pupacim si va dorim usor!!
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
RGE spune:
..ma dor rau talpile si mijlocul...
AMR 9 saptamani!!
dany2007 spune:
Neata burticoaselor !! cam puturoase in ultimul timp .. pe unde ati disparut????
Dana 24+ Luca-Rares
RGE spune:
'NEATZA..eu sunt pe aici ma vaiet de picioare..e din ce in ce mai greu
AMR 9 saptamani!!
dany26 spune:
Neatza fetelor...ne-am trezit mai devreme...dar dureaza pana imi "alung" sotzul de la calculator de la jocuri
Ce super e afara...racoare in sfarsiiiitttt!!!!!!!!!!!
In legatura cu prietena mea care a nascu prin cezarina......am vazut-o ieri, nu am bombardat-o cu pre multe intrebari..inca...dar in primul rand :
-ii era f f foame si ei si celorlatle cu cez. deoarece nu au voie sa mannce nimic decat ceai si supa chioara cam 2 zile...,era plida...si a zis ca e un pic mai nasol decat se astepta...
- apoi....imi pare rau sa va zic ...dar asistentele de la CFR 2 sunt super nasoale....nici nu stia cand ii aduce bebica....abia o vazuse de 2 ori in 2 zile....si cand au adus-o nu prea sugea ca era mancata deja...
- nasterea a costat-o asa: 6 mil la dr, 2 mil anestezist, 2 mil asistenta personala a dr-ului
Cam pe sapt viit la sfarsit va mai zic mai multe detalii...ca nu am stresat-o prea mult...
AA...si pt prima oara ca am vazut si eu diferenta...adica 2 tipe ce nascusera normal si care mergeu normal...aratau super ok...
26+ ANDREI
dany2007 spune:
RGE - eu vineri seara dupa ce am facut baita cu apa mai calda decat de obicei,am crezut ca mor de incheieturi . Ma dureau ingrozitor picioarele dar mai ales,nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta ...vai de mine ce am patit ...ma intorcea sotul. Si cand ma gandesc cat mai este pana in decembrie....
Dana 24+ Luca-Rares
ellis spune:
Buna dimineata! De fapt nu e buna deloc, ca ieri ne-a fost ingrozitor de cald, azi-noapte n-am dormit aproape deloc tot din acelasi motiv, sunt cheauna; plus ca aseara aveam tensiunea cand 9/5, cand 10/5, iar 9/5 si tot asa...cred ca dau coltul...
IULI, n-ai burtica mare, e frumusica, are loc sa mai creasca!
DANY, ma revolta chestia cu neadusul bebeilor la alaptat...sper sa nu mi se intample sa-i dea fetei mele lapte praf, glucoza sau ce or mai da ele ca fac un scandal in spital de ma vedeti la stiri; eu sunt o persoana fffffffff calma de felul meu, dar nesimtirea din spitale ma intriga, nu stau ele sa se chinuie pe urma cu copiii nostri...sa nu am parte de tampite, ca pt puiul meu eu fac mai rau ca ele.
Ellis26+
pussi spune:
buna dimineata burtici si locatari de burtici!
Ne-am trezit si noi si ne este si foame si lene.... asa ca o mai lalaim pana la micul de dejun......
Rge sa stapaniti fericiti patutul! Sa aveti somnicuri usoare in el si si vise placute si linistite, fara dureri de burtica si cu pofta de papat laptic de la mami! si pe mine ma dor talpile .. mai ales dimineata!
M-am trezit infundata la nas si cu dureri de spate... cred ca de la AC!
dany26 aici nu-i nici racoare.. e asa incarcata atmosferaBate un vant cald de Sahara... cu tot cu nisip!
dany2007 felicitari pt. cele 24 de sapt! iti doresc inca 16 fara probleme! Eu mai vreau doar 10 sa[t. pline si fara contractii si fete peste 2 kg... dupa pot sa nasc
va pupacim
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele