Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
uite BB, si Anka stie de antiperspirant; blocheaza acolo toxinele si se produc aceste inflamatii. Te dor?
Bb,macar cand stai acasa sa nu folosesti nimic, decat apa cu sapun..macar o perioada sa vezi daca sunt ameliorari
Anka,este la vreo 40 si ceva km de Bucuresti, dar ajungem repede pt. ca accesul se face pe autostrada Buc-Pitesti, suntem destul de aproape de autostrada (adica asa ). Casa este nou-construita de socrii mei (el lucreaza in constructii), este destul de mare si va avea tot ce-i trebuie. Avem si noi "camere rezervate" . In primavara se vor face amenajarile la curte- in plan sunt trecute multe-multe flori si mult gazon, un spatiu nde joaca generos pt. copii .In fiecare weekend vom fi acolo
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
bb_yasmi spune:
DA CAMI,stiu si eu ca nu sunt bune antiperspirantele, dar eu transpir foarte tare (mai ales in perioada asta) si chiar nu pot fara. oare e mai bine daca folosesc spray?? da, dor nodulii ceea ce ma linisteste, stiu ca daca dor e "de bine".
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
cami, super ca veti avea un loc de "recreere"!!!
bubulina noastra
anka.san spune:
cami, suna foooaaarte frumos. sa ne trimiti si noua poze cand e gata.
bb, exista si deodorante care nu blocheaza transpiratia, doar elimina mirosul neplacut. e natural sa transpiri pentru ca se elimina toxinele.
te ajuta si hainele lejere din fibre naturale (in, bumbac...)
Anka 23+
ancadragoman spune:
Buna fetele...acum ne-am dats i noi jos din pat ca am lenevit toata ziua...nu am chef de nimic,ca sa nu mai spun ca azi-nopate am avut niste contractii nedureroase de toata frumusetea iar spre dim parca ma luase si durerea de burta.
Voi cu ce va mai laudati?
anca 29+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
anka, da-mi un exemplu te rog!!!
oare spray-ul o fi ami bun decat deo solid???
bubulina noastra
anka.san spune:
BB , ce frumoase poze.... m-ai dat gata cu nuferii, imi plac foarte mult. si chiar ai o burticutza mare.... iti sta tare bine
cred ca sotul tau e foarte mandru de fetele lui
mie mi se pare ca si a mea e mare si sunt in 23 saptamani.... imi dau seama ca mai e loc.... si inca muuult...
Anka 23+
bb_yasmi spune:
anka, multumim de complimente, dar deja ma simt asa de....."barosana".... oare cat o sa ma mai fac pana la sfarsit???
tu nu pui niste poze sa iti vedem burtica??? tu n-ai aflat ce "surpriza" ai in burtica???
bubulina noastra
anacami spune:
BB, eu mi-am luat un deodorant de la Forever Living- il folosesc nu prea des-tocmai ca lasa transpiratia sa curga (desi nu miroase), iar la serviciu nu ma simt totusi prea bine sa fiu uda . Tu esti acum in concediu? daca da, chiar poti sa nu folosesti mai nimic, eventual iti iei servetele umede pt. improspatare. Cel de la Forever nu contine nici aluminiu (care este continut de majoritatea antiperspirantelor), considerat agent cu potential cancerigen.
Anca,sunt bine-parca si picioarele mi le simt mai usoare-acum dupa ploaia asta . Fug de copil, sta mai mult cu tati (s-au batut toata ziua cu pernele, s-au alergat,..), ca ma loveste la burtica-cica se joaca si sare pe burta mea ca in piscina (i-am zis ca nu are voie, ma pandeste parca si cand sunt neatenta plonjeaza )
lista necesar bb
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by anacami
Anca,sunt bine-parca si picioarele mi le simt mai usoare-acum dupa ploaia asta . Fug de copil, sta mai mult cu tati, ca ma loveste la burtica-cica se joaca si sare pe burta mea ca in piscina (i-am zis ca nu are voie, ma pandeste parca si cand sunt neatenta plonjeaza )
lista necesar bb
de dragut e!!!!
bubulina noastra