Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 11
anacami spune:
da BB, nu stiu daca sa rad sau sa plang ; chiar ma loveste rau si i se pare ca a facut cine stie ce act de vitejie..
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
bb_yasmi spune:
cami, e copil doar, ii place sa se joace!! ai mare girja!! trimite-l sa "plonejeze" pe burta lu' tati....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
anka.san spune:
BB cauta prin magazine s-ar putea sa fie mai multe firme. Important sa scrie deodorant (nu anti-perspirant)si sa nu contina aluminiu.
Unul bun e de la Forever cu aloe vera care omoara bacteriile si costa in jur de 20 lei. O prietena foloseste deo de la lush (cred ca din farmacii se cumpara).
Eu am permanent la mine servetele umede pentru bebelusi - ma ajuta in duverse situatii..
Anka 23+
bb_yasmi spune:
anka multumesc pt sfaturi.
si acuma inca o intrebare: pt raceala ce pot lua?? vitamina C cu propolis e buna?
bubulina noastra
anka.san spune:
Surpriza din burtca mea sper sa se dezvaluie miercuri cand merg la eco.... si pana atunci ca sa-mi mai treaca nerabdarea bantui pe net pentru cumparaturi pt bb.
ce ziceti fetelor de caruciorul asta?
http://www.magazinul-copiilor.ro/?p=productsMore&iProduct=373&sName=Carucior-Wampol-Explorer-Tour-3-Full
sau asta?
http://www.magazinul-copiilor.ro/?p=productsMore&iProduct=389&sName=Carucior-Wampol-Roadster-Full-ALU-Portocaliu--Verde-
ma cam enerveaza ca nu trec greutatea exacta
Anka 23+
bb_yasmi spune:
anka, tot primul mi se pare si mie mai dragut!!
eu va lsa un pic ma pun in pat, ca ma ustura gatul, "curg mucii", si ma dor ochii....ne auzim ami tarziu!!!!
bubulina noastra
ancadragoman spune:
MAi fetelor pe mine ma cam ustura sanii...mai are cineva asa ceva?
anca 29+
Maria
poze
anacami spune:
Anka,par foarte rezistente! au si design mai modern!
BB,pentru gatul meu a facut minuni Homeogene- este naturist. In rest, vitamine,citrice, odihna,somnic si multa rabdare! aaa,daca te ustura gatul, incearca sa vorbesti cat mai putin (la mine merge )
Va pup,mai vorbim (tati il alearga pe Sebi prin casa cu masina de tuns-la inceput a cerut el, dupa doua "brazde" s-a razgandit-acum nu mai este cale de intoarcere, ca este tare slutit...)
lista necesar bb
anacami spune:
Anca, si la mine se mai intampla; cred ca se pregatesc de alaptare,se mai maresc.Da-te cu o crema- speciala de gravide sau hidratanta oarecare- eu ma simt mult mai bine dupa...
lista necesar bb