Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 12
anacami spune:
Anca,ti-am raspuns mai sus; merge forumul cam nasol, mai da erori (ai impresia ca nu ti-a aparut mesajul...)
Nicio problema, si eu am sters unul "dublura" putin mai devreme
P.S. acum l-a lasat din nou sa il tunda- i-am promis ca ii luam o locomotiva jucarie...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
gill spune:
Ce liniste pe aici????.......
Ati vazut ca la mamici de sept-oct au nascut deja 11 mamici,,,,,,,,,si altele sunt deja la spital in asteptarea marelui eveniment???........
Ce emotionant!!!!..........mi se face pielea gaina!!!!!!
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 9 saptamani....
catus76_ro spune:
Salut burtici si bebici!!!
In sfarsit s-a mai racorit pe afara!
Fetelor eu am niste arsuri groaznice pe gat....sa fie de la painea prajita mancata de dim sau de la parul lui bebe care creste?????
In rest transpir si eu de zor, si noaptea curg apele pe mine cu toate ca dorm mai mult dezbracata...dar incerc sa compensez prin lichidele baute
Bebe misca in fiecare zi si inca mai caut un nume pt el pe langa Petru, Petrisor sau Petrut pe care l-a ales sotul!!!!
Multi pupici 23 sapt +3 zile, mami de
ancadragoman spune:
Gill am vazut ,asta inseamna ca urmam noi f curand...uimitor este ca doar una a ajuns la 39 de saptamani,restul f devreme.
Catus si eui transpir fffff rau
anca 29+
Maria
poze
catus76_ro spune:
Iata si caruciorul pe care l-am cumparat noi!!!!
http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=Art.%20842007
bb_yasmi spune:
catus, eu stiu ca painea prajita este buna pt arsuri , nu ca ar provoca arsuri.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
ati observat ca din cele 11 mamici de sept-oct, doar 2 au nascut natural?? restul prin cezariana....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
anacami spune:
Catus, si eu stiam ca painea prajita este buna pt. arsuri si greturi. Sa folositi cu placere caruciorul, cele de la CAM sunt frumoase si rezistente. Si RGE spunea ca tot la astea s-a hotarat..nu-i asa Roxana?
Da,au inceput sa nasca. Sunt insa ramase ne-nascute si multe fete care se apropie vertiginos de 40 saptamani; nu este nicio problema daca se nasc la 37-38, este normal-sunt deja maturi.40 este media, dar nu o regula. In plus, depinde de ovulatia fiecaruia fata de UM, la mine sunt aproape "precisa" ca ovulatia-conceptia a fost mai repede de cele 14 zile standard (fata de care se calculeaza si cele 40 apt.)-asa stiu (avand in vedere ca urma postul Sf. Petru si Pavel parca era-fara sex..), asa reiese si dupa ecograf (este mai mare cu o saptamana fata de varsta data de UM inca din primele saptamanai de sarcina, deci nu este avansul dat de o dezvoltare mai rapida care s-ar fi produs ulterior).
Din pacate, am vazut ca sunt si probleme, au prins o perioada nasola- calduri care provoaca diverse probleme, aglomeratie in spitale si doctori in concediu.Sper ca la noi sa se mai "linisteasca apele"! Doctorul meu are luna viitoare concediu (pana spre sfarsit), deci tocmai bine incep octombrie fara emotii...De la sf. lui octombrie voi avea si eu bagajul de spital gata...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb