Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Stai sa-mi spal labutele si vin si eu la masa, mai pune doua tacamuri ca mananc ca haplea.
Eu ampus 9 kg in cap, pb ca daca n-ar fi fost atat de caldm, as fi luat mai mult.
Ce sa va spun despre mine, fruntasa in intrecereea patritica Bidineaua buclucasa sau cine pune mai repede faianta si rostul ca dunga la pantaloni. Io nu pui mana, dau cu bunghiul doar. E un praf in casa, sudorile pe muncitori curg ca Niagara, mustele te zapacesc de creieri, pt o nevoie urmaresti cand se elibereaza si fuguta, ca altfel ...., si tot eu ma vait si ma dor toate cele!
Pussic, daca te doare spatrele inseamna cxa se latesc oasele, fac poc-poc ca floricelele de porumb!

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

OOOO....dar esti in topul harniciei!!!!........felicitari pt atata energie si atat de mult curaj!!!!

quote:
Originally posted by Sheritra

Stai sa-mi spal labutele si vin si eu la masa, mai pune doua tacamuri ca mananc ca haplea.
Eu ampus 9 kg in cap, pb ca daca n-ar fi fost atat de caldm, as fi luat mai mult.
Ce sa va spun despre mine, fruntasa in intrecereea patritica Bidineaua buclucasa sau cine pune mai repede faianta si rostul ca dunga la pantaloni. Io nu pui mana, dau cu bunghiul doar. E un praf in casa, sudorile pe muncitori curg ca Niagara, mustele te zapacesc de creieri, pt o nevoie urmaresti cand se elibereaza si fuguta, ca altfel ...., si tot eu ma vait si ma dor toate cele!
Pussic, daca te doare spatrele inseamna cxa se latesc oasele, fac poc-poc ca floricelele de porumb!

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri crezi ca termini pana nasti?

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

aoilica nu mai cobi, DF!
Si muncitorii astia se uita cas la mine, cred ca nici ei n-au chef sa ma auda urland si zbierand: sunt in travaliuuuuuuuuuu!
Unu a venit cu nevasta, cica daca am nevoie mi-o lasa si dupa aceea pana termin, dar n-a specificat nevoia si nici ce sa termin!
La unghiile ei pline de moloz, mai bine se ocupa sotu de nevoi !
Macar wc-ul sa mi-l monteze, ca n-am unde, intelegeti voi, nici tufisuri n-am, nici copaci, nici boscheti....sa folosesc olita Alesiei?

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput

Sheri nu cobesc dar in ritmul in care se misca treburile si cate ghinioane ai avut....

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Ancuto, eu zic mersi ca i-am gasit si-acu, creste inima in mine cand aud lovituri de ciocan si bormasini infioratoare!
E cea mai dulce muzica!
Las ca-i bine cu multa lume in casa, mai am cu cine o lasa cand vreau sa trag un somnic, ii arat cum da nenea cu trafaletu, cum se impusca o gaura, ehe!

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Salutare fetelor,

Astazi la mine a fost si va mai fi zi de leneveala,
si eu care credeam ca am singurul sot care nu se pricepe la intinsul rufelor.

Cu caldura stau inca bine, stand la curte ies si stau ca pisoii sub vita de vie, mai stropesc cimentul cu furtunul si imi este bine.

Bebe al meu este astazi foarte activ, ma loveste in ficat de ma omoara...si astazi IMPLINIM 24 DE SAPTAMANI

Dana 24+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA ZIUA FETELOR!! NE-AM LUAT PATUTZ!!!..acum ne bagam la haleala ca nu mai pot de foame..lesinnn...si eu si George!!..sunt atat de fericita i-am luat grasutzului meu iubit patutz.de abia astept sa-l montam ..nu e ceva extraordinar dar e al nostru..l-am luat de la magazinul acela dupa Decebal...intr-un final si eu si sotul ne-am hotarat asupra aceluiasi patut ca pana acum nu ne-am inteles deloc..daca ma uitam la patut cu ursuleti zicea ca e de fetita..asa ca i-am luat lenjeria cu ursulezti...luni o s aincerc sa fac niste poze ca acum suntem rupti si sunt atat de entuziasmata ca imi vine mereu sa plang..sunt foarte emotionata..cred ca o sa ma pun pe plans cand o sa-l vad lanaga patul nostru montat..va pup pe toate

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Rox sa il stapaniti cu placere.
Vrem pozeeeeeeee

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..multumesc din suflet Ancutz...inca nu l-am montat..am papat si am facut nani...in seara asta sau maine il montam si va trimit poze....patutzul este Pali daca va ajuta cu ceva...culoarea mobilei pe care o avem in dormitor..deci un maron-visina putreda ..saltea cu arcuri o fata mai moale, una mai tare si lenjerie cu perne laterale pt protectie..pret 23 mil...ni s-a parut rezonabil fata de altele..oricum mai avem multe de cumparat..la carut ne-am decis asupra celor de la Cami...pe albastru deschis cu crem...

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput