Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 5
creem spune:
Irina, cred ca e normal sa se intinda pielea...si inca o sa se tot intinda. Am vazut la dr. o gravida inainte de nastere aproape si avea pielea intinsa intinsa de ziceai ca o sa ii plezneasca..si chiar zicea ca o mananca de nu mai poate, ca toata lumea ii zicea ca se mangaie pe burtica, dar ea se scarpina de fapt
Am vazut la mamici de septembrie octombrie ca pana acum s-a nascuut cu cezariana, ieri a fost prima naturala, si n-a depasit nici una 38 de saptamani
creem spune:
S-a terminat programul de spalat si sotu a plecat la o baie Acu trebuie sa ma chinui sa le intind eu
irina_stef spune:
pussi la mine sigur e poponeata lor ca stiu dupa cum sunt ei asezati.creem,pai asa ma mananca cate-odata de zici ca am raiesi e intinsa tare pielea,de se vad si venele foarte accentuate.in schimb sanii mie nu mi s-au marit si asta ma ingrijoreaza,sunt aproape la fel ca inainte,au crescut atunci in prima faza,de am trecut la un nr mai mare si de atunci asa au ramas.nici tari nu sunt.doar sfarcurile si mameloanele s-au mai marit si s-au facut urate,negre,bine nu chiar negre dar inchise la culoare si au asa ca niste alunite mici mici pe ele.
29+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
creem spune:
Exact asa e si la mine cu sanii, Irina. Au crescut la inceut si mameloanele s-au marit si s-au maronit. Dupa aceea nimic, nici colostru nu mai curge decat rar si putin de tot,sunt moi, nu sunt tari deloc, dar nu cred ca ca trebuie sa ne ingrijoram.
In schimb ma mananca si mi-au aparut vergeturi pe ei mai ales in in partea de sub san, care cade pe burtoi
iuli-ana spune:
Fetelor,am pus si eu primele poze cu burtica...Pe adresa comuna...Ma rog,nu se vad f bine(zic eu)...Nu radeti...
Ana, 22+
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!Eu mor de cald.Curge apa pe mine...Si dus nu pot sa fac ca au luat astia apa si nu curge numai fff incet.Deci nu pot sa fac nimic prin casa.Cred ca o sa strang hainutele de pe aici.Si o sa sterg putin praful.Ma duc sa pap ca mi-am fiert niste outze.Dar,morrr de caaaaaaaalllllllllldddd!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
pussi spune:
iuli-ana frumoasa burtica, dar nu-i mare deloc, nici nu se vede ca esti si am impresia ca esti si inalta!
Poate il conving pe tati sa ne faca si noua poze...
eu incerc un nani...
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
gill spune:
Salutare si de la noi........cam tarziu ca pana acum ne-am uitat la desene animate!!!.....hihihi.....
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
ancadragoman spune:
Gata am terminat mancarea ,sotul a "intins" hainele pe sarma si acum lenevim...va invit la masa
anca 29+
Maria
poze