Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 24
bb_yasmi spune:
erika, eu nu sunt nici pro nici contra ecografiilor multe, oricum sincver nu cred ca afecteaza fatul. dar decat sa stai stresata ca ceva nu e in regula si sa stresezi si bebelu mai bine faci un eco vezi ca totul e bine si stai linistita.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
loub_erika spune:
fetelor am si eu o intrebare..,stie careva daca afecteaza cu ceva mirosul de la vopseaua in ulei,vreau sa pictez ceva...,un tablou frumos,ca ma relaxeaza cand pictez si nu stiu daca e bine...,voi ce credeti?! sau ar fi indicat sa ma car cu tot bagajul afara in aer liber..?!
28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Sheritra spune:
Laura, nu mai scarpina atata cornitele sefei, sa-i fie rusine, dai telefon si anunti ca nu te mai lasa doctorul la munca, si gata!
Am o prietena de rusine venea la munca cu sarcina cu probleme, a pierdut saracuta sarcina, si nu i-a spus nimeni merci ca ai venit la birou sa-si termine treaba cu riscul sanatatii, ba din contra, ca daca n-a avut grija de ea, aveau sa aibe ele? Ele vorbesc in continuare de copii lor, iar prietena mea se chinuie saracuta de doi ani sa mai ramana si nu reuseste!
La patut cu tine, doctorii sunt draguti si-ti vor da concedii medicale, te mai invata si ei cum sa faci.
Shery 30+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
Laura10 spune:
in saptaman 13-19 august am fost in concediu de odihna si mai am 10 zile concediu de odihna si vreau sa mi-l iau si pe ala. numai ca mai trebuie sa vin 2 saptamani la servici caci colega mea pleaca si ea in concediu si nu mai are nimani cine sa faca treaba, asta se va intampla in perioada 24 septembrie - 7 octombrie. si ma gandeam sa fac asa: saptamana asta mai vin la serv apoi imi iau medical 2 saptamani (3 - 16 septembrie) sau 3- 23 septembrie, apoi vin 2 sapt la serv si apoi imi iau 2 sapt concediu de odihna, adika 8 - 21 octombrie si intru in prenatal din 22 octombrie si in felul asta imi iau si concediul de odihna si tot.
Ce parere aveti, e ok? nu vrea sa-mi iau prea multe medicale si daca tot mai am concediu de odihna e pacat sa nu mi-l iau.
24+
Laura
pussi spune:
bb din piata.. incearca in 700!
laura eu cand am aflat ca-s cu si dr. mi-a zis clar ca voi stat cam toata sarcina la pat, m-am dus cu adeverinta si cu medicalul la servici si i-am anuntat ca numai vin.. direct fara ocolisuri! Atunci s-a cam bosumflat lemea pe acolo, dar le-a trecut! Acum ma suna sa vada cum ma simt! Si ma ma mai duc la ei in vizita de cafea! Asa ca nu trebuie sa te speri!
erika eu am 21 de ecografi pana acum si nimeni n-a zis ca fac rau!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
bb_yasmi spune:
Laura, eu zic sa nu te intereseze de nimik infara de bebele tau. si ce daca nu au cu cine sa te inlocuiasca, daca Doamne Fereste s-ar intampla ceva pe bebe al tau cu cine l-ar inlocui???? eu in locul tau mi-as lua co din 3 sept pana in 17 sept apoi CM din 17 sept pana in 30 sept apoi de la 1 oct ai trece in prenatal. stii si eu la inceput imi era rusine sa imi iau medical, ma gandeam ce vor spune, ce vor crede despre mine.....si imi pare bine ca mi-am luat, inceputul a fost mai greu..., dar macar acuma stau aks, ma gandesc la bebe, am grija de mine, ma rasfat cat mai pot...ca dupa ce vine bebe...
dar tu stii cel mai bine cum e mai bine pt tine si copilasul tau!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
pussi spune:
quote:
Originally posted by Laura10
in saptaman 13-19 august am fost in concediu de odihna si mai am 10 zile concediu de odihna si vreau sa mi-l iau si pe ala. numai ca mai trebuie sa vin 2 saptamani la servici caci colega mea pleaca si ea in concediu si nu mai are nimani cine sa faca treaba, asta se va intampla in perioada 24 septembrie - 7 octombrie. si ma gandeam sa fac asa: saptamana asta mai vin la serv apoi imi iau medical 2 saptamani (3 - 16 septembrie) sau 3- 23 septembrie, apoi vin 2 sapt la serv si apoi imi iau 2 sapt concediu de odihna, adika 8 - 21 octombrie si intru in prenatal din 22 octombrie si in felul asta imi iau si concediul de odihna si tot.
Ce parere aveti, e ok? nu vrea sa-mi iau prea multe medicale si daca tot mai am concediu de odihna e pacat sa nu mi-l iau.
24+
Laura
eu nu sunt de acord! O suni azi pe doctorita gineco. sa-ti dea medical de maine!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
loub_erika spune:
pussi da chiar ca ai batut recordul,ai dreptate si tu...,pe mine pana acum ma ferit Dumnezeu de surprize ne-placute...,sper sa fie asa pana la sfarsit...,in plus am si asa un sentiment de liniste,ca parca o simt ca e bine,ca totul merge bine,misca...,reactioneaza la vocea mea,nu ma simt rau,nu am dureri...poate asta ma face sa nici nu apelez prea des la ecografe...,asa va doresc la toate ...,multa sanatate si niste bebelusi luptatori si sanatosi si grasunei
28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Roxxy80 spune:
Ce fac, burticile mel dragi? Ma mai tineti minte? Nu am mai intrat de o saptamana pentru ca am avut niste rude din strainatate in vizita. Va spun sincer ca nu-mi mai plac vizitele. In ultimele luni mi-am crea niste tabieturi (imi place sa dorm dupa-amiaza, sa stau pe DC, sa lenevesc cat mai mult). Cand ai musafiri, adio tabieturi.
Azi-dimineata am fost la eco (normala, 2 D). Puiul meu are 900 de grame. Dr mi-a spus ca e f bine pt 26 de saptamani. Voi ce parere aveti? In rest, totul e super bine. Statea in cap .
Azi-noapte m-a durut foarte rau spatele. De fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta, ma doare in parti si-l simt si pe el cum isi schimba pozitia (manca-l-ar mama pe el de pui mic). Am inceput sa simt nevoia sa dorm mai mult.
Laura, crede-ma ca eu am o sefa super, super nasoala. Mai ceva decat aia din "Diavolul se imbraca d ela Prada". Nu am anuntat-o inainte sa intr in medical, ci in ziua respectiva i-am trimis un email prin care ii expuneam situatia mea (inflorita bineinteles)si ii spuneam ca nu voi mai veni la serv pana voi nastea pt ca sarcina mea este f importanta si ca nu doresc sa o pun cu absolut nimic in pericol. Inainte de a-mi lua medicalul, am lasat totul super in ordine si nu am spus la nimeni ce intentionez. Vreau sa-ti spun ca nu mi-a raspuns deloc la email si nici macar un tel nu am primit de la serv ca sa vada cum ma simt (prin asta mi-a aratat ce mult ma aprecia, desi lucram ca un sclav pe plantatie).
Roxxy 26+ Rares Matei
alfa_anca spune:
Ellis sunt asa si asa, merci de intrebare. Si da, l-am sunat la un moment dat pe Tutu sapt trecuta si nu mi-a rapuns si nu am mai insistat, voi suna din nou azi dar mai insistent. Faza care ma deranjeaza este ca putea sa imi spuna dinainte ca pt prenatal VREA scrisoare medicala, nu sa fac eu acuma drum special la ginecolog pt o amarata de scrisoare medicala......... de rahat faza.
In rest, acum 2 sapt cand am fost la control bebelina mea avea la 28 de sapt 1.200 gr si dormea asa frumooooooooooos, imi venea sa o mananc. Ea e f bine, numai ma-sa are probleme. Ca am fost la cardiolog pana la urma si in urma inregistrarilor unui holter mi s-a gasit ca am episoade de tahicardie supraventriculara , numai ca sunt generate de sarcina. Nu e nimik grav, bebe nu e afectat de asta, numai ca tb sa ma odihnesc mai mult sa evit eforturile fizice si stresul si uite-ma ca aproape toata luna august am stat in concediu medical sau de odihna si de la 1 sept vreau sa intru in prenatal, desi nu demult ma laudam ca eu ma duc la servici cel putin pana la 1 oct......dar na planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ si e mai importanta sanatatea mea si a bebelinei decat un nenorocit de servici la care nu imi ridica nimeni statuie, dimpotriva m-au dezamagit ffff tare.
Acuma iau Panangin si dorm cat apuc (asta am facut si mai devreme ca tocmai ce avusesem o cirza de dim si ramasesem cu sechele - dureri de cap si piept si etc).
Va pup si voi incerca sa dau semne de viata mai des.
Anca 30+ Elena
poze