Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 25
bb_yasmi spune:
pussi, da oare gasesc pe vremea asta????
eu ma pun in patut ca ma doare burtica!!!
pupici multi de la Yasmi la bebeici!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
pussi spune:
bb cam asa e! Gluma, negluma... dar mi se pare normal ca sa profiti la maxim de acesta perioada... si sa ti se faca toate poftele! Suntem pe ultima suta de metri cand suntem noi in centrul atentiei ... poate pe la 50-60 de ani vom mai fi, sau si atunci vor fi nepoteii!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Roxxy80 spune:
Fetelor, noi ne retragem la somnic ca doi puturosi. Vorbim mai pe seara. Va pupicesc!!!
loub_erika spune:
somn usor la bebelusi..,cred ca si eu am sa mai trag un pui de somn,recuperez ...,ca asa cum a spus si roxxy80,cand ai musafiri adio tabieturi...,ma simt obosita dupa o sapt.de agitatie discutii ,jucat carti,gratare..,etc,acum ma relaxez din nou..,parca as dormi non-stop..,pupici si vise placute!!
28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
pussi spune:
erika ai noroc! Si eu am zis ca mai merg doar la 27 de sapt. la eco. Sa dea DD sa nu fie probleme! Cu reactiile eu am 2 temeperamente total diferite in burtica Ana.. o mamoasa se pare! Si Elena o agitata si curioasa... vesnic e prezenta!
roxxy somnic usor.. cu vizitele si eu sunt de acord! nu fac fata! Vineri seara musafiri... ma durea spatele si , m-au obosit la maxim, vroiam in pat..........! Ieri.. din nou musafiri, a facut tati ciorba de peste si peste ca a fost sambata la pescuit si a venit si cu prada! N-am suportat sa stau acolo... am luat masa, si mi-am cerut scuze si m-am culcat! asta este!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
ellis spune:
quote:
Originally posted by Laura10
in saptaman 13-19 august am fost in concediu de odihna si mai am 10 zile concediu de odihna si vreau sa mi-l iau si pe ala. numai ca mai trebuie sa vin 2 saptamani la servici caci colega mea pleaca si ea in concediu si nu mai are nimani cine sa faca treaba, asta se va intampla in perioada 24 septembrie - 7 octombrie. si ma gandeam sa fac asa: saptamana asta mai vin la serv apoi imi iau medical 2 saptamani (3 - 16 septembrie) sau 3- 23 septembrie, apoi vin 2 sapt la serv si apoi imi iau 2 sapt concediu de odihna, adika 8 - 21 octombrie si intru in prenatal din 22 octombrie si in felul asta imi iau si concediul de odihna si tot.
Ce parere aveti, e ok? nu vrea sa-mi iau prea multe medicale si daca tot mai am concediu de odihna e pacat sa nu mi-l iau.
24+
Laura
eu nu as mai merge la serviciu nicio zi, gandeste-te la copilul tau; eu mi-as lua medical acum de la dr de fam - pana la sf lunii, apoi concediu de odihna si apoi iar de la med de fam inca 14 zile pt ca e in luna urmatoare...si uite cum se rezolva problema...la un col de 2 cm ginecologul trb sa te bage direct in medical, nu sa te lase sa alegi.
Ellis27+
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by Laura10
in saptaman 13-19 august am fost in concediu de odihna si mai am 10 zile concediu de odihna si vreau sa mi-l iau si pe ala. numai ca mai trebuie sa vin 2 saptamani la servici caci colega mea pleaca si ea in concediu si nu mai are nimani cine sa faca treaba, asta se va intampla in perioada 24 septembrie - 7 octombrie. si ma gandeam sa fac asa: saptamana asta mai vin la serv apoi imi iau medical 2 saptamani (3 - 16 septembrie) sau 3- 23 septembrie, apoi vin 2 sapt la serv si apoi imi iau 2 sapt concediu de odihna, adika 8 - 21 octombrie si intru in prenatal din 22 octombrie si in felul asta imi iau si concediul de odihna si tot.
Ce parere aveti, e ok? nu vrea sa-mi iau prea multe medicale si daca tot mai am concediu de odihna e pacat sa nu mi-l iau.
24+
Laura
eu nu sunt de acord! O suni azi pe doctorita gineco. sa-ti dea medical de maine!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
BRAVO, PUSSI! AI LUAT PROBLEMA IN MAINI!
Ellis27+
pussi spune:
voi ce muzica le puneti la ???
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
loub_erika spune:
apropo de muzica pussi,eu ma tot chinui sa gasesc cantecelul ala care a spart o data toturile,era un baietel francez care canta o melodie super,ceva de genul...io pasi,io pasa io pasi comsa...,va aduceti aminte,daca o gasiti o vreau si eu,please...!!
Noi ascultam Cleopatra...,!!!
28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
ellis spune:
A-Anca, insista cu telefonul, ca raspunde. Despre intratul in concediu, nu te mai stresa, atat timp cat esti salariat chiar nu-ti ridica nimeni statuie si nu merita sa risti pt nimic; si eu am zis ca merg maxim la serviciu, pana cand din cauza riscului de preeclampsie m-a bagat medicul de med muncii automat in concediu, iar de la 1.07 sunt in concediu, mi-au si gasit inlocuitor la seviciu, ceea ce eu faceam singura pana acum, acum face o firma de avocatura...chiar mult mai putin decat faceam eu si pe mult mai multi bani...nu-i frumos?!...dar de ce sa ne pese noua, nu avem ceva mai important pt care sa luptam?
...cu inima, am mai zis si mie mi s-a spus insuficienta cardiaca...posibil in contextul sarcinii...mai trebuie sa repet ecografia la 8 luni si mai vedem atunci...bebe sa fie sanatosi, ca noi ne dregem.
Ellis27+